Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ سلام سلاااااااااااااااممممم... شطورین؟؟؟ بالاخره نوبت من شد... بیاین منو بتحلیلین... هر چی بدی دارم خیلی راحت بگین خوشحال میشم... از همه دوستان که وقتشونو میذارن ممنون..:icon_gol: من آماده بیدم بفرمایید .. 28 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ بچه خوبیه با جنبست فقط فکر کنم یکم تو داره..مشکلاتشو تو خودش نگه میداره ...یکم در کل قابل تحمله 12 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ خو من زیاد نمیشناسمت اما به نظرم بچه خوبی اومدی اددت کردم 7 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ سلام سلام ... فرانه جان ... خیلی مهربون و بامعرفته ... تو همه تالارا هست ... و حضور فعالی داره ... درس نمی خونه ... :icon_pf (34): صبح تا شب تو سایته ... :icon_pf (34): شیطونی هم که زیااااااد ... ملت رو میزاره سرکار ... :icon_pf (34): در کل ... دختری بد ... 9 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ سلام سلام ممنونم که دعوتم کردی دختر ماه .......سایت که میترکه خودش تنها فعالیت میکنه گل ......حرف نداره .....باجنبه و مهربون ...... از مهمتر دوست خوبی به اسم سمانه داره هر وقت من هستم اونم هست ..... 6 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ بچه خوبیه با جنبست فقط فکر کنم یکم تو داره..مشکلاتشو تو خودش نگه میداره ...یکم در کل قابل تحمله همه رو خودم میدونستم... خودت قابل تحملی.. مخسی که اومدیی.. 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ خو من زیاد نمیشناسمت اما به نظرم بچه خوبی اومدی اددت کردم دست گلت درد نکنه.. :dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ از اون دختراس که خوراک اذیت کردنه :gnugghender: دختر خوبیه شخصیت آرومی داره مثبته بعضی وقتا زیادی مثبته که این براش خوب نیست تو قرارا و میتینگ ها نمیاد در کل دختر خوبیه (از طلا بهتره) 6 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ سلام سلام ... فرانه جان ... خیلی مهربون و بامعرفته ... تو همه تالارا هست ... و حضور فعالی داره ... درس نمی خونه ... :icon_pf (34): صبح تا شب تو سایته ... :icon_pf (34): شیطونی هم که زیااااااد ... ملت رو میزاره سرکار ... :icon_pf (34): در کل ... دختری بد ... سلام سلام زهرا ژونممممممممممم... آخ اون درس نخوندنو گفتی آتشی در جانم انداختی.. من پشمونم.. :icon_pf (34): جبران مینایم در اسرع وقت.. مرسی زهراااااااااا.. :dancegirl2: 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ دختر خوبیه هم دانشگاهیه منه من ندیدمش ولی از دوستان تعریفشون رو شنیدم دوستِ مینا خانم هستند.. جدیدا" هم خیلی ترس ورش داشته چون غیبت کرده 1 امتحانش رو و توی کارنامه زده غیبت غیر موجه 6 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ سلام سلامممنونم که دعوتم کردی دختر ماه .......سایت که میترکه خودش تنها فعالیت میکنه گل ......حرف نداره .....باجنبه و مهربون ...... از مهمتر دوست خوبی به اسم سمانه داره هر وقت من هستم اونم هست ..... سلام عزیزمممممم... خواهش میکنم.. اوووو یادته سمانهههه سایت ترکیده بود فقط واسه من باز میشد.. نمیدونم چه رازی پشت پردست.. 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ سلوم خانوم مودب،با جنبه،شوخ،مهربون،خونگرم،یکم لجباز همینا 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ از اون دختراس که خوراک اذیت کردنه :gnugghender:دختر خوبیه شخصیت آرومی داره مثبته بعضی وقتا زیادی مثبته که این براش خوب نیست تو قرارا و میتینگ ها نمیاد در کل دختر خوبیه (از طلا بهتره) :w00: خوب میکنم زیادی مثبت میشم.. :2525s: دوس دارم بیام جور نمیشه.. :45645: از طلا بهترم؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ دختر خوبیههم دانشگاهیه منه من ندیدمش ولی از دوستان تعریفشون رو شنیدم دوستِ مینا خانم هستند.. جدیدا" هم خیلی ترس ورش داشته چون غیبت کرده 1 امتحانش رو و توی کارنامه زده غیبت غیر موجه مرسی هم یونیییییی.. دوستان لطف دارن.. :dancegirl2: نه دیگه ترسم ریخت درستش کردن... 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ سلومخانوم مودب،با جنبه،شوخ،مهربون،خونگرم،یکم لجباز همینا علیک سلوم.. لجبازی و کل کل کردنو دوس دارم.. خیلی حال میده.. مرسی اومدییی..:dancegirl2: 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ آخه من موندم که چیه تو رو تحلیل کنم باقالی حالا باشه این فرانه ما دخمل خوب و مهربونیه ولی زیادی گریه میکنه سر به سر من که زیاد میدونه(اینو اهل انجمن میدونن) رفیق فابریک و جون جونی خودمه ظرفیت شوخیه بسیار بالایی داره یکم حرف گوش نمیکنه و نصیحت نمیپذیره باز یادم بیاد میگم هر کس خواست چیزی ازش بدونه بیاد پیش خودم 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ خب فرانه دختره خوبیه :ws2: جنبه بالایی داره یکم شیطون از اون دختراس که خوراک اذیت کردنه با این خیلی موافقم :gnugghender: مهربون :rose: ی نمه تنبل :zadan: 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ آخه من موندم که چیه تو رو تحلیل کنم باقالیحالا باشه این فرانه ما دخمل خوب و مهربونیه ولی زیادی گریه میکنه سر به سر من که زیاد میدونه(اینو اهل انجمن میدونن) رفیق فابریک و جون جونی خودمه ظرفیت شوخیه بسیار بالایی داره یکم حرف گوش نمیکنه و نصیحت نمیپذیره باز یادم بیاد میگم هر کس خواست چیزی ازش بدونه بیاد پیش خودم به بهههههه.. سیمین ژونم.. من به این نصیحت پذیرییییییی.. :45645: اوهوم اوهوم بازم بیاااااا.. :w36: هر کس خواست چیزی ازش بدونه بیاد پیش خودم عزیزمممممم بیا پروفم کارت دارم.. :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ خب فرانه دختره خوبیه :ws2:جنبه بالایی داره یکم شیطون با این خیلی موافقم :gnugghender: مهربون :rose: ی نمه تنبل :zadan: مرسی مستر رحمان.. خودت دختر خوبی هستی.. نشنیدم بیا جلو بگو با چی موافقی..؟؟ 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ عزیزمممممم بیا پروفم کارت دارم.. :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :ws28::ws28: تو که همش تو پروف من سرگردونی که 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده