mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ خب من نبودم دیگه ببخشیدحالا نمیشد تیری باشی ؟ بهتر بودها نه اصلا فقط آذر تازشم من خیلی گرمایی هستم، توی تیر میمیرم ، همون بهتره برم توی آذر 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ شهدختی خصوصیات من چیه؟؟؟:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ شهدختی خصوصیات من چیه؟؟؟:biggrin: خودت بگو عزیزم ؟ تا من ادامهشو بگم......... 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ خودت بگو عزیزم ؟ تا من ادامهشو بگم......... بگو دیگه.. من خودم دستم نمیاد خصوصیات خودمو بگم!!! الان از اونجایی که تیر ماهیام تو فازیام که نمیتونم از خودم حرف بزنم!!! درک میکنی که! حالتهای متغیر!:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان تیری یکی پایه شه تحلیلش کنیم ببینیم چقد این طالع بینی ها درسته 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان تیری یکی پایه شه تحلیلش کنیم ببینیم چقد این طالع بینی ها درسته من پایم هرچی میخوای بگو:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ من پایم هرچی میخوای بگو:gnugghender: :gnugghender: بسیار خوشم اومد !!! خو اینایی که میگم چند درصد صادقه تو رفتارت 1- شبایی که ماه کامله نیرو و قدرت خاصی تو وجودشون هستت 2- حالات روحی بسیار متغیری دارن 3- خسیسن 4- کمدشون و بگردی عتیقه زیاد پیدا می کنی 5- عواطف مادرگونه زیادی دارن 6- می تونن واسه حیوون خونگیشون نقش مادر و بازی کنن 7- بذا فک کنم واسه بقیش 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ درود و صلوات بر تیرماهی ها تیرماهی ها موجوداتی دارای زندگی اجتماعی هستند. زیستگاه این گونه نادر از ماهی ها، در حوالی خلیج همیشه فارس می باشند. خوراک آنها نان (ترجیحا" خشک) می باشد. 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ درود و صلوات بر تیرماهی هاتیرماهی ها موجوداتی دارای زندگی اجتماعی هستند. زیستگاه این گونه نادر از ماهی ها، در حوالی خلیج همیشه فارس می باشند. خوراک آنها نان (ترجیحا" خشک) می باشد. متولده چه ماهی هستی؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ یه چیزی بگم راجع به تیری ها...واقعا سئوال دارم خب... چرا این قدر انتقاد ناپذیرن؟و این قضیه تا چه حد صادقه؟ 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ :gnugghender:بسیار خوشم اومد !!! خو اینایی که میگم چند درصد صادقه تو رفتارت 1- شبایی که ماه کامله نیرو و قدرت خاصی تو وجودشون هستت 2- حالات روحی بسیار متغیری دارن 3- خسیسن 4- کمدشون و بگردی عتیقه زیاد پیدا می کنی 5- عواطف مادرگونه زیادی دارن 6- می تونن واسه حیوون خونگیشون نقش مادر و بازی کنن 7- بذا فک کنم واسه بقیش من کلا اعتقادی به طالع بینی ندارم ولی همونطور که گفتم طالع بینی به من خیلی اعتقاد داره!!!:biggrin: یک به نظرم چرته... دو شدیدا در من صادقه سه نه من خسیس نیستم ولی دستو دلباز هم نیستم چهار زده تو هدف پنج هم درسته شیش هم شکی توش نیست 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ یه چیزی بگم راجع به تیری ها...واقعا سئوال دارم خب...چرا این قدر انتقاد ناپذیرن؟و این قضیه تا چه حد صادقه؟ کتی راستشو میگم... من انتقادو قبول میکنم به شدت دوس دارم نقد هارو راجع خودم بدونم و اصلا ناراحت نمیشم از شنیدنشون چون معتقدم با نقد و اینکه بدونم چه نظری راجبم دارن میتونم پیشرفت کنم 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ کتی راستشو میگم... من انتقادو قبول میکنم به شدت دوس دارم نقد هارو راجع خودم بدونم و اصلا ناراحت نمیشم از شنیدنشون چون معتقدم با نقد و اینکه بدونم چه نظری راجبم دارن میتونم پیشرفت کنم می دونم عزیزم... من تو مامانم این قضیه رو زیاد دیدم...سوژه مونه این ماجرای انتقاد ناپذیر بودنش... و دو تا از دوتای نزدیکم..یکیشون دیگه خیلی نزدیک بود... عجیب تو همه شون این قضیه مشترکه... تو که یه دونه ای... 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ می دونم عزیزم... من تو مامانم این قضیه رو زیاد دیدم...سوژه مونه این ماجرای انتقاد ناپذیر بودنش... و دو تا از دوتای نزدیکم..یکیشون دیگه خیلی نزدیک بود... عجیب تو همه شون این قضیه مشترکه... تو که یه دونه ای... مرسی جیگر راستش من فک میکنم زیاد ماه تولد تأثیر نداره... رو طالع بینی یا ماه تولد نمیشه حساب کرد بیشتر جنبه سرگرمی داره... 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ متولده چه ماهی هستی؟ من آبان 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ مرسی جیگر راستش من فک میکنم زیاد ماه تولد تأثیر نداره... رو طالع بینی یا ماه تولد نمیشه حساب کرد بیشتر جنبه سرگرمی داره البته فک میکنما.. شایدم میشه... اون که آرههههههههه...اینا همش واسه خنده اس...اما واسم عجیب بود که دقیقا یه خصوصیت اخلاقی توی یه سری آدما تکرار میشه... 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ اون که آرههههههههه...اینا همش واسه خنده اس...اما واسم عجیب بود که دقیقا یه خصوصیت اخلاقی توی یه سری آدما تکرار میشه... اره واسه منم عجیبه! گاهی شبیه همن تو یه ماه! 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ اره واسه منم عجیبه! گاهی شبیه همن تو یه ماه! آخرش من و تو گول میخوریم نگار 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده