bme.masood 5832 ارسال شده در 12 مهر، 2011 شکلک عطر بارون سرگردون در دوراهی که کی درست میگه؟اون یا اون؟ ( + :دی) به منم بگین قضیه چیه؟کنجکاویدم (اصنم فوضول نیستم) رویان شمال کشور داداش حرفتو بزن اون لحظه ای که به صداقت من شک کنی بدون اشتباه کردی هووووم قضیه خاصی نیست به جون اُدم رویان که کارای ژنتیکی و ... میکنن. فک کنم تهرانه 3
!Hooman 10133 ارسال شده در 12 مهر، 2011 اون لحظه ای که به صداقت من شک کنی بدون اشتباه کردی هووووم قضیه خاصی نیست به جون اُدم رویان که کارای ژنتیکی و ... میکنن. فک کنم تهرانه اهاااااااا اوون رویانو میگی اینی ک من گفتم شهر رویان هست 3
Valentina 13665 سازنده ارسال شده در 12 مهر، 2011 نخیرم شوخی نکردم فری میزنگم دکی بیاد بخونه از دستت ناراحت میشه انکارش کردی هااا مسعود همه میشناسن که صداقت صفتشه . اون دوست خوبت که تو رویان کار میکنه دیگهذ حیف نمیشه بیشتر توضیح بدم مسعود خدا خفت نکنههه... :ws28: اتفاقا دیروز خونه همون دوستم بودم... جاتم اصن خالی نبود.. 1
Valentina 13665 سازنده ارسال شده در 12 مهر، 2011 پس توام بیا کمک! منم میخوام ببینمت!!! :دیییییییییییییییی منم میخوااااممممممم... 2
Valentina 13665 سازنده ارسال شده در 12 مهر، 2011 شکلک عطر بارون سرگردون در دوراهی که کی درست میگه؟اون یا اون؟ ( + :دی) به منم بگین قضیه چیه؟کنجکاویدم (اصنم فوضول نیستم) رویان شمال کشور داداش حرفتو بزن مگه فوضولییی؟؟؟ :167: 2
!Hooman 10133 ارسال شده در 12 مهر، 2011 مسعود خدا خفت نکنههه... :ws28: اتفاقا دیروز خونه همون دوستم بودم... جاتم اصن خالی نبود.. پیش دکی بودی 1
Valentina 13665 سازنده ارسال شده در 12 مهر، 2011 اون لحظه ای که به صداقت من شک کنی بدون اشتباه کردی هووووم قضیه خاصی نیست به جون اُدم رویان که کارای ژنتیکی و ... میکنن. فک کنم تهرانه مسعود انقد بچه رو گیج نکن..خوبیت نداره.. اهاااااااا اوون رویانو میگی اینی ک من گفتم شهر رویان هست بوی اسپم میاد.. 2
mina_srk 1982 ارسال شده در 12 مهر، 2011 وای مینا هلاک نشی انقد تحلیل کردیی... اینایی ک ندیدن باز ی چیزایی گفتن.. بیشتر میگفتی بابا.. :flowerysmile: آخه چی بگم؟؟؟؟ بذار برم یکم بفکرم اگه چیز جدیدی اومد تو ذهنم میام میگم!!! الان هر چی بگم تکراری میشه!!! 1
bme.masood 5832 ارسال شده در 12 مهر، 2011 مسعود خدا خفت نکنههه... :ws28: اتفاقا دیروز خونه همون دوستم بودم... جاتم اصن خالی نبود.. اما تورو خفه کنه خیلیم خالی بود حسود :brodkavelarg: تو همیشه از فاصله بین ما لذت میبردی اصلا عامل اصلی ... تو بودی میگم الان همه فک میکنن چه خبره 3
Valentina 13665 سازنده ارسال شده در 12 مهر، 2011 آخه چی بگم؟؟؟؟بذار برم یکم بفکرم اگه چیز جدیدی اومد تو ذهنم میام میگم!!! الان هر چی بگم تکراری میشه!!! باوشهههه... :dancegirl2: 1
Valentina 13665 سازنده ارسال شده در 12 مهر، 2011 اما تورو خفه کنه خیلیم خالی بود حسود :brodkavelarg: تو همیشه از فاصله بین ما لذت میبردی اصلا عامل اصلی ... تو بودی میگم الان همه فک میکنن چه خبره من عامل اصلی نبودم..من کمکی بودم.. خب بذا همه بدونن.. چی میشه مگه؟؟ همه فک میکنن تو الان واسه ارشدو اینا کم میای اینجا... بذار همه چی روشن شه.. 3
Valentina 13665 سازنده ارسال شده در 12 مهر، 2011 ما فکره خاصی نمکنین :ws3: ادبیات چند گرفتی پسرم؟؟ جا این حرفا یکی بیاد منو تحلیل کنه.. 1
!Hooman 10133 ارسال شده در 12 مهر، 2011 نخیرم...پیش دوس جونم بودم.. :2525s: :vahidrk: ........... :gnugghender: 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 12 مهر، 2011 اون لحظه ای که به صداقت من شک کنی بدون اشتباه کردی هووووم قضیه خاصی نیست به جون اُدم رویان که کارای ژنتیکی و ... میکنن. فک کنم تهرانه ولی من هرگز اشتباه نمیکنم خب همون قضیه خاصی نیس رو بگو :4chsmu1: اهاااااااا اوون رویانو میگی اینی ک من گفتم شهر رویان هست منم میخوااااممممممم... :shad:چجوری آخه؟من ای دیتو ندارم مسعود انقد بچه رو گیج نکن..خوبیت نداره.. بوی اسپم میاد.. راس میگه دیگه! بتعریف واسم! به به چه بوی خوبی1:4chsmu1: اما تورو خفه کنه خیلیم خالی بود حسود :brodkavelarg: تو همیشه از فاصله بین ما لذت میبردی اصلا عامل اصلی ... تو بودی میگم الان همه فک میکنن چه خبره من گرفتم چی شد!:shad::4chsmu1: 3
!Hooman 10133 ارسال شده در 12 مهر، 2011 ادبیات چند گرفتی پسرم؟؟ جا این حرفا یکی بیاد منو تحلیل کنه.. سوالاش سخت بود 16 شدم :w00: یکم تو داره .. یکم چ عررررررررررض کنم احساساتی .. خیلی مهربووون ( دفه قبل خیلیو نگفتم ) شوخ طبع 2
Valentina 13665 سازنده ارسال شده در 12 مهر، 2011 :shad:چجوری آخه؟من ای دیتو ندارم من گرفتم چی شد!:shad::4chsmu1: الان آی دیمو میدم...ولی حضوری خوفههه آورین آورین همونی که فک میکنی درسته.. 2
ارسالهای توصیه شده