گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ اینو امروز یه جا خوندم:ws28: طبق قانوني در هنگ کنگ زناني که شوهرشان به آنها خيانت مي کنند حق دارند مرد را بکشند ولي اين کار بايد با دست خالي انجام شود. کیا پایه ان برن هنگ کنگ برای زندگی؟؟ 37 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی واقعا مدینه فاضله خانوم ها جاییه که بتونن شوهرشون رو بکشن ؟؟؟؟؟ . . . . 8 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی واقعا مدینه فاضله خانوم ها جاییه که بتونن شوهرشون رو بکشن ؟؟؟؟؟. . . . نه مدینه فاضلشون ایرانه که مردا بتونن زنشون رو که بهشون خیانت کرده بکشن 13 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ باید فکر کرد چجوری با دست خالی میشه این کارو کرد؟ 10 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ نه مدینه فاضلشون ایرانه که مردا بتونن زنشون رو که بهشون خیانت کرده بکشن چه ربطی داره ........ کی گفت اینجا مدینه فاضلست ....... ولی جالب بود برام که مدینه فاضله از نظر شما یعنی جایی که بشه کسی رو کشت .......... یعنی تو اون مدینه فاضلت داره به کسی ظلم میشه و مظلوم میتونه ظالم رو بکشه؟؟؟؟چه مدینه فاضله ناقصی داری............ ولی تو مدینه فاضله من کسی به کسی ظلم نمیکنه که بخواد کشته بشه ........ 8 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ باید فکر کرد چجوری با دست خالی میشه این کارو کرد؟ شرق آسیا ،همه رزمی کارن...جواب نداد...آخرین راه خفه کردنه:icon_pf (34): 12 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ دقيقا دست خالي يعني چي؟ از سم نميشه استفاده كرد؟ يا با روسري خفه اش كنيم اينام يه قانوني گذاشتن كه نشه...... مگه اون مي ايسته ماور نگاه ميكنه ميگه بيا منو بكش 14 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ چه ربطی داره ........ کی گفت اینجا مدینه فاضلست ....... ولی جالب بود برام که مدینه فاضله از نظر شما یعنی جایی که بشه کسی رو کشت .......... یعنی تو اون مدینه فاضلت داره به کسی ظلم میشه و مظلوم میتونه ظالم رو بکشه؟؟؟؟چه مدینه فاضله ناقصی داری............ ولی تو مدینه فاضله من کسی به کسی ظلم نمیکنه که بخواد کشته بشه ........ ببین محمد جون باز داری بحث شوخی رو با منطق جواب میدی تاپیک و عنوانش طنز می باشد. مدینه ی فاضله رو هم بیا تو شهرسازی روشنت میکنم 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ دقيقا دست خالي يعني چي؟از سم نميشه استفاده كرد؟ يا با روسري خفه اش كنيم اينام يه قانوني گذاشتن كه نشه...... مگه اون مي ايسته ماور نگاه ميكنه ميگه بيا منو بكش همونو بگو.. البته یه راهی هست ... 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ مدینه ی فاضله ی مردا کجاست ؟ البته نگید ایران چون جهنم هر دو طرفه 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ اگر کسی توانست از رفقای ما را در شرق آسیا حتی با آر پی جی هم بکشه،قبول. چنانش بکوبند به گُرز گران،که فولاد کوبند آهنگران..... 15 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ ببین محمد جون باز داری بحث شوخی رو با منطق جواب میدی تاپیک و عنوانش طنز می باشد. مدینه ی فاضله رو هم بیا تو شهرسازی روشنت میکنم آخه به نظر من بعضی چیزا حتی شوخیش هم زشته ..... مثل کلمات مسخره ای چون زن ذلیل یا چمیدونم هرچیزی این مفهوم رو برسونه ..... درسته شوخیه ولی توی افکار تاثیر میزاره از طریق شوخی خیلی راحت تر میشه تو افکار یک جامعه رسوخ کرد تا از طریق منطق............... به نظر من یه سری چیزا حتی شوخیش هم توجیه نداره ............. در ضمن مدینه فاضله یا اتوپیا ربطی به شهر سازی نداره یه بحث فلسفیه که تو هر رشته معنی خودش رو داره........... 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ آخه به نظر من بعضی چیزا حتی شوخیش هم زشته .....مثل کلمات مسخره ای چون زن ذلیل یا چمیدونم هرچیزی این مفهوم رو برسونه ..... درسته شوخیه ولی توی افکار تاثیر میزاره از طریق شوخی خیلی راحت تر میشه تو افکار یک جامعه رسوخ کرد تا از طریق منطق............... به نظر من یه سری چیزا حتی شوخیش هم توجیه نداره ............. در ضمن مدینه فاضله یا اتوپیا ربطی به شهر سازی نداره یه بحث فلسفیه که تو هر رشته معنی خودش رو داره........... هی وای من!!!!:viannen_38: ...........من معنیش تو شهرسازی م نظرم بود 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ حف بزنی بدون سلاح کشته میشی... 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ حف بزنی بدون سلاح کشته میشی... بیشین بینیم باو:w00:فعلا تا اینجایی مدینه فاضله مرداس نه ضعیفه ها:w00: 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/url] 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ اینو امروز یه جا خوندم:ws28: کیا پایه ان برن هنگ کنگ برای زندگی؟؟ افرین اینو تو فصل تازه خوندید اگه برین چین اون وقت انگار چینیا رفتن بهشت بهشون حوری دادن دیگه چرا خیانت کنن:ws28: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده