sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه جایی مدام تلفن بزنی و کسی گوشی رو برنداره ولی یهو بعد چندمین بار یکی جواب بده... الهی ...چقدر من زود خوشحال میشم...همچین آدم قانعیم من... 17 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فردا میرم دانشگاه بعدشم میخوام تنهایی برم سینما قاعده معکوس رو ببینم 15 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیلی حال میده یه پسر بیافته دنبالت بعدش تو بگی برو پی کارت کصافططططططط خیلی ضایع میشه 14 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نگاه کردن به تار قدیمی که یادگار یک استاده.... لذت یادش...و شب زنده داری هامون کنار این ساز و مولانا.... 21 لینک به دیدگاه
laoura 286 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از اینکه برای شادی دوستام کاری کنم لذت میبرم وقتی میخوام کاری انجام بدم و برای مدت کوتاهی گوشیمو با خودم نمیبرم وقتی بر میگردم ببینم کلی اس ام اس برام اومده کتابهایی رو که گم کردم پیدا کنم خیلی چیزا هست ... هم به خاطرم نیومد و هم اگه قرار بود همه رو بنویسم کلی طول میکشید 13 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وقتی کاری داره به مراحل پایانیش نزدیک میشه ..اونوقته که میتونی بذاری جلوی چشمت و به نتیجه زحماتت نگاه کنی و لذت ببری و دوباره انرژی مضاعف برای ادامه دادن پیدا کنی.... 16 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کشیدن طرحی که همه میگن نمیشه ولی استادتشویق میکنه. هی میکشم از زاویه ها مختلف نگاه میکنم.میگم ایول:دی 13 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوابيدن سر كلاس تاريخ ايران،وقتي خيلي خيلي خسته ام!!!:hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وقتي مي بينم كه نفرت مردم نسبت به اين نامردان بيشتر و بيشتر ميشه لذت داره يه عالمه 11 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فیلم آیرون من 3 رو در سینما سه بعدی ببینی.... 15 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وقتی یکی از کارم تعریف میکنه و از نحوه اجرای برنامم خوشش میاد.... 15 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آش دوغ بخــــــــورم!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 17 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ انجمن بیاد بالا،نه جون من 20 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ زودی تیر ماه برسه برگردم تهروووووووووووووووون:hapydancsmil: 15 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ زودتر سرماخوردگيم خوب بشه! آخه كي اين وقت سال سرما ميخوره؟؟!!! 17 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وقتی دوستت یه بلیط مثل سیرک یا سونا و جکوزی میگیره و بهت میگه وقتت رو فلان روز خالی کن تا بریم .... وقتی که بابا و مامان نیستن و داری از پیپ کهنه تو حیاط خونه دود میگیری البته وقتی هم که هستن میشه ولی اینطوری خیالت راحتره .... ( کار بدیه شما از این کارا نکنید و لذت نبرید لطفا ) :Ghelyon: 12 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ داشتن دوستای خوبی که گاهی ازشون غافل میشی 19 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بعد از چند روز داداش کوچولوت بیاد خونه و تا صبح پای نت باشه تو اتاقت .همین حضورش لذت بخشه. دیگه تو اتاقت تنها نیستی.دیگه شبا وقتی به سرت بی خوابی می زنه می دونی تو اتاقت یکی کنارته.حتی اگر تو عالم مجازی در حال گردش باشه. 16 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده