Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۸ کامیار جان مثل اینکه ابوذر واست برنامه ریزی شده نقشه چیده که نفر بعد که رو صندلی میشینه خودت باشی رای ما کامیار لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۸ من نفر بعد كاميار رو انتخاب ميكنم. به شما هم همين پيشنهاد رو ميدم منم موافقم. کامیار نفر بعدی باشه کامیار :banel_smiley_52::banel_smiley_52:تهدید کردن که اگه نگیم کامیار میفرستنمون کهریزک!!!:banel_smiley_52: پس فقز کامیار بشینه رو صندلی که میخوایم داخش کنیم!! کامیار داداش منو خریدن ، چاره ای نیست برو روی صندلی بشینوگرنه به زور اسلحه مینشونمت روی صندلی کامیار؟؟!! معمار؟؟؟!! حالا بیاد بشینه دیگه!!! کامیار جان مثل اینکه ابوذر واست برنامه ریزی شده نقشه چیده که نفر بعد که رو صندلی میشینه خودت باشی رای ما کامیار به این میگن تبانی از نوع شدیدش!!! آفرین به این هماهنگی!! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۸ كاميارررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر مثل اينكه نمي توني فرار كني اقا كاميار لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ من از طرف خودم و سه نفر دیگه به کامیار رای می دم ! پس رای من چهار تا حساب می شه ! لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ چرا خوده محمد نباید بیاد اون باید بیاد و ما بشونیمش اصلا کامیار کی هست من نمیشناسمش میشه مارو باهم اشنا کنین لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ منم موافقم که کامیار بیاد بنشینه رو صندلی میخوام بپیچونیمش! لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ می بینم که اینجا آش می دن . کامیار جان قربونت داداش واسه ما هم بزار لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ خوب الان یه نفر آمار بده ببینیم دنیا دست کیه ؟:4chsmu1: لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ عجب ؟!!!!!! خائن ها اینجا مشخص شدن انوشه تو چرا؟!!! یه معمار رو به شهرسازها فروختی؟ 1 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ این اتقاه شیشه ای همون صندلیه داغه؟ لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ می بینم که اینجا آش می دن . کامیار جان قربونت داداش واسه ما هم بزار مرتضی جان اش نمیدن قضیه سر یه شرط بندیه که ابوذر باخت مجبور شد برای اتاق شیشه ای درخواست بده الان داره توطئه میچینه واسه من 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ من فکر کنم اینسری آمار نمیخواد: محمد: 1نفر کامیار: 11 نفر دوستان لطفاً به کسایی هم که یه بار میرن تو اتاق شیشه ای دیگه رای ندن. 1 لینک به دیدگاه
maryam.mehregan 112 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ داداش کامیار شرمندتم اما منم حسابی دلم میخواد بیاریمت اتاق اتاق شیشه ای رای منم کامیاره!! 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ این اتقاه شیشه ای همون صندلیه داغه؟ آره دقیقا خود خودشه با این اوصاف میشه محمد :1 نفر کامیار 12 نفر 1 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ طبق قول قبلیم به اقا ابوذر منم به کامیار رای میدم 1 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۸ من به 3shahrsaz رای میدم میبینی کامیار هواتو دارم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۸ خوب الان کامیار 13 نفره و خودم 2نفر کامیار یه مدتیه که نیست. ایشالا که تا تموم شدن اتاق شیشه ای سپیده برسه. اگه نرسه من باید برم تو اتاق :icon_pf (34): لطفاً بیاید نظر بدین و رو یکی دیگه زوم کنید. 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ خوب الان کامیار 13 نفره و خودم 2نفرکامیار یه مدتیه که نیست. ایشالا که تا تموم شدن اتاق شیشه ای سپیده برسه. اگه نرسه من باید برم تو اتاق :icon_pf (34): لطفاً بیاید نظر بدین و رو یکی دیگه زوم کنید. ای بابا این شتریه که دم خونه همه می خوابه دیرو زود داره سوخت و سوز نداره نگران نباش 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۸۹ خوب الان کامیار 13 نفره و خودم 2نفرکامیار یه مدتیه که نیست. ایشالا که تا تموم شدن اتاق شیشه ای سپیده برسه. اگه نرسه من باید برم تو اتاق :icon_pf (34): لطفاً بیاید نظر بدین و رو یکی دیگه زوم کنید. فک کنم خودت باید بیایی داخل اتاق شیشه ای البته سپیده هنوز جواب سوالا رو نداده حالا باید چیکار کرد ؟ 1 لینک به دیدگاه
Turtoise 876 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۸۹ محمد محمد باید نفر اول بودی ... من به دادت رسیدم ... مدیر کل باید اول باشه ... یهنی چی نفر 7 یا 8 باشه؟؟؟ حالا عیب نداره ... خودت بشین تا شیشه های اتاق سایتت رو خرد نکردیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده