HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 ذکر فرم قطبی یا دکارتی لزومی ندارهو پاسختون اشتباه اگر بخوایم مشتق رو حساب کنیم فرم دکارتی و قطبی مهمه!از این لحاظ گفتم(فکر کنم بد منظورم رو متوجه شدین) چون شرط کوشی ریمن قطبی و دکارتی فرق داره و الا در کل معلومه که مهم نیستاینحا هم اصلا تابعی داده نشده که مهم باشه! تا جایی که یادمه هر تابع تحلیلی باید شرایط زیر رو داشته باشه پیوسته،مشتق پذیر،صدق کردن در شرط کوشی ریمن... 2
alimec 23102 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 خوبه که یه نفر بیاد خلاصه ای از این بحث های مشابه(ریمان تحلیلی مشتتق پذیر پیوستگی همسایگی .... توابع تحلیلی) اینجا قرار بده 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 خوبه که یه نفر بیاد خلاصه ای از این بحث های مشابه(ریمان تحلیلی مشتتق پذیر پیوستگی همسایگی .... توابع تحلیلی) اینجا قرار بده مهندس خودت حرفشو زدی،خودتم استارتشو بزن دیگه ما هم بهت میپیوندیم 2
دختر زیبا 150 ارسال شده در 29 مهر، 2012 سلام بچه ها.خوبین؟ من چند تا سوال دارم که واقعا تا امشب احتیاج به جوابشون دارم. لطفا...... سوالاما مینویسم به کمک سری نیم دامنه sin سری زیر را حساب کنید نگاشت را بررسی کنید برای تابع توان عمومی هست.استاد چند قانون راجع ب ش گفت. یکیش را گفت چرا k بین 0 و n-1 هستش [h=2]اثبات کنید[/h] و و تمام سینوس و کسینوس و تانژانت هایپربولیک هست که ننوشتم 4
دختر زیبا 150 ارسال شده در 29 مهر، 2012 عکساتون که هیچ کدوم مشخص نیست! جدا؟من میبینمش عکس ها را!!وااااای. نگاشت w مساوی با z به توان 1تقسیم بر n
alimec 23102 ارسال شده در 29 مهر، 2012 متاسفم امشب نمیتونم پاسخ ها رو براتون بذارم..زودتر می گفتین.. 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 29 مهر، 2012 سلام بچه ها.خوبین؟من چند تا سوال دارم که واقعا تا امشب احتیاج به جوابشون دارم. لطفا...... سوالاما مینویسم به کمک سری نیم دامنه sin سری زیر را حساب کنید نگاشت را بررسی کنید برای تابع توان عمومی هست.استاد چند قانون راجع ب ش گفت. یکیش را گفت چرا k بین 0 و n-1 هستش اثبات کنید و و تمام سینوس و کسینوس و تانژانت هایپربولیک هست که ننوشتم چرا خودتون دست به کار نمیشید؟ جواب اینا وقتگیر هست و تا خودتون دست به قلم نشید نمیتونید روتین کار رو به دست بیارید مثلا سوالا سری فوریه دقیقا یک ربع زمان میخواد.سوالای مختط هم که باید روابط مثلثاتی رو با هم ترکیب کنید که باز چیز خاصی نداره،اگر قسمتی از حل رو رفتین و جای خاصیش براتون گنگ هست بپرسید تا راهنمایی کنیم.وگرنه اینا اکثرا تمرینات کتابهای مرجع هستند. 2
دختر زیبا 150 ارسال شده در 29 مهر، 2012 عکساتون که هیچ کدوم مشخص نیست! متاسفم امشب نمیتونم پاسخ ها رو براتون بذارم..زودتر می گفتین.. چرا خودتون دست به کار نمیشید؟جواب اینا وقتگیر هست و تا خودتون دست به قلم نشید نمیتونید روتین کار رو به دست بیارید مثلا سوالا سری فوریه دقیقا یک ربع زمان میخواد.سوالای مختط هم که باید روابط مثلثاتی رو با هم ترکیب کنید که باز چیز خاصی نداره،اگر قسمتی از حل رو رفتین و جای خاصیش براتون گنگ هست بپرسید تا راهنمایی کنیم.وگرنه اینا اکثرا تمرینات کتابهای مرجع هستند. 1
84313 371 ارسال شده در 31 مهر، 2012 w.docx جواب اثبات کنید ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
دختر زیبا 150 ارسال شده در 2 آبان، 2012 بچه ها از این معادلات میتونید ی مثال و توضیح بگید؟؟؟/ معادلات بسل/اولر/اشترم لیویل لطفا 1
aminnodehi 2129 ارسال شده در 11 دی، 2012 سلام خدمت دوستان جواب این انتگرال رو میخواستم .. خواهشا زودتر جوابشو بفرستید.. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
سحرخیز 12 ارسال شده در 3 بهمن، 2012 سلام دوستان من می خوام با بسط فوریه Pmax Pmin در بیارم p=25 باید چی کار کنم ؟ ممنون 1
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 3 بهمن، 2012 سلام دوستان من می خوام با بسط فوریه Pmax Pmin در بیارم p=25 باید چی کار کنم ؟ ممنون اینی که گذاشتی یک تابع دو ضابطه ای هست. که برای x بین 0 و 5 مقدار تابع 70 و برای x بین 5 تا 10 مقدار تابع 0 هست. پس دوره تناوب شما 10 هست، که باید بسط کسینوسی فوریه رو در بازه 0 تا 10 بنویسی. چون نسبت به محور y متقارن هست. بسط کسینوسی فوریه رو هم در تاپیک سری فوریه نوشته ام چطوری باید ضرایبش رو پیدا کرد. 3
Marx 1733 ارسال شده در 5 بهمن، 2012 این کار رو کنم دو تا p بهم میده ؟ بله، همینطوری که آقای اسی گفت، پس از یافتن سری فوریه، از اونجایی که sin یا cos در یک بازه داری ماکزیمم و مینیمم هستند، میتونید Pmax و Pmin را به دست آورید. 2
salamis 1865 ارسال شده در 26 بهمن، 2012 از این معادلات مشتق جزیی چطووووووووور سوال میات؟؟؟ اصلا نمی دونم قراره با چی مواجه بشم!!! :(
ارسال های توصیه شده