Valentina 13665 سازنده ارسال شده در 12 مهر، 2011 سوالاش سخت بود 16 شدم :w00: یکم تو داره .. یکم چ عررررررررررض کنم احساساتی .. خیلی مهربووون ( دفه قبل خیلیو نگفتم ) شوخ طبع خو بیشتر میخوندیییییی... :w00: هرچقد دوس داری عرررررررررررررررررررض کن.. من احساساتیم؟؟؟ :girl_in_dreams: 2
Valentina 13665 سازنده ارسال شده در 12 مهر، 2011 خواهشاً از موضوع اصلی خارج نشده و اسپم نکنین ... :icon_gol: 3
bme.masood 5832 ارسال شده در 12 مهر، 2011 من عامل اصلی نبودم..من کمکی بودم.. خب بذا همه بدونن.. چی میشه مگه؟؟ همه فک میکنن تو الان واسه ارشدو اینا کم میای اینجا... بذار همه چی روشن شه.. پس کی بود ؟ من الان دیگه به هیچکس فکر نمیکنم. وای خدم دارم باور میکنم اگه چیزی هست که نیست خودت بگو :167: اگه بگی منم دکییی ... 3
!Hooman 10133 ارسال شده در 12 مهر، 2011 هرچقد دوس داری عرررررررررررررررررررض کن.. من احساساتیم؟؟؟ :girl_in_dreams: یکم فک کن مث من بی حوصله هست :icon_pf (34): رو هم رفته دختر خیلی خوبیه (حسابت بالا زده ) 2
Valentina 13665 سازنده ارسال شده در 12 مهر، 2011 پس کی بود ؟ من الان دیگه به هیچکس فکر نمیکنم. وای خدم دارم باور میکنم اگه چیزی هست که نیست خودت بگو :167: اگه بگی منم دکییی ... بیا با هم با مساالمت کنار بیایم.. من میگم ولی تو نگو.. 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 12 مهر، 2011 الان آی دیمو میدم...ولی حضوری خوفههه آورین آورین همونی که فک میکنی درسته.. پس بده بده پس بیا همدان حضوری همو ببینیم من همیشه درس میفکرم :4chsmu1: ب منم میگی :ws3: خرج داره! خواهشاً از موضوع اصلی خارج نشده و اسپم نکنین ... :icon_gol: الان خجالت کشیدم پس کی بود ؟ من الان دیگه به هیچکس فکر نمیکنم. وای خدم دارم باور میکنم اگه چیزی هست که نیست خودت بگو :167: اگه بگی منم دکییی ... دو تا تونم هرچی میدونین بگین....اشکال نداره تموم اینا خاطره میشه! والا!!! 3
Valentina 13665 سازنده ارسال شده در 12 مهر، 2011 یکم فک کن مث من بی حوصله هست :icon_pf (34): رو هم رفته دختر خیلی خوبیه (حسابت بالا زده ) الان فک کردم دیدم هستم.. بی حوصله خودتی من فقط تنبلم.. :45645: بازم بزن به حساب حالااا.. 2
Valentina 13665 سازنده ارسال شده در 12 مهر، 2011 پس هنوز نا امید نشو! وقتی متین اومد همتونو درو میکنه... 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 12 مهر، 2011 وقتی متین اومد همتونو درو میکنه... وا....چرا؟ ما فقط میخواستم حقایقو روشن کنیم! والاااا! 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 12 مهر، 2011 زن داداش من خیلی گل هستش نیاز به تحلیل هم نداره کسی هم حق حرف در اوردن براش رو نداره:w36::icon_pf (17)::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:icon_gol: این سه نفری هم که دازم بوس میکنم به ترتیب اولیش داداشم امین نپو دومیش زن داداش گلم فرانه سومیش هم سکوت (شیما جونم) هستن 2
Valentina 13665 سازنده ارسال شده در 12 مهر، 2011 زن داداش من خیلی گل هستش نیاز به تحلیل هم نداره کسی هم حق حرف در اوردن براش رو نداره:w36::icon_pf (17)::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:icon_gol:این سه نفری هم که دازم بوس میکنم به ترتیب اولیش داداشم امین نپو دومیش زن داداش گلم فرانه سومیش هم سکوت (شیما جونم) هستن ما کی عروس شدیم خودمون خبر نداریم؟؟ 4
Yekta.M 15459 ارسال شده در 13 مهر، 2011 سلااااااام فرانه جونم مرسی از دعوتت گلم... خب...باید بتحلیلم شخصیتت رو...:JC_thinking: دخمل خوب و شوخیه... هم مهندسه هم پزشکه خیلی وقتا آن هست و در سایت فعالیتهای بشدت علمی ومفیدی انجام میدهدد عسک کوشولوییاش هم خیلی ناناسه مماخش هم خیلی بامزس:aghosh: از آواتارها و عکسهای شخصی که باسه پروفش استفاده میکنه هم خیلی خوشمان میاید 2
Valentina 13665 سازنده ارسال شده در 13 مهر، 2011 سلااااااام فرانه جونممرسی از دعوتت گلم... خب...باید بتحلیلم شخصیتت رو...:JC_thinking: دخمل خوب و شوخیه... هم مهندسه هم پزشکه خیلی وقتا آن هست و در سایت فعالیتهای بشدت علمی ومفیدی انجام میدهدد عسک کوشولوییاش هم خیلی ناناسه مماخش هم خیلی بامزس:aghosh: از آواتارها و عکسهای شخصی که باسه پروفش استفاده میکنه هم خیلی خوشمان میاید سلام سلاممم.... :dancegirl2: اون فعالیتهای علمی رو خوف اومدی.. مماخم به اون خوشجلی.. :4chsmu1: :girl_blush2: قابل تو رو نداره عجیجم.. مرسی که اومدییییییییی.. بازم بیا بیا بیا.. :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2
Valentina 13665 سازنده ارسال شده در 13 مهر، 2011 سلام.یکی منو تحلیل شخصیت کنه خو یذره فعال شو بچه ها شخصیتتو بشناسن بیان تحلیلت کنن.. بعدم برو ته صف.. 1
ارسالهای توصیه شده