Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ کاربران زیر تا حالا بعنوان دوستان نمونه انتخاب شده اند. به همه شون تبریک میگم. mohammad.a Spow حامد (پیانیست) آریوبرزن فرناز عابدی Neutron سام H a m i d mammad 1313 sadraASAL Neutron مهنازدی Essi Fluid M-archi afarin Hossein.B آنارشيست usef.schlichting سارا افشار هادی ناصح MEMOLI شقایق هوتن keyvan64 ::شیما:: El roman Frnzt hodaa Sheikh بیتا فدکی Nightingale p mehdi q keyvan64 Neutron آرش ابولفضل رضا نسیمی اسماعیل (گرند اسپمر سابق) پیمان راز ( شیرین ) .Rahm@n. مصطفی.(M~O~J~ ) سهیل zahra22 خانوم بهار راپونزل پرتو mohamad_rs میلاد68 حامد ( برادر ال رومان) danielo محمدرضا سارا (polaris) نازنین (nazfar) سجاد فیلابی سفید برفی سکوت فرزانه ولنتاین ملیحه arpak azadeh_arch _eng a_Farzad chalipa hilda HaMiD.CFD mina jojo NiLi pari daryayi samaneh66 razi aa setiya مهندس خوش فکر کهربا الهام. تینا F|UID pesar irani eder hodaa Atishpare_Shahi elahe.elahe m f s sadafv setiya ven000s_68 حميدCodePlus محمد.رس :کدپلاس elahe.elahe2 zahra22 artiiiist حمیدسیافدی افسانه متینگیمر آقامهرداد pesar mashhadi Eng.MHSN , hamid.cfd امیر( Amir 14 ) آخرین لیست تا ساعت 2:40 دیشب 3/8/2011:icon_gol: 9 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ مرسی، ممنون. عزيزم شما تاريخه عضويتت ماله ديروزه تابلوئه كه بعده حرف من رفتي عضو شدي!!!! منظورت این کاربر است: http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=84936 7 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ من برای همه دوست در حاشیه هستم ! همه میتوانند حساب کنند روی ما البته در مواقع سختی هاشون،در موقع شادی هاشون من نیستم. 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ جز دوستان من ستیا و اورامان هم بزارید 3 لینک به دیدگاه
mehdi.f 269 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ انتخاب من داریوش عزیز :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ من تازگیا مرتب به انجمن سر میزنم هنوز بچه ها رو خوب نمی شناسم ولی یکی از دوستام که اینجا هم عضوه نرگس که نام کاربری جدیدش رو یادم نیست 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ من میخام بازم اضافه کنم به دوستام. خب الان بگم که بی مزه میشه... بچه های قدیمی سایت.....همه اونایی که تو پاتوق با هم اسپم میکریدمو الان دیگه نیستن... میدونم این نوشته رو نمیخونن...اما من به یادشونم 14 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ من تمام بچه های انجمنوا ته ته قلبم دوس میدارم اینو جدی گفتم:flowerysmile: اگر هم با یکی دو نفر کنتاکت داشتم و دلخور شدم دلیل بر دوست نداشتنشون نمیشه بنابراین چه در لیست دوستانم باشید چه نباشید عزیز دل منید:dancegirl2: اما خوب بعضیا تو این انجمن ویژه اند برای من شامل با مرامان و همولایتی ها وکسایی که دیدمشون هست VENOOS68-میلاد68-Z!ZA-HODAA-3PD-MINA JOJO-REZAMTJAME-MOHAMAD.A-SOOKUT-MAHNAZ.D-DELNAVAZ-CHALIPA-S.TABASOM- 7 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ کاربران زیر تا حالا بعنوان دوستان نمونه انتخاب شده اند. به همه شون تبریک میگم. . . . راپونزل و . . . آخرین لیست تا ساعت 2:45 شب 3/8/2011:icon_gol: لطف داری عزیز نمونگی از خودته:dancegirl2: فقط یه چیزی اون واو بغل اسم ما چی میگه؟!!!:w963: 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ لطف داری عزیز نمونگی از خودته:dancegirl2: فقط یه چیزی اون واو بغل اسم ما چی میگه؟!!!:w963: با لهجه شیرازی گفت...راپونزلو ارتیستوو 5 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ تو دوستای من hamid.cfd جا مونده بود.. 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ تو دوستای منم پری دریایی جا موند 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ تو دوستای منم همه جا مونده بود به قول فرخ فرخزاد : قلبم پرجمعیت ترین شهر دنیاست 10 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ کاربران زیر تا حالا بعنوان دوستان نمونه انتخاب شده اند. به همه شون تبریک میگم. این صفحه زیباترین تابلوی انجمن نواندیشان است. mohammad.a Spow حامد (پیانیست) آریوبرزن فرناز عابدی Neutron سام H a m i d mammad 1313 sadraASAL Neutron مهنازدی Essi Fluid M-archi afarin Hossein.B آنارشيست usef.schlichting سارا افشار هادی ناصح MEMOLI vahid2007 شقایق هوتن keyvan64 ::شیما:: El roman Frnzt hodaa Sheikh بیتا فدکی Nightingale p mehdi q keyvan64 Neutron آرش ابولفضل رضا نسیمی اسماعیل (گرند اسپمر سابق) پیمان راز ( شیرین ) .Rahm@n. مصطفی.(M~O~J~ ) سهیل zahra22 خانوم بهار راپونزل پرتو mohamad_rs میلاد68 حامد ( برادر ال رومان) danielo محمدرضا سارا (polaris) نازنین (nazfar) سجاد فیلابی سفید برفی سکوت فرزانه ولنتاین ملیحه arpak azadeh_arch _eng a_Farzad chalipa hilda HaMiD.CFD mina jojo NiLi pari daryayi samaneh66 razi aa setiya مهندس خوش فکر کهربا الهام. تینا F|UID pesar irani eder hodaa Atishpare_Shahi elahe.elahe m f s sadafv setiya ven000s_68 حميدCodePlus محمد.رس :کدپلاس elahe.elahe2 zahra22 artiiiist حمیدسیافدی افسانه متینگیمر آقامهرداد pesar mashhadi Eng.MHSN , hamid.cfd امیر( Amir 14 ) Z!ZA HODAA 3PD CHALIPA S.TABASOM داریوش سپیده.ام تی سیتا آخرین لیست تا ساعت 5:18 عصر 3/8/2011:icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ دوست واقعی دوستیه که با شادیت شاد بشه و با غمت ، غمگین. بین تمام دوستایی که داشتم : zzahra ، Pari daryayi ، M_Archi و سمندون رو هیچوقت فراموش نمیکنم. :aghosh: 8 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ اگه بخوام از دوستام توی این انجمن اسم ببرم خب یه لیست دراز میشه. جدا زیادن هر کسی توی جای خودش دوست خوبی بودن برام و کمکم کرده. حداقل باید اسم نصف اون هفتادو اندی نفر که توی ادلیستم هستن رو بگم. اما چون باید تعداد محدود باشه میخوام فقط سه نفر رو گلچین کنم از توی این همه دوست خوب. اون سه تا فرشته ی نازنین اینان : :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v دخمل نازینم "سپیده.ام تی" (همیشه مثل دخترم دوسش دارم همیشه همیشه بیشتر از اونی که میدونه دوسش دارم) :aghosh: آبجی بهتر از گلم "مهناز.دی" (مهنازی همیشه بهترین سنگ صبورم بوده خیلی اذیتش کردم. خودش میدونه بیشتر از دنیا دوسش دارم) :aghosh: فرشته کوچولو "هیلدا" (دیگه گفتن نداره. آنچه عیان است چه حاجت به بیان است) :aghosh: 14 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ در ادامه : ستیا و اورامن انتخاب hahamid_sharsaz داریوش انتخاب Mehdi.f نرگس انتخاب فرنوش خادمی بچه های قدیمی سایت انتخاب Artiiist VENOOS68-میلاد68-Z!ZA-HODAA-3PD-MINA JOJO-REZAMTJAME-MOHAMAD.A-SOOKUT-MAHNAZ.D-DELNAVAZ-CHALIPA-S.TABASOM انتخاب Rapunzel Hamid.cfd انتخاب zahra22 پری دریائی انتخاب MohammadReza zzahra ، Pari daryayi ، M_Archi و سمندون انتخابیHosein.T سپیده.امتی - مهناز.دی– هیلدا– انتخابی SHEIKH و با جمله ای زیبا از سارا افشار تقدیم به همه اعضای انجمن : قلبم پرجمعیت ترین شهر دنیاست ضمن تقدیم بهترین تبریکات به دوستان برتر انتخابی ahamid_sharsaz/ Mehdi.f / فرنوش خادمی / Artiiist / zahra22 / Rapunzel/MohammadRezaHosein.T / و SHEIKH برای همه این عزیزان آرزوی سلامتی و شادکامی داریم. :icon_gol: 10 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ راستی یه کاربر دیگه هم هست که بطور غیر مستقیم (گاهیم مستقیم) تاثیر فوق العاده ای روی من داشت و هر وقت نام کاربریش رو آنلاین میبینم بطور ناخودآگاه انگیزه ی کار و فعالیت پیدا میکنم . :shad: این عزیز کسی نیست جز O-N ( اوریون ) :aghosh: امیدوارم همیشه سالم و موفق باشه و فرصتش رو داشته باشه که بیاد اینجا . 10 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ بابا اسم دوستتونو بگید دیگه من نمی دونم چرا همه ادرس میدن.... منظور من خودم بودمبقیه رو هم با هم دوست دارم 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ آقا نظرت چیه یه بار کل اعضای فعال رو بنویسی خیال همه رو راحت کنی؟ 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده