spow 44197 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ با سلام خدمت همه دوستان عزیز نظر به اینکه انجمن درسطح نسبتا قابل قبولی از پایداری وضعیت وایجاد مباحثات قرار گرفته وبرنامه های قبلی که برای انگیزش یا اموزش یا ایجاد مباحثات بنا به هردلیلی (اعم از ریاست طلبی تا تنبلی وهرعامل دیگری)به سرمنزل مقصود نرسید یا به جز اندکی مابقی رضایت بخش نبود خواستم ایده ای را با دوستان مطرح کنم در طی دوماهی که تا شروع ترم جدید باقی مانده هرکس بنا به فراخور توانایی وسطح دانش خود ومیزان علاقه وهمت وپشتکارش شروع به ایجاد تاپیکی کنه که مورد علاقش هست واسم موضوع یا موضوعاتی که میخواد روشون کارکنه (بقیه علایق به خود شخص مربوطه این زمینه ای هست که میتونه پاسخگو باشه ویا منابعشو تامین کنه) اینجا اعلام کنه واگر هم علاقه مند بودند به صورت گروهی کارکنند با توجه به تکثرتوانایی ها ومیزان تسلط دوستان من به نظرم همه مباحث قابلیت پوشش روداره حالا اگر ایده یا نظری دارید میتونید اینجا اونو به بحث بزارید این مباحث میتونه از اموزش نرم افزار مانند کارهایی که میلاد وموسویان وامین انجام داده بودند یا تهیه وتامین کتب وجزوات ومقالات مورد نیاز یا ترجمه ویا اموزشهایی مانند کار یوسف ویا اموزش ورفع اشکال دروسی مثل اسی ومریم باشه این شما واینم نظرات شما! 58 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ اما فعلا کارهایی که خودم میخوام شروع کنم 1- اموزش هیدرولیک ونرم افزار Automation studio 2- اموزش مبانی نظری وعملی بویلرهای نیروگاهی 3- اموزش تئوری وبهره برداری توربین های گازی 35 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ من چون خودم می خوام از رشته خودم بیشتر سر در بیارم و اطلاعات بیشتری کسب کنم از دنیای اقتصاد و تجارت و اینا مقالات یا مطالبی رو که میخونم اینجا هم میزارم تا استفاده کنن (که هیشکی پیدا نمیشه) 25 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ ایده خیلی خوبیه سجاد جان من می خوام یه تاپیک مشاوره پوستی بزنم تا هر کسی هر مشکلی داره بگه و بعد راه کار ارائه کنیم 24 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ خب من این تاپیک رو برای تالار مکانیک زده بودمولی استقبال دوستان موجب شد تا انتقال بدم به این تالار تا نظرات همه دوستان رو دراین زمینه جویا بشیم حالا هرکس نظری پیشنهادی انتقادی داره خوشحال میشیم بشنویم 22 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ خب من در تاپیک انرژی های تجدیدپذیر http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=58458 گفتم برا تابستون حداقل روزی 15 دقیقه وقت می ذارم(متوسط) مدتی هم هست شروع کردیم دوستان پست های خوبی می ذارن... همین جا از دیگر دوستان دعوت می کنم با تشکر 27 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ من بعد از مشورت با مدیر جونم میام می گم مرسی سجاد از پیشنهادات خوبت 15 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ ایده خوبی هست اگر بشه و وقت کنم در زمینه معماری یا صنایع دستی آموزش میذارم و اطلاعات 18 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ ممنون. من دارم آموزش Revit Architecture رو می ذارم( خودم نوشتم) که فقط سینا داره استقبال می کنه. اما همچنان دارم ادامه می دم. برای آموزشهای پایه ی معماری هم دارم از بعضی از کاربران فعال تالار نظر خواهی می کنم تا ببینم چی می شه. 28 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ سلام خیل عالی میشه ولی من به خاطر شرایط نامعلوم خودم طی هفته های آینده (خدمت سربازی) به تنهایی قادر به شروع تاپیک نیستم ولی تا جایی که توانایی داشته باشم درخدمت دوستان هستم و سعی می کنم هر کار که می تونم انجام بدم. 18 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ اینو یادم رفت بگم....آموزش اسکچاپ بخش توپو گرافی و حجم های پیچیده به عهده ی منه. 20 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ كافه ديزاين در تابستان تا نصفه شب باز است!انجمن شهرسازان مرده عضو ميپذيرد! 20 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ من خیلی خیلی خیلی دوست دارم تو رشته خودم فعالیت کنم ولی امیدوارم بشه چون سرم داره شلوغ میشه!!! 17 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ به زودی تاپیک رفع اشکال دروس ارشد رو راه اندازی میکنم... چون دغدغه من کنکور ارشد هست،روی این مورد خوب میتونم مانور بدم...امیدوارم مورد استقبال قرار بگیره 21 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ دستت درد نکنه سجاد، این کار عالیه تو تالار مواد یه تاپیک محاسبات ترمودینامک فولادسازی هست دنبال اینم که یه کاربرد عملی تری از ترمودینامیک فارغ از یه سری تعاریفی که تا الان فقط حفظ کردیم و امتحان دادیم، تو این تاپیک بررسی بشه هر زمان که فرصت کنم تاپیک رو پیش می برم. مقدم همه دانشمندان ترمودینامیک از تمام رشته ها از مکانیک تا گرافیک، ادبیات تا اقتصاد و سیاست رو هم گرامی میداریم. این تاپیک تو قالب موضوع فولاد سازی مطرح شده، فقط برای اینکه کاربرد پارامترها ملموس تر باشه اطلاعات فولادسازیش رو هم جا به جا که لازم باشه، میذارم. آموزش نرم افزار محاسبات ترمودینامیکی FactSage رو هم می ذارم از روی Manual خودش البته هدف این آموزش اول مجله مشترک تالار صنایع و مواد هست و بعد هم آموزش ها تو تالار قرار می گیره. 18 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ منم تا اونجایی که تونستم سعی کردم با جمع آوری اطلاعات از بعضی از سایتای تخصصی رشته مرمت و یه سری تاپیکایی که خلاصه برداریهای خودم از کتابای مرجع این رشته بوده بخش مرمت و به یه جایی برسونم ولی کار فوق العاده ای که جنبه آموزشی بیشتری داشته باشه چیزی به ذهنم نرسیده .... 21 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ من در زمینه ریاضیات سعی میکنم یکسری مطالب را ارائه بدهم. بیشتر تو بحث ریاضیات پیشرفته و جبر خطی و...... 21 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ من در مورد هنر در شهرسازی می خوام فعالیت کنم 15 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ كافه ديزاين در تابستان تا نصفه شب باز است!انجمن شهرسازان مرده عضو ميپذيرد! منم با اجازت لینکای این دو قسمتی که معرفی کردی رو میذارم انجمن شهرسازان مرده شما هم کافه دیزاینی شوید! منم برای تابستون ادامه برگزاری مسابقات طراحی با اسکتچاپ رو میذارم. و سعی میکنم روی دانشنامه شهرسازی کار کنم. البته از اواسط تابستون وقتم یه کمی بیشتر میشه و دانشنامه رو از اون موقع می تونم شروع کنم. 13 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ در زمینه مکانیک سنگ و تونل سازی فعالیت می کنم 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده