Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ فهيمه چاه نكن بهر كسي منم اين كار رو براي يكي از دوستان كردم خودم افتادم تو اتاق شيشه اي 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ خوب تا اینجا فهمیه 11 رای 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ FrnzT اتاق شیشه ای رفته تاحالا من کارش دارم 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ FrnzT اتاق شیشه ای رفته تاحالا من کارش دارم آره رفته بنده خدا آبجی بیچاره من...... :ws2: چرا بهش گیر میدی هاااااااا............. :w00: برو اتاق شیشه ای فرناز رو نگاه کن بنده خدا رو هوارتا سوال ازش پرسیدند..... 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4::w00:چون من میخوام برم دوباره مرخصی یه مدتی نیستم برای اینکه بی داوطلب نمونین داریم فهیم رو هم میفرستیم اتاقدر ضمن داداش رضا خدمت شما خواهم رسید به به آبجی یوحنایی....... عمران و مدلسازی آبجی گلم....... آب از سر من گذشته و دیگه فرقی نفوکوله........ مرخصی بی مرخصی باید بری اتاق شیشه ای............. جونه خودم هر کاری میکنم اصلا انگار نمیخواد که بشه من برم تو اتاقچون از امروز بعدازظهر کامم رو میدم برا تعمیرات تا کی بگیرمش خدا میدونه بعدشم دوباره میخوام برم مرخصی تا یه مدت نامعلوم دیدی من میخوام ولی روزگار نمیخواد؟ مگه دست خودته............... :w00: بچه ها بیاین به یوحنا مجدداً رای بدیم و ببریمش اتاق شیشه ای.......... فهیمه بنده خدا گناهی نداره........ یوحنا زودتر توی نوبت بودش و این بی قانونیه اگه فهیمه بره اتاق شیشه ای......... :167: :w00: :w410: یوحنا یوحنا یوحنا یوحنا یوحنا................ :ws3: من نفر اول میگم یوحنا............ :ws3::ws3::ws3: 1 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ نگران نباش یوحنا جون خودم اتاق شیشه ایت رو میسازم ولی فعلا یکم برو مرخصی برگشتی حسابی قراره بیگاری انجام بدی منم فهیم رای میدم فهیم جون دوست داریم :w42::w14:فهیم جون دوست داریم 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ اتاق شیشه ای چیه؟؟؟؟؟؟؟ بریم توش بیرونش معلومه؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ یه نظر سنجی بذالین.....:babygirl: 4 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ خب من هم به دختر شاه پریون رای میدم ... 4 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ منم رایم و می دم به هرکی که دلش می خواد بره اتاق شیشه ای 3 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ منم به هیشکی رای نمیدم گناه دارن آخه 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ خوب من به میلادرای میدم منم به میلاد رای میدم....پیشنهاد میکنم شما هم بهش رای بدید!:gnugghender: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده