sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ پیاده روی در یک جاده که یک ور پاییزان است....یک ور بهار........ این تو رویا نیست...... به چشم دیدم...... امیدوارم دوباره تو این جاده قدم بزنم.... 13 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ پیاده روی در یک جاده که یک ور پاییزان است....یک ور بهار........این تو رویا نیست...... به چشم دیدم...... امیدوارم دوباره تو این جاده قدم بزنم.... کجاست این جاده؟ 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ کجاست این جاده؟ یک سفری به ییلاقات یک منطقه ی شمالی داشتم....این صحنه رو اواخر شهریور دیدم..... 6 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ لذت اینکه، بفهمی هیچی نمی دونی .... اینکه خیلی نا امید کنندس 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ اینکه تو هوای برفی برف با شیره بخوری زیر کرسی تو خونه مادر بزرگ 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ پیدا شدن پول تو جیب لباسم وقتی محمد حسین با دستای کوچیکش بلوزمو میکشه و میگه عمی بیا هام هام بسی لذت میبرم از علاقه بی ریاش:hapydancsmil: وقتی میاد اهنگ پر باخو میزاره و میرقصه دلم غنجججججججججج میره واسش وقتی موهاشو میبندمو میخنده پ ن: جز محدود بچه هایی که دوس دارم 13 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ کاش میشد از درد های کوچک زندگی گفت, اونوقت الان این تاپیک تعداد صفحه هاش 3 رقمی بود 9 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ دوست دارم وقتی یکی لالاست بیدارش کنم خیلی خیلی لذت میبرم 7 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ کاش میشد از درد های کوچک زندگی گفت, اونوقت الان این تاپیک تعداد صفحه هاش 3 رقمی بود این تاپیک رومجددا ازاول بخون متوجه میشی چقدرزیبایی وشادی های کوچک درزندگی هست که ماروبه وجدمیارن وخوشحالمون میکنند اماچون واسه مون عادی شده دقت نمیکنیم...مطمئن باش اگه غصه های زندگی ازماسرمیشهبخاطراینه که خودمون بهشون میدون میدیم...بحث رودرپروفایلم ادامه بده چون اسپم میشه وپاک میکنم 9 لینک به دیدگاه
AmirVet 695 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ تو طول ترم هیچی نخونده باشی و پنج شنبه این هفته امتحان باشه....یهو دو ساعت پیش بهت خبر بدن بگن امتحان آناتومی افتاد دو هفته دیگه!:hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ وااااای خوردن لواشک چه حالی میده:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ از دوچرخه سواری زیر رگبار بارون......... از لایی کشیدن با دوچرخه بین ترافیک ماشینها.... از قدم زدن تو یک صبح بارونی دل انگیز.... 6 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ وقتی خسته و کوفته سر کاری و داری هی میدوئی این ور اون ور یکی تو نیمروز زنگ بزنه و بگه یادت نره غذاتو بخوری ها همونه که دوست داشتی بعد حالتو کی میتونه درک کنه از خوشحالی ؟ 11 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ از خوردن مافین شکلاتی لذت می برم . . . از حرف با آلاله دوستم که بهم می گه کوچولوی من بسی لذت می برم . . . ازین که وقتی تنهام یکی بهم بگه مواظب خودت باش لذت می برم . . . 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ پیدا کردن یه عالمه آلبالو خشکه ته فریزر:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ منم از رانندگی باسرعت خیلی بالا واقعا لذت میبرم. از شبنم روی گل از بارون از یاد مادرم 4 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ از اینکه شب قبل از تحویل پروژه کارم آماده باشه....وای چه لذتی داره:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده