Ehsan 112349 ارسال شده در 28 مهر، 2011 هیلدا (بچه پر رو) ، تا حالا کسی جرات نکره بود یک آخــوند را خیس کنه !!!! بدعت تازه ای به وجود آورد این ضعیفه !!!!!!!! 16
Ehsan 112349 ارسال شده در 28 مهر، 2011 اینهم فکر کنم میلاد باشه ، دندون هاشو کشیده بود، عقلش پریده بود و مستقیم رفت تو آب !!! 13
Ehsan 112349 ارسال شده در 28 مهر، 2011 هاشم (شادمهرباز) هم اومده بود، ولی نمیذاشت کسی ازش عکس بگیره !!!!!! کیوون هم باید کمی ادب شود،حیف که دست ما در دنیای واقعی بسته تر از دنیای مجازیست. وگرنه انصافا باید تو همون آلاچیق حد شرعی را بر او جاری میکردیم. 13
Ehsan 112349 ارسال شده در 28 مهر، 2011 هاشم؟؟؟؟ شادنه تبریک میگم اسم جدیدتو اسمش هاشمه،نمیدونم چرا بچه ها بهش میگن شادی !!! هاشم هم قشنگ تره هم لقب اسلامی است و بسیار مزین این فرد،آدم نباید اسم خودش را نگه. :zadan: 9
Ehsan 112349 ارسال شده در 28 مهر، 2011 این هم یک عکسی از خانواده: اون پدر (وحید) ، بچه (sepideh.mt) , مادر (شقایق...) اون لخت بی تربیت هم کسی نیست جز مهندس کج فکر ، که بهش میگن مهندس خوش فکر !!!!!!! 10
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 28 مهر، 2011 حالا یه چیزی گفتیم تو تور خوش باشیم..... معمای با جواب که معما نیست. :JC_thinking: بالاخره از دست محمد رضا فرار کردییییییییییییا البته یه سری چیزای دیگه هم گفتی که من رو خوشحال کردیامثل اون موقع که پشت هم یکی سوال میکرد گفتی:"خیلی خب بسه...بییییییییب"ولی من شنیدم و مچتو گرفتمچقده خندیدیما اسی با من که خشک نبودی آخوندی غذا خوردنتم بگو 6
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 28 مهر، 2011 اسمش هاشمه،نمیدونم چرا بچه ها بهش میگن شادی !!! هاشم هم قشنگ تره هم لقب اسلامی است و بسیار مزین این فرد،آدم نباید اسم خودش را نگه. :zadan: تو چرا اسم خودتو نمیگی؟ 4
Ehsan 112349 ارسال شده در 28 مهر، 2011 اینم عکس حمید شهرسازه ، بچه خوشحال بدنیا اومده. الان آب دیده تو گرمای تابستون کلی ذوق کرده،انگار به خر تیتاپ دادی........ 10
Ehsan 112349 ارسال شده در 28 مهر، 2011 تو چرا اسم خودتو نمیگی؟ اسم من اسی است،پس چیه اسمم !! اسی نامی است از اسامی مقدس که هر که روزی 110 مرتبه بگوید یا اسی، حضرت استنلی شب به خوابش میاید و هرچه حاجت دارد،برآورده میکند. 8
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 28 مهر، 2011 اسم من اسی است،پس چیه اسمم !! اسی نامی است از اسامی مقدس که هر که روزی 110 مرتبه بگوید یا اسی، حضرت استنلی شب به خوابش میاید و هرچه حاجت دارد،برآورده میکند. اولوالعزم هستن ایشون؟ 3
Ehsan 112349 ارسال شده در 28 مهر، 2011 اسی با من که خشک نبودی آخوندی غذا خوردنتم بگو نه بابا،خشک کجا بوده،کم کم داری میایی جز خواص،هرکس بیاد جز خواص،خوش به حالش میشه. دو تا جوجه در میز ما بودند، اورامان و ستیا،این دو تا با هم یک ساندویچ مرغ خوردند،گفتند ترکیدیم !!!!! تازه ساندویچ مرغ با خاکشیر !!!!!!!! :w645: اما ما که شکممان به خوردن خمس عادت دارد،یکی خوردیم کم بود،از مهندس خوش فکر هم یکی گرفتیم خوردیم.... 11
Ehsan 112349 ارسال شده در 28 مهر، 2011 اولوالعزم هستن ایشون؟ نه بابا جان،از اسامی مقدس الهی است.... یا اسی و یا کریم،یا غفور یا رحیم، نشنیدی؟ 5
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 28 مهر، 2011 نه بابا،خشک کجا بوده،کم کم داری میایی جز خواص،هرکس بیاد جز خواص،خوش به حالش میشه. دو تا جوجه در میز ما بودند، اورامان و ستیا،این دو تا با هم یک ساندویچ مرغ خوردند،گفتند ترکیدیم !!!!! تازه ساندویچ مرغ با خاکشیر !!!!!!!! :w645: اما ما که شکممان به خوردن خمس عادت دارد،یکی خوردیم کم بود،از مهندس خوش فکر هم یکی گرفتیم خوردیم.... آره انصافا که من:w645: ساندویچ رو برعکس کردی از اونوری خوردی تا رسیدی به اون سرش:jawdrop: من سر یه دونش داشتم کم میاوردم 4
- Nahal - 47858 ارسال شده در 28 مهر، 2011 من فک می کردم شادی دختر هست :icon_pf (34): خیلی هم جالب اومد تو جمع یک دفه وسط حرفامون اومد نشست تو آلاچیق برای منم خوردن مرغ و خاکشیر خیلی عجیب بود 6
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 28 مهر، 2011 نه بابا جان،از اسامی مقدس الهی است.... یا اسی و یا کریم،یا غفور یا رحیم، نشنیدی؟ اااااااا؟چه مقدس الهی با حالیه خودش میاد.واسطه نمیفرسته. نه نشنیدم.من از مقربان درگاه الهیشون نیستم متاسفانه.سعادت یا اسی گفتن رو نداشتیم تا حالا.چه زمان هایی از روز باید این ذکر پر فیض را تلاوت کنیم در پیشگاه حضرت اسی(حق) ؟ 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 28 مهر، 2011 ... حاجی میلاد ادعا کرده که نماینده بر حق شماست تایید میکنید یا تکذیب؟اگر تکذیب چه مجازاتی برایش درنظر گرفته اید؟ 3
SH E I KH 18713 ارسال شده در 28 مهر، 2011 اسی [/url]کجا بودی بالاخره؟پیش محمدرضا؟ پَ نه پَ رفته بود قزوین مهرداد رو تور کنه 7
ارسالهای توصیه شده