mamooshak 8194 ارسال شده در 25 فروردین، 2012 خب من نبودم دیگه ببخشیدحالا نمیشد تیری باشی ؟ بهتر بودها نه اصلا فقط آذر تازشم من خیلی گرمایی هستم، توی تیر میمیرم ، همون بهتره برم توی آذر 2
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 29 فروردین، 2012 شهدختی خصوصیات من چیه؟؟؟:biggrin: خودت بگو عزیزم ؟ تا من ادامهشو بگم......... 1
NEGARi 9387 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 خودت بگو عزیزم ؟ تا من ادامهشو بگم......... بگو دیگه.. من خودم دستم نمیاد خصوصیات خودمو بگم!!! الان از اونجایی که تیر ماهیام تو فازیام که نمیتونم از خودم حرف بزنم!!! درک میکنی که! حالتهای متغیر!:icon_pf (34): 1
goddess_s 16415 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 دوستان تیری یکی پایه شه تحلیلش کنیم ببینیم چقد این طالع بینی ها درسته 2
NEGARi 9387 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 دوستان تیری یکی پایه شه تحلیلش کنیم ببینیم چقد این طالع بینی ها درسته من پایم هرچی میخوای بگو:gnugghender: 1
goddess_s 16415 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 من پایم هرچی میخوای بگو:gnugghender: :gnugghender: بسیار خوشم اومد !!! خو اینایی که میگم چند درصد صادقه تو رفتارت 1- شبایی که ماه کامله نیرو و قدرت خاصی تو وجودشون هستت 2- حالات روحی بسیار متغیری دارن 3- خسیسن 4- کمدشون و بگردی عتیقه زیاد پیدا می کنی 5- عواطف مادرگونه زیادی دارن 6- می تونن واسه حیوون خونگیشون نقش مادر و بازی کنن 7- بذا فک کنم واسه بقیش 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 درود و صلوات بر تیرماهی ها تیرماهی ها موجوداتی دارای زندگی اجتماعی هستند. زیستگاه این گونه نادر از ماهی ها، در حوالی خلیج همیشه فارس می باشند. خوراک آنها نان (ترجیحا" خشک) می باشد. 1
goddess_s 16415 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 درود و صلوات بر تیرماهی هاتیرماهی ها موجوداتی دارای زندگی اجتماعی هستند. زیستگاه این گونه نادر از ماهی ها، در حوالی خلیج همیشه فارس می باشند. خوراک آنها نان (ترجیحا" خشک) می باشد. متولده چه ماهی هستی؟
کتایون 15176 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 یه چیزی بگم راجع به تیری ها...واقعا سئوال دارم خب... چرا این قدر انتقاد ناپذیرن؟و این قضیه تا چه حد صادقه؟ 2
NEGARi 9387 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 :gnugghender:بسیار خوشم اومد !!! خو اینایی که میگم چند درصد صادقه تو رفتارت 1- شبایی که ماه کامله نیرو و قدرت خاصی تو وجودشون هستت 2- حالات روحی بسیار متغیری دارن 3- خسیسن 4- کمدشون و بگردی عتیقه زیاد پیدا می کنی 5- عواطف مادرگونه زیادی دارن 6- می تونن واسه حیوون خونگیشون نقش مادر و بازی کنن 7- بذا فک کنم واسه بقیش من کلا اعتقادی به طالع بینی ندارم ولی همونطور که گفتم طالع بینی به من خیلی اعتقاد داره!!!:biggrin: یک به نظرم چرته... دو شدیدا در من صادقه سه نه من خسیس نیستم ولی دستو دلباز هم نیستم چهار زده تو هدف پنج هم درسته شیش هم شکی توش نیست 1
NEGARi 9387 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 یه چیزی بگم راجع به تیری ها...واقعا سئوال دارم خب...چرا این قدر انتقاد ناپذیرن؟و این قضیه تا چه حد صادقه؟ کتی راستشو میگم... من انتقادو قبول میکنم به شدت دوس دارم نقد هارو راجع خودم بدونم و اصلا ناراحت نمیشم از شنیدنشون چون معتقدم با نقد و اینکه بدونم چه نظری راجبم دارن میتونم پیشرفت کنم 1
کتایون 15176 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 کتی راستشو میگم... من انتقادو قبول میکنم به شدت دوس دارم نقد هارو راجع خودم بدونم و اصلا ناراحت نمیشم از شنیدنشون چون معتقدم با نقد و اینکه بدونم چه نظری راجبم دارن میتونم پیشرفت کنم می دونم عزیزم... من تو مامانم این قضیه رو زیاد دیدم...سوژه مونه این ماجرای انتقاد ناپذیر بودنش... و دو تا از دوتای نزدیکم..یکیشون دیگه خیلی نزدیک بود... عجیب تو همه شون این قضیه مشترکه... تو که یه دونه ای... 2
NEGARi 9387 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 می دونم عزیزم... من تو مامانم این قضیه رو زیاد دیدم...سوژه مونه این ماجرای انتقاد ناپذیر بودنش... و دو تا از دوتای نزدیکم..یکیشون دیگه خیلی نزدیک بود... عجیب تو همه شون این قضیه مشترکه... تو که یه دونه ای... مرسی جیگر راستش من فک میکنم زیاد ماه تولد تأثیر نداره... رو طالع بینی یا ماه تولد نمیشه حساب کرد بیشتر جنبه سرگرمی داره... 2
کتایون 15176 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 مرسی جیگر راستش من فک میکنم زیاد ماه تولد تأثیر نداره... رو طالع بینی یا ماه تولد نمیشه حساب کرد بیشتر جنبه سرگرمی داره البته فک میکنما.. شایدم میشه... اون که آرههههههههه...اینا همش واسه خنده اس...اما واسم عجیب بود که دقیقا یه خصوصیت اخلاقی توی یه سری آدما تکرار میشه... 1
NEGARi 9387 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 اون که آرههههههههه...اینا همش واسه خنده اس...اما واسم عجیب بود که دقیقا یه خصوصیت اخلاقی توی یه سری آدما تکرار میشه... اره واسه منم عجیبه! گاهی شبیه همن تو یه ماه! 1
کتایون 15176 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 اره واسه منم عجیبه! گاهی شبیه همن تو یه ماه! آخرش من و تو گول میخوریم نگار 1
ارسال های توصیه شده