Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ همینجوری آدم بره تو یه مغازه و لباسهای کوچولوی بچه ها رو ببینه 13 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ واسه مامانت بیشتر از خودت وقت بذاری تا خوشحالیشو ببینی 12 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ دیروز صبح میخواستم برم دانشگاه ولی کرایه ماشین نداشتم...مونده بودم چیکار کنم! گفتم خدا بزرگه جور میشه....ساعت گوشیمو زدم 4 صبح بیدار شدم....رفتم لباسامو پوشیدم...همش تو این فکر بودم که کرایه ماشینو چیکار کنم شانسی در کمدمو باز کردم...چشمم خورد به کُتم که خیلی وقت بود نپوشیده بودم....گفتم بزار امروز اینو بپوشم.... خلاصه اینکه پوشیدمو دستمو کردم تو جیب داخلی درآوردم دیدم یه مقدار پول دارم....انقد خوشحال شدم که موقع قبولی کنکور خوشحال نشده بودم...:hapydancsmil: لامصب نمیدونید چه حالی داد که... 19 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ دیروز صبح میخواستم برم دانشگاه ولی کرایه ماشین نداشتم...مونده بودم چیکار کنم!گفتم خدا بزرگه جور میشه....ساعت گوشیمو زدم 4 صبح بیدار شدم....رفتم لباسامو پوشیدم...همش تو این فکر بودم که کرایه ماشینو چیکار کنم شانسی در کمدمو باز کردم...چشمم خورد به کُتم که خیلی وقت بود نپوشیده بودم....گفتم بزار امروز اینو بپوشم.... خلاصه اینکه پوشیدمو دستمو کردم تو جیب داخلی درآوردم دیدم یه مقدار پول دارم....انقد خوشحال شدم که موقع قبولی کنکور خوشحال نشده بودم...:hapydancsmil: لامصب نمیدونید چه حالی داد که... واقعا خیلی خوشحال کننده هست تجربه داشتم که میگم 12 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ دیروز صبح میخواستم برم دانشگاه ولی کرایه ماشین نداشتم...مونده بودم چیکار کنم!گفتم خدا بزرگه جور میشه....ساعت گوشیمو زدم 4 صبح بیدار شدم....رفتم لباسامو پوشیدم...همش تو این فکر بودم که کرایه ماشینو چیکار کنم شانسی در کمدمو باز کردم...چشمم خورد به کُتم که خیلی وقت بود نپوشیده بودم....گفتم بزار امروز اینو بپوشم.... خلاصه اینکه پوشیدمو دستمو کردم تو جیب داخلی درآوردم دیدم یه مقدار پول دارم....انقد خوشحال شدم که موقع قبولی کنکور خوشحال نشده بودم...:hapydancsmil: لامصب نمیدونید چه حالی داد که... دقیقا..حس خوبیه!! 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ لباس 2 نفرو از پشت صندل به هم گره بزنی وقتی میخوان پا بشن و راه برن نتونن و بخورن به صندل آی حال میده خدا این شیطان درونو بکشه 7 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ ناخونامو لاک بزنم و هی نگاهشون کنم ... 8 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ اینکه فردا شب زود بیاد امتحان دادرسیمو دادم نمره مم گرفتم و 10 روز تعطیلی .منم و نشستن پای تلویزیون نه اینکه زیادم خوندم:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ اينكه با دوستم برم سايت گردشي!بعد خيابونا رو بلد نباشيم، هي گم بشيم...بريم تو بن بست دور بزنيم!(البته سرش تابلو زده خيابون... ولي به تهش مي رسيديم مي فهميديم بن بسته!به لطف شهرداري!) 16 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ 1 احوال پرسی ساده خیلی معمولی اما همین که نشون میده به یادتن یهو 1 لبخند میاره گوشه لبت 18 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ اینکه یکی در بزنه و چند بسته کلینیکس برام بیاره .اب ریزش بینی دمار از بینیمو کل کلینیکسهای خونه در اورده.:icon_pf (34): 16 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ وقتی که آجیم خوابه بشینم یه دل سیر نگاش کنم! 16 لینک به دیدگاه
فرزانه غلامی 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ بعد از سه روز درد دندون کسی دوای دردتو بیاره که زیاد ازش خوشت نمیاد بعد آخر سرهم همون دوا مرهم دردت باشه.واقعا چفدر عالیه آدم دندون درد نداشته باشه.خدایا شکرت 12 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ فردا با دوستام میریم اسکی.خدا کنه سوتی ندم اسکیم تعریفی نداره 9 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ وقتی عزیزانم کار ناتموم دارن یواشکی تمومش می کنم براشون :girl_in_dreams: 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ دانلود با سرعت 1 مگ بر ثانیه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده