Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ کی بود ادای بابای منو در آورد:vahidrk: سیلااااااااااااممم.. از خودش بپرس..++++++++++++++++++++++++++++++++++ سلام شیطون ... مرموز ... مرموزم؟؟ مهربان پر انرژی ...:hapydancsmil: حساس خودم فک میکردم نیستم..ولی به گفته چند نفر انگار هستم.. مسئولیت پذیر(با توجه به رشته تحصیلی) رشته چه ربطی داره؟؟؟ خستگی پذیرنه شوخی کردم (خستگی ناپذیر) مرسی که اومدی چچلوووووو.. لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ سلام...:4chsmu1: ما هم اومدیم فک کنم اسمش فرانه ست جنبه شوخیش بد نی ...:gnugghender: (یهنی با جنبه س:2i1d1co:) (کمــــــــی) هم مهربونه! من تازه باهاش اشنا شدم.... فهلا همینا:girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ مرسی که اومدی چچلوووووو.. ربط داره موفق باشی 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ سلام بر مادر گربه ها سلااااااااااااااااااامممم..:aghosh: هنوز یادتههههه...؟؟ من هی اسمت یادم میره چرا.... حالااین فرانه یعنی چه؟ نیدونم شاید چون کمه.. یعنی برتر..بالاتر.. اسمت قشنگه ولی یکم سخته به یاد موندش دوسی خوبی هستی نشده ببینمت ........ منم میخوام ببینمت.. پرانرژی هستی و شاد سوادتم خوبه ها ولی خب به پای من نمیرسی تو تشخیص ابزارهای مسابقات تخصصیتون اووووف.. من هنوز تو کف اینم چجوری تشخیص میدی!!! مهربونی میدونی دوستات هم چی دوست دارند..... کلا جزو بچه های خوبه انجمن هستی که من اصلا باهات مشکلی نداشتم... جزو فعالان رشته خودتم هستی ... برو یکم بیشتر عکس ببین و بازم مسابقه بذارید تالارتون بیام اذیت کنیم دور هم.... باشهه باشهه حتمنیییی..:hapydancsmil: از اونجایی که خیلی باهات برخورد نداشتم مخصوصا جدیداً دیگه فعلا همینا........ جدی چرا انقد ما کم برخورد داریم؟؟ از این به بعد بیشتر برخورد میکنیم.. مرسی عزیزم که اومدییییییی...:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ سلام...:4chsmu1: ما هم اومدیم سلاام.. شما هم خوش آمدید.. فک کنم اسمش فرانه ست نه باباااااااااا...!!!!! جنبه شوخیش بد نی ...:gnugghender: (یهنی با جنبه س:2i1d1co:) (کمــــــــی) هم مهربونه! اون کمی هم اشتباه شده باباااا.. من تازه باهاش اشنا شدم.... فهلا همینا:girl_in_dreams: منم تازه آشناییدم.. مرسی که اومدی..:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_gol: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ جدی چرا انقد ما کم برخورد داریم؟؟ از این به بعد بیشتر برخورد میکنیم.. مرسی عزیزم که اومدییییییی...:hapydancsmil: ایشالا قسمت بشه ببینمت جزو اونهایی هستی که خیلی دلم میخواد ببینمت باید آدم باکلاسی باشی و باهوشی چون هم مهندسی هم دکتر باشه برخوردهامونو بیشتر میکنیم فقط حواست باشه تصادف نکنیم باهم خواهش میشه قابلی نداشت . عزیزم 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ ایشالا قسمت بشه ببینمت جزو اونهایی هستی که خیلی دلم میخواد ببینمت باید آدم باکلاسی باشی و باهوشی چون هم مهندسی هم دکتر باشه برخوردهامونو بیشتر میکنیم فقط حواست باشه تصادف نکنیم باهم خواهش میشه قابلی نداشت . عزیزم منم خیلی دلم میخواد عزیزم.. ممنون خیلی لطف داری عزیزم.. به جان خودم نه دکترم نه مهندس.. 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ خانم ارومی به نظر میرسن خیلی محترم هستند در تالارش هم مفیده 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ سلااااااااام فرانه! خوبييييييييييييييي فرانه؟ من فقط يه بار تورو ديدم فرانه! انتظار داري چقد بشناسمت فرانه؟ خب... فرانه اي كه من ديدم آروم و خانومه...به وقتش شيطنتشم مي كنه خيلي خيلي منطقيه از پس خودش برمياد...مستقله فعاله خيلي مؤدبه...از برخورداش خيلي خوشم اومد به نظرم يه كم دير ميشه باهاش ارتباط برقرار كرد يه مقدارم حساسه ديگه خيلي خودمو چلوندم 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ خانم ارومی به نظر میرسنخیلی محترم هستند در تالارش هم مفیده سلااام..:hapydancsmil: ممنون شما لطف داری..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 کجا مفید بودم؟؟ خودم بدجور احساس پوچی میکنم..:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ سلااااااااام فرانه! سلااااااام الهاااااممم..خوبييييييييييييييي فرانه؟ مرسی تو شطوریییی؟؟؟:hapydancsmil: من فقط يه بار تورو ديدم فرانه! منم همینطور.. انتظار داري چقد بشناسمت فرانه؟ همونقد که بقیه میشناسن.. خب... فرانه اي كه من ديدم آروم و خانومه...به وقتش شيطنتشم مي كنه خيلي خيلي منطقيه از پس خودش برمياد...مستقله فعاله خيلي مؤدبه...از برخورداش خيلي خوشم اومد به نظرم يه كم دير ميشه باهاش ارتباط برقرار كرد چرا اکثرا اینو میگن؟؟؟ خیلی دوست دارم دلیلشو بدونم؟؟ يه مقدارم حساسه ديگه خيلي خودمو چلوندم آخیی عزیزمممم..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مرسی الی جون.. باز اگه تونستی و جا داشتی بچلون خودتو.. 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ سلااام..:hapydancsmil: ممنون شما لطف داری..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 کجا مفید بودم؟؟ خودم بدجور احساس پوچی میکنم..:icon_pf (34): شکسته نفسی نفرمایید خیلی هم مفید بودی 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ چرا اکثرا اینو میگن؟؟؟ خیلی دوست دارم دلیلشو بدونم؟؟ شايد چون يه كم جدي هستي خيلي محكم به نظر ميومدي... اما احتمالا فقط يه احساسه...چون خوب نشناختمت! 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ یه انتقاد که من همیشه بهت دارم اما هیچوقت گوش نکردی همیشه جمله بالای پروفایلت و همچنین امضات و حتی عکس پروفایلت جملاتی سرشار از ناامیدی و غم و سیری از دنیا و نامردی ادما بوده هرچی میگم بابا فرانه بخدا اینا رو افکارت و روهیت و حتی اونایی که بهت سر میزنن تاثیر منفی داره گوش نمیدی حالا یه تعریف هم بکنم که همش انتقاد نباشه اگه بتونی همیشه مثل الان صادق باشی و خودت باشی مطمئن باش در نهایت موفق میشی . حتی اگر گاهی نامید شدی بازم خودت باش 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ به به به به... تحلیل شخصیته فری قزیه:62izy85: اهم.. اهم... فرانه اکثر ویژگی های یه دوست خوب رو واقعا داره:hapydancsmil::hapydancsmil: هز چی از مهربونیش بگی کم گفتی:xbex7jmjnhtbacgrr3x شاده .. فعاله... سعی میکنه حرفی نزنه که به کسی بربخوره.... واقعا همه چی رو مراعات میکنه اما یادمه اولین بار با فرانه تو کل کل نمیدونم کذوم تاپک بود که باهاش اشنا شدم... اول فکر میکردم که خیلی از خود راضیه:179:... اما بعدا که بیشتر باهاش اشنا شدم نظرم عوض شد... عینهو خودمهههه:icon_pf (17): شناختنش سخت نیست اما خوب باید بگذره تا خوب بشناسیش.... خیلی جیگره:aghosh: یه انتقادی هم که دارم... مهربونیش خیلی زیاده... مهربونی زیاد فقط داره به خودش ضرر میزنه همین! بازم یادم اومد تندی میگم:w12: راستی شیکمو هم هست:(50): 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ یه انتقاد که من همیشه بهت دارم اما هیچوقت گوش نکردی همیشه جمله بالای پروفایلت و همچنین امضات و حتی عکس پروفایلت جملاتی سرشار از ناامیدی و غم و سیری از دنیا و نامردی ادما بوده هرچی میگم بابا فرانه بخدا اینا رو افکارت و روهیت و حتی اونایی که بهت سر میزنن تاثیر منفی داره گوش نمیدی خو تا هفته بعد درستش میکنم... دیگه موج منفی نمیدم..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 راستی مسعود اون روهیه رو خوب اومدی....(روحیه پسرجان) حالا یه تعریف هم بکنم که همش انتقاد نباشه اگه بتونی همیشه مثل الان صادق باشی و خودت باشی مطمئن باش در نهایت موفق میشی . حتی اگر گاهی نامید شدی بازم خودت باش :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ به به به به... تحلیل شخصیته فری قزیه:62izy85: سیلااااااامممم متین چچلووو..:hapydancsmil: اهم.. اهم... بذا ولوم بدم.. فرانه اکثر ویژگی های یه دوست خوب رو واقعا داره:hapydancsmil::hapydancsmil: هز چی از مهربونیش بگی کم گفتی:xbex7jmjnhtbacgrr3x شاده .. فعاله... سعی میکنه حرفی نزنه که به کسی بربخوره.... واقعا همه چی رو مراعات میکنه اما یادمه اولین بار با فرانه تو کل کل نمیدونم کذوم تاپک بود که باهاش اشنا شدم... اول فکر میکردم که خیلی از خود راضیه:179:... اما بعدا که بیشتر باهاش اشنا شدم نظرم عوض شد... عینهو خودمهههه:icon_pf (17): شناختنش سخت نیست اما خوب باید بگذره تا خوب بشناسیش.... خیلی جیگره:aghosh: چقذه تعریف.. آدم جیجالت میکشه..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم یادم نیس تو کدوم تاپیک بود.. ولی خو خوب تاپیکی بود.. یدونه ایییی دردونه اییییی...:hapydancsmil: یه انتقادی هم که دارم... مهربونیش خیلی زیاده... مهربونی زیاد فقط داره به خودش ضرر میزنه همین! اوهوم.. بازم یادم اومد تندی میگم:w12: بیا بیا..بازم بیاااا..:hapydancsmil: راستی شیکمو هم هست:(50): میدونی شیکموام اینجوری آب نبات و هندونه میخورییییییییییی؟؟؟ مرسی متین بانوووو.. :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ به به فرانه بانو :gnugghender: دختر خوبیه فکر کنم یه کم خویشتن داره ! هم شیطونه هم حاضر جواب البته بعضی وقتا نمیونم یهو چش میشه ! از این رو به اون رو میشه ! خیلی خاکیه ! خلاصه خیلی دوستش داریم ! اینم به خاطر این که زیاد با من کل کل میکنه ! 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ دختری دلسوز مهربون آروم و منطقی فقط زیاد حرف میزنی یه کمم کچل تشریف دارین 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ به به فرانه بانو :gnugghender:دختر خوبیه فکر کنم یه کم خویشتن داره ! هم شیطونه هم حاضر جواب البته بعضی وقتا نمیونم یهو چش میشه ! از این رو به اون رو میشه ! خیلی خاکیه ! خلاصه خیلی دوستش داریم ! اینم به خاطر این که زیاد با من کل کل میکنه ! به به مستر سامان.. قدم رنجه فرمودید.. همش خودتی.. مرسی که اومدییی..:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده