royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ منم به میلاد رای میدم....پیشنهاد میکنم شما هم بهش رای بدید!:gnugghender: نمیخوام:167: چکار دارید داداشمو:w00: 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ من به یه گانه شمپت فروم گولاخی که شعبه ندارد! مایه ننگ دنیای مجازی! انتر کاینات ..... میلاد... رای میدم.... 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ منم به ميلاد راي ميدم... منم به میلاد رای میدم منم به ميلاد راي ميدم... من به یه گانه شمپت فروم گولاخی که شعبه ندارد! مایه ننگ دنیای مجازی! انتر کاینات ..... میلاد... رای میدم.... چاکر همتونم! نمیخوام:167:چکار دارید داداشمو:w00: می خوایم جیزش کنیم...:gnugghender: لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ تا حالا تو اتاق شیشه ای شرکت نکردم.اما فک کنم میلاد باشه حتما" جالب در میادو منم اگه میلاد دوس داشته باشه بهش رای میدم.اصلا" چه میلاد دوس داشته باشه و چه نه میلاد. 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ منم تا حالا تو اتاق شیشه ای شرکت نکردم ولی منم به پسر خالم میلاد رای میدم 3 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ من دارم بهتون اخطار میکنم:167: این فهیم اتاق شیشه ای جیز شده حالا میخواد تلافی کنه به حرفش گوش نکنید یه روزم میاد علیه خودتون توطئه میکنه ها:banel_smiley_52: از ما گفتن بود.... 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ من دارم بهتون اخطار میکنم:167:این فهیم اتاق شیشه ای جیز شده حالا میخواد تلافی کنه به حرفش گوش نکنید یه روزم میاد علیه خودتون توطئه میکنه ها:banel_smiley_52: از ما گفتن بود.... ایده ی میلاد مال من بود....فهیم فقذ داره تبلیخشو میکنه! توطئه چی بید دیگه؟ اصلاً توطئه واسه این دختر تعریف نشدست! لینک به دیدگاه
mahshad 2236 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ نميشناسم هيچ كدومو اما به ميلاد راي ميدم!!! 1 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ میلاد.... داداشی بیا ببین اینجا چه خبره؟ 1 لینک به دیدگاه
eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ منم میلاد:imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley: 1 لینک به دیدگاه
amirhossein65 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ منم میگم میلاااااااددددد :167: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ به دستور مقامات امنیتی مجبورم به میلاد رای بدم :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ شماها چرا خام شدين آخه ؟؟؟ اين فهيم براي اينكه خودش نياد رو صندلي اومده دونه دونه شما رو دعوت كرده بيايد به ميلاد راي بديد ؛ خام نشيد راي هاتون رو پس بگيريد خود فهيمه رو بنشونيد رو صندلي ؛ اين همون كسيه كه منو نشوند دفعه ي قبل رو صندلي ( و هنوز هم هستم ! ) 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ هرچند فهيم ديگه قطعي شده ولي باز هم به خود اين فهيم موذي راي بدين خام نشيد 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ شماها چرا خام شدين آخه ؟؟؟ اين فهيم براي اينكه خودش نياد رو صندلي اومده دونه دونه شما رو دعوت كرده بيايد به ميلاد راي بديد ؛ خام نشيد راي هاتون رو پس بگيريد خود فهيمه رو بنشونيد رو صندلي ؛ اين همون كسيه كه منو نشوند دفعه ي قبل رو صندلي ( و هنوز هم هستم ! ) پوشو بینم....من خودم گفتم میلاد بیاد...:w00: شما برو اطاق تنورت یکم گرم شو...برا چی اومدی بیرون؟ هوا اینجا سرده ترک بر میداری...زود باش برو تو...:w00: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده