Peyman 16150 ارسال شده در 4 مرداد، 2010 این شتریه که درخونه هر کسی ممکنه بخوابه تا تو باشی دیگه اینقدر اتاقا رو داخ نکنی موافقم پس تا اینجا یوحنا 4 رای ! تصویب شد. تاپیک اتاق شیشه ای یوحنا باز شد 2
sepide1990 1242 ارسال شده در 4 مرداد، 2010 برید کشکتون رو بسابید ! اگه جای این همه اسپم برا یوحنا تبلیغ میکردی خودتم به اون رای میدادی یوحنا میرفت تو اتاق:167::w00: 3
Peyman 16150 ارسال شده در 4 مرداد، 2010 اگه جای این همه اسپم برا یوحنا تبلیغ میکردی خودتم به اون رای میدادی یوحنا میرفت تو اتاق:167::w00: من اینقده مظلومم 3
armstrong 2214 ارسال شده در 4 مرداد، 2010 من اینقده مظلومم من حاضرم به جای تو برم اتاق شیشه ای:icon_pf (17): 3
Peyman 16150 ارسال شده در 4 مرداد، 2010 من حاضرم به جای تو برم اتاق شیشه ای:icon_pf (17): الهی فدات شم آرمین جان محمد داوطلب داریم البته بعد از یوحنا 4
armstrong 2214 ارسال شده در 4 مرداد، 2010 الهی فدات شم آرمین جان محمد داوطلب داریم البته بعد از یوحنا پس دیگه یوحنا شد؟؟؟؟ به سلامتی... صلواتی محمدی پسند ختم کنید. کی شروع میشه اتاق شیشه ای یوحنا؟؟؟:167: 5
FrnzT 18194 ارسال شده در 4 مرداد، 2010 من حاضرم به جای تو برم اتاق شیشه ای:icon_pf (17): پیمان چقد بهت رشوه داده که بیای اینجا فدا کاری؟ میخوای اسم گروهتون رو بذاری پیماسترانگ؟ 5
armstrong 2214 ارسال شده در 4 مرداد، 2010 پیمان چقد بهت رشوه داده که بیای اینجا فدا کاری؟ میخوای اسم گروهتون رو بذاری پیماسترانگ؟ تکنولوژی گذاشتن آهنگ تو پروفایل رو بهم منتقل کرده 5
Peyman 16150 ارسال شده در 4 مرداد، 2010 پیمان چقد بهت رشوه داده که بیای اینجا فدا کاری؟ میخوای اسم گروهتون رو بذاری پیماسترانگ؟ تکنولوژی گذاشتن آهنگ تو پروفایل رو بهم منتقل کرده ما اینیم دیگه خرابه رفیق 4
Mohammad Aref 120569 سازنده ارسال شده در 4 مرداد، 2010 آرمین تو میخوای داوطلب بشی تو تاپیک آشنایی با اتاق شیشه ای و درخواست برای حضور در اتاق شیشه ای بگو. اینجا واسه انتخاب یه نفره غیر از خودمون. فعلاً هم که پیمان باید خودشو آماده کنه داشت نقشه میکشید که این تاپیک یه جورایی برداشته بشه بعد از انتخاب فرناز ولی نمیدونست خودش نفر بعدیه 6
Peyman 16150 ارسال شده در 4 مرداد، 2010 آرمین تو میخوای داوطلب بشی تو تاپیک آشنایی با اتاق شیشه ای و درخواست برای حضور در اتاق شیشه ای بگو. اینجا واسه انتخاب یه نفره غیر از خودمون. فعلاً هم که پیمان باید خودشو آماده کنه محمد رای ها رو شفاف بنویس، اینقد هم توطئه نکن ! یوحنا یه رای داشت، سپیده و آرمین و من هم بهش رای دادیم شد 4 تا، من 3 تام داشت نقشه میکشید که این تاپیک یه جورایی برداشته بشه بعد از انتخاب فرناز ولی نمیدونست خودش نفر بعدیه چقد هم همتون گوش کردید ! 3
setare.blue 23086 ارسال شده در 4 مرداد، 2010 محمد رای ها رو شفاف بنویس، اینقد هم توطئه نکن ! یوحنا یه رای داشت، سپیده و آرمین و من هم بهش رای دادیم شد 4 تا، من 3 تام چقد هم همتون گوش کردید ! پیمان در نرو رای منم به خودته باید حتما بیای که بازجویی شی:flowerysmile: 3
Yuhana 12780 ارسال شده در 4 مرداد، 2010 این شتریه که درخونه هر کسی ممکنه بخوابه تا تو باشی دیگه اینقدر اتاقا رو داخ نکنی یه بار که بری اون تو میفهمی چقدر جواب دادن به سوالا سخته دیگه نمیای اونقدر سوال بپرسی تازه نگران نباش خودم هم اتق تو داخ میکنم هم براش تبلیغ میکنم:ws28: خونه ما در نداره شترا دوست ندارن بیان جلو خونه ما برید کشکتون رو بسابید ! شوما برو یه صندلی راحت بساز که باید بشینی ساعت ها به سوال جواب بدی موافقم پس تا اینجا یوحنا 4 رای ! تصویب شد. تاپیک اتاق شیشه ای یوحنا باز شد لطفا بروید کشکتون رو بسابید اگه جای این همه اسپم برا یوحنا تبلیغ میکردی خودتم به اون رای میدادی یوحنا میرفت تو اتاق:167::w00: :icon_razz::icon_razz:سپیده میکشمتاااااااااااااااااااااا:icon_razz: من اینقده مظلومم اگه تو مظلومی مظلوم بره کجا الهی فدات شم آرمین جان محمد داوطلب داریم البته بعد از یوحنا :icon_razz::icon_razz::icon_razz: پس دیگه یوحنا شد؟؟؟؟به سلامتی... صلواتی محمدی پسند ختم کنید. کی شروع میشه اتاق شیشه ای یوحنا؟؟؟:167: نوبت شما هم میشه برادر:icon_razz: پیمان چقد بهت رشوه داده که بیای اینجا فدا کاری؟ میخوای اسم گروهتون رو بذاری پیماسترانگ؟ زنده باد مامی:flowerysmile: محمد رای ها رو شفاف بنویس، اینقد هم توطئه نکن ! یوحنا یه رای داشت، سپیده و آرمین و من هم بهش رای دادیم شد 4 تا، من 3 تام فقز من یدونه رای داشتم اونم خوده سپیده بود:icon_razz: کسی دیگه ای رای نداده تازه تو الان 5 تا رای داری من یکی پیمان در نرو رای منم به خودته باید حتما بیای که بازجویی شی:flowerysmile: ایوللللللللللللللللللللل ستاره:w31: 5
Peyman 16150 ارسال شده در 4 مرداد، 2010 پیمان در نرو رای منم به خودته باید حتما بیای که بازجویی شی:flowerysmile: اگه من راپورت شوما یکی رو ندادم ! به مرد غریبه رای می دی تازه شدیم 4 به 4 با یوحنا ! همه جا مرسومه که رییس از مدیراش حمایت می کنه ! لذا تاپیک اتاق شیشه ای یوحنا باز شد ! 4
setare.blue 23086 ارسال شده در 4 مرداد، 2010 الکی بحث نکنید هردوتون باید بیاید البته اول پیمان چون هی داره جیم میشه 3
Peyman 16150 ارسال شده در 4 مرداد، 2010 الکی بحث نکنید هردوتون باید بیاید البته اول پیمان چون هی داره جیم میشه من فقط اسمم بد در رفته ! به خدا 2
Yuhana 12780 ارسال شده در 4 مرداد، 2010 خیر بلی الکی بحث نکنید هردوتون باید بیاید البته اول پیمان چون هی داره جیم میشه پیمان بلی بنده خیر 1
ارسالهای توصیه شده