VINA 31339 ارسال شده در 30 مهر، 2011 ینی ه روشی میتونه باشه؟؟؟ شش میدونی کجاس؟تو اون قسمت تو دنده کسی ضربه بزنی به شش ضربه میخوره و ... دو طرف سر که رگ هست میتونی با دو تا ضربه دست بزنی رگا میترکه اما دو طرفو باید تو یه زمان واحد ضربه بزنیا یکی هم ضربه به نقاطه حساس یا از پشت گردنو بگیر بکش به سمت پایین عین ال کج میشه بدن اونوقت یکی بزن زیر کمر فلج میشه اینا رو واسه کشتن کسی که خیانت میکنه استفاده نکن چون به نظرم چنین ادمی لیاقت نگاه هم ندارهاینا رو تو مواقع حساس استفاده کن ضربات چاقو هم خواستی بدونی کجاها بزنی بگو بگم 4
El Roman 31720 ارسال شده در 30 مهر، 2011 شش میدونی کجاس؟تو اون قسمت تو دنده کسی ضربه بزنی به شش ضربه میخوره و ... دو طرف سر که رگ هست میتونی با دو تا ضربه دست بزنی رگا میترکه اما دو طرفو باید تو یه زمان واحد ضربه بزنیا یکی هم ضربه به نقاطه حساس یا از پشت گردنو بگیر بکش به سمت پایین عین ال کج میشه بدن اونوقت یکی بزن زیر کمر فلج میشه اینا رو واسه کشتن کسی که خیانت میکنه استفاده نکن چون به نظرم چنین ادمی لیاقت نگاه هم ندارهاینا رو تو مواقع حساس استفاده کن ضربات چاقو هم خواستی بدونی کجاها بزنی بگو بگم :banel_smiley_52: از کجا بلدی ایناروووووووووووو؟ 2
VINA 31339 ارسال شده در 30 مهر، 2011 :banel_smiley_52:از کجا بلدی ایناروووووووووووو؟ یه زمانی رزمی کار میکردم علاقه هم داشتم 2
VINA 31339 ارسال شده در 30 مهر، 2011 چه رزمیه خشنی کار میکردی تکواندو کار کردم یه دوره کوتاه دفاع شخصی با پسر خاله دیدم اینا هم بلدم یه مدت خیلی تو سرم بود اما همینجوری هم نیست ضربات باید کار شده باشه الان دوست دارم بوکس کار کنم اما نمیدونم به دخترا تعلیم میدن یا نه
El Roman 31720 ارسال شده در 30 مهر، 2011 برو کلاس آشپزی خیاطی اینا چیه یاد میگیری؟ این کارا رو اگه یک زن بلد باشه به سلامت جامعه ضرر میزنه 2
VINA 31339 ارسال شده در 30 مهر، 2011 برو کلاس آشپزی خیاطی اینا چیه یاد میگیری؟ این کارا رو اگه یک زن بلد باشه به سلامت جامعه ضرر میزنه خیاطی دوست دارم نه یه جاهایی لازمه ادم بتونه از خودش دفاع کنه 2
گـنـجـشـک 24371 سازنده ارسال شده در 30 مهر، 2011 شش میدونی کجاس؟تو اون قسمت تو دنده کسی ضربه بزنی به شش ضربه میخوره و ... دو طرف سر که رگ هست میتونی با دو تا ضربه دست بزنی رگا میترکه اما دو طرفو باید تو یه زمان واحد ضربه بزنیا یکی هم ضربه به نقاطه حساس یا از پشت گردنو بگیر بکش به سمت پایین عین ال کج میشه بدن اونوقت یکی بزن زیر کمر فلج میشه اینا رو واسه کشتن کسی که خیانت میکنه استفاده نکن چون به نظرم چنین ادمی لیاقت نگاه هم ندارهاینا رو تو مواقع حساس استفاده کن ضربات چاقو هم خواستی بدونی کجاها بزنی بگو بگم دمت گرم مینی:ws28: هیچ زنی دلش نمیاد شوهرشو حتا خیانتم کردباشه بکشه.......لاقل اینطوری دلش خنک میشه و میتونه ببخشتش........چقدر زنا خوبن.... 3
pianist 31130 ارسال شده در 30 مهر، 2011 خیاطی دوست دارم نه یه جاهایی لازمه ادم بتونه از خودش دفاع کنه خدا به دادش برسه... :w874: 1
VINA 31339 ارسال شده در 30 مهر، 2011 دمت گرم مینی:ws28: هیچ زنی دلش نمیاد شوهرشو حتا خیانتم کردباشه بکشه.......لاقل اینطوری دلش خنک میشه و میتونه ببخشتش........چقدر زنا خوبن.... بزنی میتونی ببخشی؟ خدا به دادش برسه... :w874: یه مدیر روابط عمومی باید بلد باشه بدردش میخوره:ws2: 2
گـنـجـشـک 24371 سازنده ارسال شده در 30 مهر، 2011 بزنی میتونی ببخشی؟ یه مدیر روابط عمومی باید بلد باشه بدردش میخوره:ws2: اره.......نزنم نمیتونم ببخشمش 1
VINA 31339 ارسال شده در 30 مهر، 2011 اره.......نزنم نمیتونم ببخشمش اما من دلم نمیاد شاید من اینقدر بد بودم که طرف رفته دیگه 1
گـنـجـشـک 24371 سازنده ارسال شده در 30 مهر، 2011 اما من دلم نمیاد شاید من اینقدر بد بودم که طرف رفته دیگه ایـــــــــــش 2
VINA 31339 ارسال شده در 30 مهر، 2011 ایـــــــــــش حب مریض نیست که خیانت کنه یا من بد بودم رفته یا انتخاب من اشتباه بوده دو طرف برمیگرده به خودم 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 30 مهر، 2011 حب مریض نیست که خیانت کنه یا من بد بودم رفته یا انتخاب من اشتباه بوده دو طرف برمیگرده به خودم ممکنه اون طرف مقابلت بد بوده باشه 3
VINA 31339 ارسال شده در 30 مهر، 2011 ممکنه اون طرف مقابلت بد بوده باشه اونو روز اول باید چشامو باز میکردم دیگه بعدش اگه بدی کنه من خودمو حرص نمیدم خیلی راحت میزارمو میام چون دیگه ارزش نداره بخوای وقت بزاریروح و روانم مهمتره 2
jonny depp 8297 ارسال شده در 30 مهر، 2011 اونو روز اول باید چشامو باز میکردم دیگه بعدش اگه بدی کنه من خودمو حرص نمیدم خیلی راحت میزارمو میام چون دیگه ارزش نداره بخوای وقت بزاریروح و روانم مهمتره چرا حرص بخوری می زنی از وسط به دو قسمت مساوی تقسیمش می کنی و با خیال راحت هر جا بخوای میری به همین راحتی 2
VINA 31339 ارسال شده در 30 مهر، 2011 چرا حرص بخوری می زنی از وسط به دو قسمت مساوی تقسیمش می کنی و با خیال راحت هر جا بخوای میری به همین راحتی با عذاب وجدانش چی کنم پدر بچه هامه () 1
گـنـجـشـک 24371 سازنده ارسال شده در 30 مهر، 2011 اونو روز اول باید چشامو باز میکردم دیگه بعدش اگه بدی کنه من خودمو حرص نمیدم خیلی راحت میزارمو میام چون دیگه ارزش نداره بخوای وقت بزاریروح و روانم مهمتره خب اگه اون طرف خوب نباشه ممکن هست که تو بهش خیانت کنی؟چقدر احتمال میدی که اینکارو بکنی؟ 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 30 مهر، 2011 با عذاب وجدانش چی کنم پدر بچه هامه () عذاب وجدان چیه یه جامعه نجات دادی 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری