Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ در کل هرچی ازش بگم بازم کم گفتم ... :imoksmiley: میدونم خوبی زیاد دارم.. لینک به دیدگاه
danijan 571 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ سلام.ممنون که منم دعوت کردی فرانه خانم.(دعوتمم نمیکردی میومدم:flowerysmile:) فرانه دختر خیلی مهربون، خوش اخلاق، با جنبه و با ادبی هست. خیلی خیلی احساساتی هست و همش دلش میخواد گریه کنه با خداست اما عیبش اینه که مشورت نمیکنه وقتی هم مشورت میکنه حرف گوش نمیکنه:ubhuekdv133q83a7yy7 زیادی دل رحمه که خیلی وقتا باعث ناراحتیش میشه چون بعضیا پررو میشن در کل من دوسش دارم و امیدوارم همیشه شاد و خوشحال باشه و خوشبخت بشه هنوزم خیلی خصوصیت داره اما همش یادم رفت.هرچی رو کم گفتم ببخش :w73: فعلا خدانگهدار 2 لینک به دیدگاه
danijan 571 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ راستی ....... خیلی تند رانندگی میکنه.تعریف سرعتشو زیاد شنیدم.معلوم نیست روزی چند بار تصادف میکنه 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ سلام.ممنون که منم دعوت کردی فرانه خانم.(دعوتمم نمیکردی میومدم:flowerysmile:) خوف میکردی میومدی فرانه دختر خیلی مهربون، خوش اخلاق، با جنبه و با ادبی هست. خیلی خیلی احساساتی هست و همش دلش میخواد گریه کنهمطئنی شما؟؟ با خداست اما عیبش اینه که مشورت نمیکنه وقتی هم مشورت میکنه حرف گوش نمیکنه:ubhuekdv133q83a7yy7 همه همینو میگن..:45645: زیادی دل رحمه که خیلی وقتا باعث ناراحتیش میشه چون بعضیا پررو میشن اوهوم.. در کل من دوسش دارم و امیدوارم همیشه شاد و خوشحال باشه و خوشبخت بشه تو هم خوش بخت شیییییییییی.. :dancegirl2: هنوزم خیلی خصوصیت داره اما همش یادم رفت.هرچی رو کم گفتم ببخش :w73: فعلا خدانگهدار یادت اومد بیا... راستی .......خیلی تند رانندگی میکنه.تعریف سرعتشو زیاد شنیدم.معلوم نیست روزی چند بار تصادف میکنه همش شایعه س.. شوما باور نکن.. :4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ به [/url]بهههههه.. سیمین ژونم.. اسمش سیماستا 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ اسمش سیماستا لقبش سیمینه.. از عموش بپرس.. تو که زن داداششی نمیدونی اینوو؟؟ :w00: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ لقبش سیمینه.. از عموش بپرس.. تو که زن داداششی نمیدونی اینوو؟؟ :w00: همه میدونن من زن داداشمم؟ عموش کیه؟ 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ همه میدونن من زن داداشمم؟ عموش کیه؟ اوهوم.. شاهین بید دیگه.. ی نمه بتحلیل متین پاک نکنه.. 1 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ سلام اخه ادم درباره موش چی میتونه بگه ؟ انشالله هر جا که هست موفق باشه 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ سلام اخه ادم درباره موش چی میتونه بگه ؟ انشالله هر جا که هست موفق باشه سلاااممم... موشم موشای قدیم..:45645: مرسی تو هم موفق باشی عزیز.. :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Hothit 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ فر فری دختر خوبیه شیطونه خرخونه. فر فریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی در کل بچه گلیه. 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ فر فری دختر خوبیه شیطونه خرخونه.فر فریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی در کل بچه گلیه. من خرخونممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مخسی مستر میر میریییی.. :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ syntax error! nothing is found in connection with personality! ولی خب دختر خوبیه . چکش خورده هم هست . دوسش دارم 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ syntax error!nothing is found in connection with personality! ولی خب دختر خوبیه . چکش خورده هم هست . دوسش دارم که syntax error !!!! چکش خورده هم هستم...؟؟؟ خیلی به مخت فشار اومد الان نگرانتم... زحمت شد واست... 2 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ سلام ممنون از دعوتت دوست عزیزم... من فقط به اندازه دوستی تو سایت آشنایی دارم باهات... ولی معلومه آدم مهربون و دوست داشتنی هستی... امیدوارم همیشه تو مراحل زندگیت موفق و شاد باشی... 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ سلامممنون از دعوتت دوست عزیزم... من فقط به اندازه دوستی تو سایت آشنایی دارم باهات... ولی معلومه آدم مهربون و دوست داشتنی هستی... امیدوارم همیشه تو مراحل زندگیت موفق و شاد باشی... سلام عزیزمم.. مرسی تو لطف داری.. :wubpink: ممنون که اومدی.. :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ سلام ممنون ازت از دور می شناسم ولی میتونم بگم دختر مهربون ،با احساس ، و شاد 3 لینک به دیدگاه
eskan 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ دوست داشتنی ..... مهربون .... عشق کرم ریختن و اذیت کردن داره .... So ... درکش هم بالاست همین 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ سلااااااامممم..من 2باره اومدمممم..:hapydancsmil: خو از سری قبلی خیلی به دوستام اضافه شده بعضیا هم که منو دیدن.. پس میشینم رو این صندلی خوشجله تا منو تحلیل کنین.. انتقادات و پیشنهادات خودتونو بندازین همینجا.. مهلت این تحلیل طبق قوانین 3 روز هستش.. ممنون که وقت میذارین..:wubpink: 23 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده