pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ خب در حال حاضر کسی که اون رابطه تنگاتنگ رو باهاش داشته باشم وجود نداره ولی اگه بخوام از دوست خوبی یاد کنم: مهناز دی شقایق ... 13 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ کاربران زیر تا حالا بعنوان دوستان نمونه انتخاب شده اند. به همه شون تبریک میگم. آریوبرزن فرناز عابدی Neutron سام H a m i d mammad 1313 sadraASAL Neutron مهنازدی Essi Fluid M-archi AFARIN Hossein.B آنارشيست usef.schlichting سارا افشار هادی ناصح MEMOLI شقایق هوتن فکور 10 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ سارا افشار هادی ناصح هوتن باعث افتخاره فکر جان این احساس متقابل من به شما هست :flowerysmile: اسم خودت رو هم به لیست اضافه کن:ws2: هستم اگر باشی کنارم ای دوست ماه منی در شب تارم ای دوست جان منی ای همه حالم ای دوست راه منی بی تو به چاهم ای دوست روح منی دنیا به کامم ای دوست بی روی تو آتش فشانم ای دوست باغ منی در بوستانم ای دوست هم روز و شب ورد زبانم ای دوست همچون عسل روی لبانم ای دوست هم پوستم هم استخوانم ای دوست شیرین تر از هر دو جهانم ای دوست تقدیم به فکور عزیزم گویند دوستی بهترین هدیه خداوند به آدم است که گرفتنش سهل،نگه داشتنش مشکل 11 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ mahnaz.d keyvan64 mohammad.a ::شیما:: El roman Spow Frnzt hodaa Sheikh . . . آقا خیلی زیادن! 14 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ کاربران زیر تا حالا بعنوان دوستان نمونه انتخاب شده اند. به همه شون تبریک میگم. آریوبرزن فرناز عابدی Neutron سام H a m i d mammad 1313 sadraASAL Neutron مهنازدی Essi Fluid M-archi AFARIN Hossein.B آنارشيست usef.schlichting سارا افشار هادی ناصح MEMOLI شقایق هوتن keyvan64 mohammad.a ::شیما:: El roman Spow Frnzt hodaa Sheikh بیتا فدکی Nightingale 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ آریوبرزن فرناز عابدی Neutron سام H a m i d mammad 1313 sadraASAL Neutron مهنازدی Essi Fluid M-archi AFARIN Hossein.B آنارشيست usef.schlichting سارا افشار هادی ناصح MEMOLI شقایق هوتن فکور اثری از یار شفیقم،مونس شب های تنهاییم و دلبر شیرینم: حاجیه خانم بیتا فدکی در این لیست نیست....... گویا علاوه بر بیوفا نگار من، فکور هم نمیخواهد من و یار در بر هم باشیم. 10 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ اثری از یار شفیقم،مونس شب های تنهاییم و دلبر شیرینم: حاجیه خانم بیتا فدکی در این لیست نیست....... گویا علاوه بر بیوفا نگار من، فکور هم نمیخواهد من و یار در بر هم باشیم. اضافه شد. داداش مسئولیتش با خودته. کپی سند دوستیتو باید بیاری تا رسمی بشید. 6 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ من واقعا لذت میبرم اسمم تو همه پست ها هستش دوستم شیما از من جلو زده ! دریغ از یه پست 9 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ من واقعا لذت میبرم اسمم تو همه پست ها هستش دوستم شیما از من جلو زده ! دریغ از یه پست منتظر هستیم تا شما هم دوستتونو معرفی فرمائید. 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ خب در حال حاضر کسی که اون رابطه تنگاتنگ رو باهاش داشته باشم وجود نداره ولی اگه بخوام از دوست خوبی یاد کنم: مهناز دی شقایق ... ممنون از انتخاب شما . به شقایق و مهناز .د عزیز بابت انتخاب شدنشون تبریک میگم. :icon_gol: قابل توجه همه دوستانی که تا بحال شرکت نکرده اند : البته میشه از یکی از کاربرانی هم که آرزوی دوستیشو داریم هم نام ببریم. که شاید خود ایشون هم نمیدونه. اینم میشه. 6 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ من واقعا لذت میبرم اسمم تو همه پست ها هستش دوستم شیما از من جلو زده ! دریغ از یه پست منتظر هستیم تا شما هم دوستتونو معرفی فرمائید. دوستمو گفتم که شیما البته با خیلی دیگه از اعضای انجمن هم راحتم و خوبم و واقعا دوسشون دارم ولی فعلا اسم شیما رو میارم اونا رو هم میام میگم :flowerysmile: 8 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ من واقعا لذت میبرم اسمم تو همه پست ها هستش دوستم شیما از من جلو زده ! دریغ از یه پست تو ک عزیز دل منی فرنگیس دوست عزییییزم سرکار خانوم نایت ای گلههههههه ب افتخارش :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 9 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ به ::شیما:: جان بابت انتخابشون توسط Nightingale عزیز تبریک میگم. :icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ ا چ تفاهمی با هم پست دادیم 6 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ دوست.... هه هه هه هه هه هه اسم قشنگیه اما فقط اسمش قشنگه 8 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ دوست....هه هه هه هه هه هه اسم قشنگیه اما فقط اسمش قشنگه درسته . اسم دوست واقعا قشنگه. خودشم قشنگه. 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ اگه یه روانشناس میاوردیم اینجا از پاسخ برخی دوستان میشد نتایج جالبی رو کسب کرد. دوستان خیلی خوبی تو این فروم دارم و انتخاب یک نفر واقعا سخته. ولی من شقایق... و سجاد گل رو به عنوان بهترین دوستان خودم معرفی میکنم. هرچند که به سایر دوستانی که تو لیست دوستانم هستند هم ارادت خاصی دارم. 14 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ هيشكي!!!! منظورت این کاربر است: http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=84936 کی هست حالا؟ 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده