sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ چند تا مقاله توپ پیدا کنم ..توش همون مطالبی باشه که من میخوام و دنبالشم....... 16 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ پوست کندن میوه با یه چاقوی تیز! چاقوش قبلاً تیز نبود و منم با همون دید برداشتم ازش استفاده کنم تا استفاده کردم دیدیم اولالا! چقدر تیز شده! امشب اینو حس کردم و یه لذت خوبی بهم داد. 14 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ مادرم با لبخند بیاد دمه اتاقم بگه... هین روزاست که باید همراه کُهنه کشیدن مانیتور و میزش تو رو هم کهنه بکشم از بس چسبیدی به این میز... خدا مادرها رو حفظ کنه....اونا که پرواز کردن هم غرق آرامش کنه روحشون رو... 21 لینک به دیدگاه
s.m1990 522 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ راستش دیروز این اخوی من با دماغ رفت تو شیشه بعد من کلی خندیدم فهمیدم با دماغ تو شیشه رفتن دیگران برام لذت بخشه 16 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ اينكه صبح زود كه يه سري كبوتر مزاحم پشت پنجره اتاقم دارن اون صداهاي اعصاب خرد كنو درميارنمن پرده رو يهو تكون بدم،اونام بترسن پرواز كنن برن!منم راحت به خوابم ادامه بدم:hapydancsmil:آيييييييي حال ميده لامصب:ws28: 13 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ اینکه مثلن خیلی خسته باشی بیای خونه بعد برای خودت چایی درست کنی توشم هل و زعفرون بریزی اصن یه چیز توپیه! خستگی آدم درمیاد حسابی 16 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ اینکه با کلاهِ لبه دارِ پسرونه تو خونه ول بچرخم :)) 12 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ اینکه یه نفس عمیق بکشی .... چشماتو ببندی و باز کنی .... حس کنی همه چیز زیباست .... عالیه ... آرامبخشه .... 13 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ اینکه یه نفس عمیق بکشی .... چشماتو ببندی و باز کنی .... حس کنی همه چیز زیباست .... عالیه ... آرامبخشه .... چقدر انرژی مثبت... آفرین آفرین 8 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ اینکه با قدرت, اونایی رو که بایستی از زندگی بندازم دور, میندازم دور و به دنبال انسان ها بگردم 10 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ ازاین که می بینم کنار خانوادمم ازاین که میبینم دوستان خوبی دارم وخیلی چیزای دیگه لذت می برم! 12 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ وقتی به یاد قدیما اسم فامیل بازی کنی خیلی نوستالژیکه، فاز میده 11 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ اینکه فکر کنی هنوز یه امید هر چند کم وجود داره 13 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ گوش دادن به حرف زدن کوچولوها! 13 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ عاشق اینم که ذرت و پر از فلفل کنم بخورم این حسی که بعد از سوختن بهت دست میده فوق العادست 11 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ گوش دادن به آهنگای رضا یزدانی 7 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ اینکه تو سرمای آخر شب باشی و هوا اون قدر تمیز باشه که بتونی همه ستاره ها رو ببینی 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده