کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ هنوزم هستید. خوب حالا ممکنه شما هم یه دوست خوب معرفی کنید؟ من عاشق آدمام... یاد گرفتم بی چشم داشت و قضاوت همه رو دوست داشته باشم... اصلا دوست بد وجود نداره... همه خوبن... 12 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ مگه خون خانوم مدیر از خون ما بی مسئولیت های مفت خور رنگین تره که ما یکی اون 40 تا!! ای تف تو این زندگی!! آنارشیست جان اگه باعث رنجیدنت شد شرمنده ولی من قصدی نداشتم :rose:از صفحه دوم که من مطالعه کردم همه چند نفر و گفتم ولی انگار دیوار رو من برگشت 11 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ من عاشق آدمام...یاد گرفتم بی چشم داشت و قضاوت همه رو دوست داشته باشم... اصلا دوست بد وجود نداره... همه خوبن... با تشکر از شرکت کتایون عزیز. ایشان همه را دوست خوب معرفی کردند. سپاس از نگاه زیباشون به انسان.:icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ آنارشیست جان اگه باعث رنجیدنت شد شرمنده ولی من قصدی نداشتم :rose:از صفحه دوم که من مطالعه کردم همه چند نفر و گفتم ولی انگار دیوار رو من برگشت نه , ایشون نیّتشون گرمی دادن به مجلسه. و الا خودشم میدونه که انتخاب های شما بهترینند. 4 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ تاپیک جالبیه متشکرم دوست گلم 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ تاپیک جالبیه متشکرم دوست گلم بنده هم از شما تشکر میکنم. حالا اگه ممکنه اون راز رو نگو بعدیشو بگو . البته اگه مایل بودید. 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ کاربران زیر تا حالا بعنوان دوستان نمونه انتخاب شده اند. به همه شون تبریک میگم. آریوبرزن فرناز عابدی Neutron سام H a m i d mammad 1313 sadraASAL Neutron مهنازدی Essi Fluid M-archi AFARIN Hossein.B آنارشيست usef.schlichting سارا افشار هادی ناصح MEMOLI شقایق هوتن keyvan64 mohammad.a ::شیما:: El roman Spow Frnzt hodaa Sheikh بیتا فدکی Nightingale keyvan64 Neutron آرش ابولفضل رضا نسیمی اسماعیل (گرند اسپمر سابق) حامد (پیانیست) پیمان راز ( شیرین ) 5 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ بنده هم از شما تشکر میکنم. حالا اگه ممکنه اون راز رو نگو بعدیشو بگو . البته اگه مایل بودید. نیازی به گفتن نیست خودش می دونه و حقیقتا یه دوست واقعی برام هست و بهترین دوست انجمنیم و همیشه شادی و سلامتی و موفقیتشو آرزومندم 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ نیازی به گفتن نیست خودش می دونه و حقیقتا یه دوست واقعی برام هست و بهترین دوست انجمنیمو همیشه شادی و سلامتی و موفقیتشو آرزومندم ما هم بهتون تبریک میگیم و امیواریم دوستی تون تا ابد پایدار و محکم بمونه. :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ ما هم بهتون تبریک میگیم و امیواریم دوستی تون تا ابد پایدار و محکم بمونه. :icon_gol: متشکرم من بهش ایمان دارم 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ سهیل واقعا بهترین دوستم بوده 13 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ تو پروفم اونیکه صاحب پروفایل بهترین دوستمه....... 7 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ :icon_gol:_68 _ven0o0s.:icon_gol: ..Rahm@n... مصطفی.(M~O~J~ ) خیلی جالب بود.. 9 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ بابا اسم دوستتونو بگید دیگه من نمی دونم چرا همه ادرس میدن.... 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ خب خیلیا هستن که دوستای خوبین، سخته گفتنش، خانوم بهار و راپونزل و پرتو و mohamad_rs , میلاد68 و ~M~O~J~ .... اما چون گفتین یکی رو بگم؛ منم zahra22 رو میگم؛چون واقعااااا دوست خیلی خوبیه ممنونم از این انجمن که منو با این دوستای خوب آشنا کرد لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ آخه کیو بگم. من اینجا با کس خاصی دوست نیستم . ولی بودن کسایی که دوس داشتم از دوستام باشن. 8 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ سهیل واقعا بهترین دوستم بوده به داداش سهیل عزیز بابت انتخب شدنش بعنوان بهترین دوست از سوی FatiMa عزیز تبریک میگم. :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ به عزیزانمون_ _ven0o0s.68..Rahm@n...مصطفی.(M~O~J~ ) بابت انتخاب شدنشان بعنوان بهترین دوست تبریک میکم. :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ کاربران زیر تا حالا بعنوان دوستان نمونه انتخاب شده اند. به همه شون تبریک میگم. آریوبرزن فرناز عابدی Neutron سام H a m i d mammad 1313 sadraASAL Neutron مهنازدی Essi Fluid M-archi AFARIN Hossein.B آنارشيست usef.schlichting سارا افشار هادی ناصح MEMOLI شقایق هوتن keyvan64 mohammad.a ::شیما:: El roman Spow Frnzt hodaa Sheikh بیتا فدکی Nightingale keyvan64 Neutron آرش ابولفضل رضا نسیمی اسماعیل (گرند اسپمر سابق) حامد (پیانیست) پیمان راز ( شیرین ) ven0o0s.68. .Rahm@n. مصطفی.(M~O~J~ ) سهیل zahra22 خانوم بهار راپونزل و پرتو و mohamad_rs میلاد68 حامد ( برادر ال رومان) danielo 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ من در واقعیت هیچوقت سعی نکردم بهترین دوست داشته باشم و یکی را جدا کنم. خودم هم معمولا برای کسی بهترین دوست نیستم. من دوستی در حاشیه هستم. همه کسانیکه در لیست دوستانم هستند،با من سر یک میز دست رفاقت داده اند. چون اگه با کسی احساس راحتی نکنم،اصلا تو لیست دوستام نمیمونه،برای همین تعدادشون کمه. اسم همه افرادی که تو لیستم هستند را بنویس. 17 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده