Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بیچاره حکیم .............آقا من نمیشناسمش ولی بهش رای میدم نگران نباش از این رای که دادی پشیمون نمیشی آرزوی ما رضایت شماست 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اینجا کسی کاندید نمیشه خودت یه نفر رو انتخاب می کنی رای می دی بعدشم اینجا وقتی رای دادی رای دادی دیگه پس دادن رای در کار نیست :guntootsmiley2: اوهوم... فکر کردم خود بچه ها داوطلب میشن 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اوهوم... فکر کردم خود بچه ها داوطلب میشن نه اون داخل یه تاپیک دیگه اس اینجا طرف رو به زور میارن اتاق شیشه ای :gnugghender: منم به ایلیا رای میدم:ws2: :icon_gol: ایلیا : 36 رای نبووووووووووووووود؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ نگران نباش از این رای که دادی پشیمون نمیشی آرزوی ما رضایت شماست دمت جیززززززز ................ الان میرم یه مینی بوس آدم میارم که بهش رای بدن سیاسی نشه ولی کلا من ساندیس دوس ندارمااااااااا گفته باشم فقط 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ همون ایلیا!! :icon_gol::icon_gol: ایلیا : 37 رای :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ دمت جیززززززز ................الان میرم یه مینی بوس آدم میارم که بهش رای بدن سیاسی نشه ولی کلا من ساندیس دوس ندارمااااااااا گفته باشم فقط نه بابا ما تو کار ساندیس نیستیم تابستونه هوا هم گرمه بستنی مهمون ایلیا هستیم کلهم اجمعین 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ نه بابا ما تو کار ساندیس نیستیم تابستونه هوا هم گرمه بستنی مهمون ایلیا هستیم کلهم اجمعین عجب بچه ی خوبی هستی؟؟؟؟ پس من به تو رای میدم که اول شی:dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ فهیمه این علی بیچاره رو ولش کن کشتیش بابا رفت تو اتاق 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ عجب بچه ی خوبی هستی؟؟؟؟پس من به تو رای میدم که اول شی:dancegirl2: نه قربونت به ایلیا رای بدی کار ما راه میفته :mornincoffee: فهیمه این علی بیچاره رو ولش کنکشتیش بابا رفت تو اتاق :ws3: 2 لینک به دیدگاه
mahtab 399 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ درود به همگي من هم به ايليا راي ميدم :girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ ایلیا: 38 رای :w14::w14::w31::w31::w330::w330: 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ به بنده هم دستور داده شده بگم جناب قاصدک حکیم!چرا نمیدونم 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ به بنده هم دستور داده شده بگم جناب قاصدک حکیم!چرا نمیدونم اولا دستور نبود یه خواهش بود و ممنون که اجابت کردین . چراش هم چون یه توطئه است :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
adel33 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ دیگه نوبتی ام باشه نوبت ایلیای حکیمه..:ws2: 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ ایلیا : 40رای :Laie_28::Laie_28::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w330::w330: :w31: 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اولا دستور نبود یه خواهش بود و ممنون که اجابت کردین . چراش هم چون یه توطئه است :gnugghender: خواهش میشه بابا:ws2: اخ جون توطئه:w70::eyepopping::w42: 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ من به نزدیک ترین رقیب ایلیا رای میدم.. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده