Valentina 13665 سازنده ارسال شده در 13 مهر، 2011 در کل هرچی ازش بگم بازم کم گفتم ... :imoksmiley: میدونم خوبی زیاد دارم..
danijan 571 ارسال شده در 14 مهر، 2011 سلام.ممنون که منم دعوت کردی فرانه خانم.(دعوتمم نمیکردی میومدم:flowerysmile:) فرانه دختر خیلی مهربون، خوش اخلاق، با جنبه و با ادبی هست. خیلی خیلی احساساتی هست و همش دلش میخواد گریه کنه با خداست اما عیبش اینه که مشورت نمیکنه وقتی هم مشورت میکنه حرف گوش نمیکنه:ubhuekdv133q83a7yy7 زیادی دل رحمه که خیلی وقتا باعث ناراحتیش میشه چون بعضیا پررو میشن در کل من دوسش دارم و امیدوارم همیشه شاد و خوشحال باشه و خوشبخت بشه هنوزم خیلی خصوصیت داره اما همش یادم رفت.هرچی رو کم گفتم ببخش :w73: فعلا خدانگهدار 2
danijan 571 ارسال شده در 14 مهر، 2011 راستی ....... خیلی تند رانندگی میکنه.تعریف سرعتشو زیاد شنیدم.معلوم نیست روزی چند بار تصادف میکنه 2
Valentina 13665 سازنده ارسال شده در 14 مهر، 2011 سلام.ممنون که منم دعوت کردی فرانه خانم.(دعوتمم نمیکردی میومدم:flowerysmile:) خوف میکردی میومدی فرانه دختر خیلی مهربون، خوش اخلاق، با جنبه و با ادبی هست. خیلی خیلی احساساتی هست و همش دلش میخواد گریه کنهمطئنی شما؟؟ با خداست اما عیبش اینه که مشورت نمیکنه وقتی هم مشورت میکنه حرف گوش نمیکنه:ubhuekdv133q83a7yy7 همه همینو میگن..:45645: زیادی دل رحمه که خیلی وقتا باعث ناراحتیش میشه چون بعضیا پررو میشن اوهوم.. در کل من دوسش دارم و امیدوارم همیشه شاد و خوشحال باشه و خوشبخت بشه تو هم خوش بخت شیییییییییی.. :dancegirl2: هنوزم خیلی خصوصیت داره اما همش یادم رفت.هرچی رو کم گفتم ببخش :w73: فعلا خدانگهدار یادت اومد بیا... راستی .......خیلی تند رانندگی میکنه.تعریف سرعتشو زیاد شنیدم.معلوم نیست روزی چند بار تصادف میکنه همش شایعه س.. شوما باور نکن.. :4uboxsmiley:
Valentina 13665 سازنده ارسال شده در 14 مهر، 2011 اسمش سیماستا لقبش سیمینه.. از عموش بپرس.. تو که زن داداششی نمیدونی اینوو؟؟ :w00: 1
VINA 31339 ارسال شده در 14 مهر، 2011 لقبش سیمینه.. از عموش بپرس.. تو که زن داداششی نمیدونی اینوو؟؟ :w00: همه میدونن من زن داداشمم؟ عموش کیه؟ 1
Valentina 13665 سازنده ارسال شده در 14 مهر، 2011 همه میدونن من زن داداشمم؟ عموش کیه؟ اوهوم.. شاهین بید دیگه.. ی نمه بتحلیل متین پاک نکنه.. 1
mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 14 مهر، 2011 سلام اخه ادم درباره موش چی میتونه بگه ؟ انشالله هر جا که هست موفق باشه 1
Valentina 13665 سازنده ارسال شده در 14 مهر، 2011 سلام اخه ادم درباره موش چی میتونه بگه ؟ انشالله هر جا که هست موفق باشه سلاااممم... موشم موشای قدیم..:45645: مرسی تو هم موفق باشی عزیز.. :icon_gol: 1
Hothit 11 ارسال شده در 15 مهر، 2011 فر فری دختر خوبیه شیطونه خرخونه. فر فریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی در کل بچه گلیه. 1
Valentina 13665 سازنده ارسال شده در 15 مهر، 2011 فر فری دختر خوبیه شیطونه خرخونه.فر فریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی در کل بچه گلیه. من خرخونممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مخسی مستر میر میریییی.. :flowerysmile: 2
Hossein.T 22596 ارسال شده در 15 مهر، 2011 syntax error! nothing is found in connection with personality! ولی خب دختر خوبیه . چکش خورده هم هست . دوسش دارم 1
Valentina 13665 سازنده ارسال شده در 15 مهر، 2011 syntax error!nothing is found in connection with personality! ولی خب دختر خوبیه . چکش خورده هم هست . دوسش دارم که syntax error !!!! چکش خورده هم هستم...؟؟؟ خیلی به مخت فشار اومد الان نگرانتم... زحمت شد واست... 2
نیمه ماه 2908 ارسال شده در 15 مهر، 2011 سلام ممنون از دعوتت دوست عزیزم... من فقط به اندازه دوستی تو سایت آشنایی دارم باهات... ولی معلومه آدم مهربون و دوست داشتنی هستی... امیدوارم همیشه تو مراحل زندگیت موفق و شاد باشی... 1
Valentina 13665 سازنده ارسال شده در 15 مهر، 2011 سلامممنون از دعوتت دوست عزیزم... من فقط به اندازه دوستی تو سایت آشنایی دارم باهات... ولی معلومه آدم مهربون و دوست داشتنی هستی... امیدوارم همیشه تو مراحل زندگیت موفق و شاد باشی... سلام عزیزمم.. مرسی تو لطف داری.. :wubpink: ممنون که اومدی.. :flowerysmile: 1
محمدa 1104 ارسال شده در 19 مهر، 2011 سلام ممنون ازت از دور می شناسم ولی میتونم بگم دختر مهربون ،با احساس ، و شاد 3
eskan 38 ارسال شده در 19 بهمن، 2011 دوست داشتنی ..... مهربون .... عشق کرم ریختن و اذیت کردن داره .... So ... درکش هم بالاست همین 2
Valentina 13665 سازنده ارسال شده در 6 فروردین، 2012 سلااااااامممم..من 2باره اومدمممم..:hapydancsmil: خو از سری قبلی خیلی به دوستام اضافه شده بعضیا هم که منو دیدن.. پس میشینم رو این صندلی خوشجله تا منو تحلیل کنین.. انتقادات و پیشنهادات خودتونو بندازین همینجا.. مهلت این تحلیل طبق قوانین 3 روز هستش.. ممنون که وقت میذارین..:wubpink: 23
ارسالهای توصیه شده