desinger.bardia 2114 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ خوابیدن تا ظهر که دیگه شده ارزو ولی 2 بار تحقوق پیدا کرده............... 12 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ وقتی استادم جناب آقای دکتر را در خیابان تحویل نمیگیرم . . . . 11 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ وقتی امتحانم و خوب میدم و موقع برگشت به خونه کلی پیاده راه میرم و از هوای خوب بهره میبرم........... 13 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ زنگ در خونه ها رو زدن! ********** پ ن هنوز لذت بخشه خو... 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ زیر بارون تو سرما با آبجیت بستنی قیفی بخوری 12 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ دیشب انگاری برف میومد تو تهران . نمیدونم شایدم توهم بود ولی بوی خاک بارون خورده عالیه 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ وقتی استادم جناب آقای دکتر را در خیابان تحویل نمیگیرم. . . . 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ هزار بار شاید اومدم اینجا اما چیزی واسه نوشتن نداشتم اما حالا شادی من کم نیس ، خیلی بزرگه یکی از آبجیای گلم خیلی شاده ، من از شادیش خیلی خیلی شادم :hapydancsmil: خداجون شکرت :hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ اینکه به عزیزانم بگم دوست دارم 14 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ یکی از شادیام اینه که نصف شب بیدار میشم میبنم ساعت را میگم آخیش هنوز وقت دارم بخوابم 16 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ یکی از شادیام اینه که نصف شب بیدار میشم میبنم ساعت را میگم آخیش هنوز وقت دارم بخوابم منم امین. اخ که چه کیفی میده 6 لینک به دیدگاه
tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ از بیرون بیای هوا هم خیلی سرد باشه بیای کنار بخاری وایسی! 13 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ بعد اینکه اتاقم و تمیز کردم وایسم وسط اتاق با لبخند به اتاقم که حالا تازه شبیه اتاق شده لبخند بزنم و به خودم بگم خسته نباشی از پا افتادیااااااا........ 11 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ تک و تنها برم بشینم تو اسنک فروشی،4دفه سفارش بشم با سس گوجه و خردل آی حالی میده تقریبا هر پنجشنبه ردیف میکنم 12 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ وقتي دلم گرفت به راحتي گريه كنم كسي گير نده كه چرا گريه مي كني.. گريه كردنم بعضي وقتها لذتي داره.. 10 لینک به دیدگاه
MAHSHID_ACc 55 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۱ از شرکت در گروهای جمعی و آشنا شدن با افراد جدید و مخصوصا رفتن به مهمونی 7 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۱ از فکرکردن درشب....اونم تنهایی.... 8 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۱ تا حالا به ي مورچه كمك كرديد؟!...نجات دادن ي مورچه از خطر غرق شدن در آب!لذت بخشه فقط بايد مواظب باشيد كه نفهمه!... 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده