just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ دوستم اومد خونمون گیتارمو دید .به من میگه گیتار می زنی ؟ پ ن پ گذاشتم گوشه اتاق دزد اومد جای دسته بیل ازش استفاده کنم 5 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ رفیقم از دستشویی اومده بش میگم فن رو بزن, میگه: فن دستشویی رو ؟!!! پـَـَـ نــه پـَـَــــ میخوای فن بیان رو بزن :) 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ جلو کامپیوتر نشستم داداشم میگه بازم تو نواندیشانی پــ نه پــ تو حافظون عضو شدم دارم دنبال همسر مورد علاقم می گردم 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ دندونم بد جوری درد میکرد ... دستمو گذاشته بودم رو صورتم ... دوستم دید منو پرسید دندونت درد میکنه؟ پَ نه پَ دارم اذان میگم گذاشتمش رو میوت ، همسایه ها اذیت نشن! 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ رفتم ساندویچ گرفتم.یارو پرسید نوشابه هم میخورید؟ گفتم آره پپسی. پرسید زرد یا سیاه؟!! پــ نه پــ پپسی زرد بده !!! 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ دارم شب جمعه خرما خیرات میکنم یارو آمده بعد که ٣ تا ٤ خرما خورده میگه خیراته گفتم پ ن پ آوردم تو بخوری تست کنی که اگه شیرینیش کمه بگم کارخونه خط تولید رو اصلاح کنه 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ دهنم بوی الکل میده رفیقم میپرسه مشروب خوردی ؟؟ پــ نه پـــ الکل صنعتی غرغره کردم بیام ببینم چقدر حواست جمعه؟!! 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ زنگ زدم به دوستم میگم دارم میآم اداره ت کارت دارم، میگه الان؟؟ میگم پَ نه پَ دیروز غروب 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ بنز بابامو ترکندم زنگ زدم دارم بهش میگم میگه تصادف کردی? پــَ نه پــَ از آلمان اومده بودن از من تست امنیت گرفتن 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ یه روز داشتم آهنگ یاس گوش می دادم دوست آمد و گفت : این یاسه منم گفتم : پ نه پ خشخاشه. 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ رقتم ساندویج فروشی 20 تا ساندویج سفارش دادم ... یارو می گه می خواهی ببری پ ن پ از اتیوپی اومدم همینجا می خورم ..... 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ به مامانم میگم یه درس 2واحدی 9.5 شدم. میگه از 20 بوود؟؟ میگم پَ نه پَ از 10 بود. حالا جایزه واسم چی میخری...؟ 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ عکس مجسمه اردشیر بابکان گذاشتم دسکتاپم یارو میگه این کیه میگم اردشیر بابکان بنیان گذار سلسله ساسانیان میگه اِ مگه اردشیر بابگان بنیان گذارش بود میگم پــَ نه پــَ اونم خمینی بنیانگذاری کرد 5 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ دارم ماموریت غیر ممکن میبینم داداشم میگه تام کروز؟؟میگم:پ نه پ اسده.دماغشو عمل کرده!!! 5 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ تو جاده شمال پلیس ماشینو گرفته،مامانم میگه جریمه شودی،په نه په ۲۰ هزار امتیاز مثبت داد،جاده رشت-آنتالیا رو هم برامون unlock کرد... 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ رفیقم میگفت لاشه این حیوانه عجیب الخلقه که تو مشکین شهر پیدا شدرو دیدی؟فکر کنم ماله چند میلیون ساله پیشه!!؟پـَـَـ نــه پـَـَــ این لاشه ماله یه انسانه امروزیه که به ولایته فقیه اعتقاد نداشته خدا هم میخواسته سوسکش کنه،اشتباهی اینجوری شده 7 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ طرف چپ کرده ۳ تا غلط زده لهو په از ماشین کشیدنش بیرون ، میگه بهش حواست پرت شد؟ میگه پ نه پ قرمه سبزیه ظهر روی دلم مونده بود گفتم یه چرخی بزنم هضم شه. 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ تی شرت « دی اند جی » پوشیدم ... میگه « دولچه ، گابانا » ست پَ نه پَ « داوود و گضنفر » ـه 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ پشته ماشین زدیم فروشی شماره هم نوشتم.زن همسایه میگه شماره ای که نوشتین شماره خودتون هستش؟؟؟ گفتم پــــ نه پـــــ شماره همراه خواهر اسد نوشتم جابر ببینه. 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ رفتیم واسه مصاحبه استخدام. یارو میگه بیکاری؟؟ میگم: پـَـَـ نــه پـَـَــــ اومدم حال عمتونو بپرسم. راستی بابا اینا خوبن؟؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده