moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یواشکی برم سر وقت ته تغاری خونه(تو بخون ته تاغاری).... موقعی که هدفن تو گوش داره چت می کنه.... صدای بابام رو تقلید کنم... بگم مرتیکه ی چهار شاخ!!!..داری اینجا با کدوم چهار شاخ تر از خودت چِت می کنی..... بعد اون هنوز برنگشته شروع کنه...یگه ..بابا غلط کردم..بابا هم کلاسی مه..بابا واسه درسه... بعد برگرده..من نیشم تا بناگوشم باز باشه...:4chsmu1: و اون با هدفن بیافته دنبالم... 19 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینکه آخر شب خسته و کوفته بیای و ولو بشی رو تخت و هنوز چشمات روهم نیومده خوابت ببره با خیال راحــــــــــــــــت که فردا هم تعطیله 16 لینک به دیدگاه
primavera 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ سکوت صبح زود وقدم زدن تو کوچه های خیس و بارون زده ^^ 12 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ همخوانی با ترانه های قدیمی تو ای پری کجایی.... 10 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ زُل زدن به یه نقطه ... بدون اینکه پلک بزنی و فکری تو سرت باشه این لذت رو با هوچـــــــــی عوض نمیکنم 9 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ گوش دادن به موسیقی استاد عزیز / حسین علیزاده ( البته فکر کنم برای من لذت بزرگی باشه ) صدای پنجه های استاد بی نظیره ای کلیپ رو تماشا کنید : ( ساز شور انگیز / ساخته دست استاد ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ بغل کردن همکارام بعد از یه هفته مرخصی...:w36: 10 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ پیدا کردن دختر خوب واسه داییم!:hapydancsmil: 15 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ داشتن کلی رژلب :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 15 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ دریافت 2 شاخه گل رُز از خانمم به مناسبت روز مرد 19 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ وقتی میام انجمن میبینم کلی پیام جدید دارم :hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ هم زدن سمنو و دعا و آرزو کردن!:hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ تخیل و توهم داشتن یک عشق واقعی .... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 11 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ اینکه یکی بهم بگه اتفاقای امروز همه خواب بوده همش واقعا بزرگترین لذت زندگیمه حاضرم حتی به بدترین شکل از این خواب،بیدار بشم اما بفهمم خواب بوده خدایا یعنی میشه 9 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ اینکه هر روز میام میشینم اینجا و سنگ میندازم تو آب 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده