رفتن به مطلب

فارغ التحصیلی----» ویژه افسردگان ایام امتحانات (!)

ارسال های توصیه شده

تاپیکی اندر احوالات کنکوری های پریروز دانشجویان دیروز !

فارغ التحصیلان امروز!!

از دیروز دارم با خودم به این فکر می کردم که چه جوری شد یهو اینجوری شد...%281170%29.gif

اون همه درس خوندیم واسه کنکورbokmal.gif

که بریم دانشگاه!

اومدیم دانشگاه....!!

کلی درس خوندیم بشیم معدل الف!

بعدش؟

7 ترمه تموم کنیم؟

بعدش؟

ارشد قبول شیم؟

بعدش؟

حالا هم مثلا لیسانس رو فارغ شدیم! bathtime.gif

بعدش؟

راستی چه اتفاقی توی دانشگاه افتاد؟

اگه دانشگاه نمی رفتیم چی می شد؟

واقعا فاجعه ای اتفاق می افتاد؟

با همه این حرفا منکه همه این سختی ها رو دوست داشتم

همه شو!!

هر کدوم هزار تا تجربه بود واسه بزرگ تشدن و دورتر اندیشیدن -----»gen152.gif

دوسش داشتم! راهمو منم این مارپله رو رفتم!!

شما هم رفتین؟

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

الآن کجای این مار پله ایستاده اید؟؟:JC_thinking:

• Like 21
لینک به دیدگاه

بله ما هم این راه رو رفتیم با کلی رنج و فشار و تحمل اون همه سختی و هزینه .........

من سال 80 دانشگاه قبول شدم اونم یه سره درست بعد پیش دانشگاهی همون سال تو فامیل ما 9 نفر کنکوری بودیم که فقط من قبول شدم فقط..........یادمه انگار شاخ غول رو شکسته بودم بدون فکر و تامل رفتم ثبت نام کردم که نکنه پشت کنکور بمونم ولی حالا میگم کاش یک سال یا حتی بیشتر پشت کنکور میموندم و رشته ای رو قبول میشدم که حداقل یه یکم کاربردی تر بود..................

فیزیک رشته سختیه ولی من تو خود 4 سال تموم کردم اونم با معدل بالا که چی........... الان دارم جایی کار میکنم که یک درصد هم به رشته ای که خوندم و اون همه زحمتی که کشیدم ربطی نداره .....

باورم نمیشه که اینقدر زود گذشت دوران دانشجویی دوران شیرینی بود حداقل امید داشتی یه روز قراره نتیجه زحمتاتو ببینی ........

• Like 11
لینک به دیدگاه

پروژه پايان نامم ربات مار پله بازه:ws47:

منم كه متخصص شدم ديگه تو كنكور دادن :4chsmu1: كارداني، كارشناسيف حالا هم بايد واسه ارشد بخونم

بعد از كاردانيم 2سال كار كردم ولي ديدم مدرك كارداني ارزش نداره دوباره كنكور دادم واسه كارشناسي:w16:

يه امتحان ديگه بدم كارشناسيم هم تموم ميشه، حالا تازه بايد بگردم دنبال كار:icon_pf (34):

• Like 8
لینک به دیدگاه
اگه دانشگاه نمی رفتیم چی می شد؟

واقعا فاجعه ای اتفاق می افتاد؟

هر کدوم هزار تا تجربه بود واسه بزرگ تشدن و دورتر اندیشیدن -----»gen152.gif

فکر کنم جواب رو خودت گفتی پری جون.....من 4سال واسه کارشناسی خوندم....العانم باز دارم میخونم به نظرم مهمترین فایده اش همونی ه که خودت اشاره کردی.....تجربه+دورتر اندیشیدن

شاید اگه دانشگاه نمی رفتم....به واسطه ی اون تجربیات و مطالعات و روندی که طی کردم العان این هدایی که هستم نبودم.....سوای اینکه چی خوندی یا بعدها چقدر توی زمینه تخصصی خودت فعالیت خواهی داشت....مهمترین تاثیرش تو شکل گیری نگرش آدمه

• Like 7
لینک به دیدگاه
بله ما هم این راه رو رفتیم با کلی رنج و فشار و تحمل اون همه سختی و هزینه .........

من سال 80 دانشگاه قبول شدم اونم یه سره درست بعد پیش دانشگاهی همون سال تو فامیل ما 9 نفر کنکوری بودیم که فقط من قبول شدم فقط..........یادمه انگار شاخ غول رو شکسته بودم بدون فکر و تامل رفتم ثبت نام کردم که نکنه پشت کنکور بمونم ولی حالا میگم کاش یک سال یا حتی بیشتر پشت کنکور میموندم و رشته ای رو قبول میشدم که حداقل یه یکم کاربردی تر بود..................

فیزیک رشته سختیه ولی من تو خود 4 سال تموم کردم اونم با معدل بالا که چی........... الان دارم جایی کار میکنم که یک درصد هم به رشته ای که خوندم و اون همه زحمتی که کشیدم ربطی نداره .....

باورم نمیشه که اینقدر زود گذشت دوران دانشجویی دوران شیرینی بود حداقل امید داشتی یه روز قراره نتیجه زحمتاتو ببینی ........

الان تقریبا همه رشته ها همین جوریه

مدرک تحصیلی به تنهایی هیچ وقت کار گشا نیست بلکه آدم خودش باید بگرده دنبال توانایی ای در خودش که بتونه با اون جذب محیط کار بشه

فکر کنم جواب رو خودت گفتی پری جون.....من 4سال واسه کارشناسی خوندم....العانم باز دارم میخونم به نظرم مهمترین فایده اش همونی ه که خودت اشاره کردی.....تجربه+دورتر اندیشیدن

شاید اگه دانشگاه نمی رفتم....به واسطه ی اون تجربیات و مطالعات و روندی که طی کردم العان این هدایی که هستم نبودم.....سوای اینکه چی خوندی یا بعدها چقدر توی زمینه تخصصی خودت فعالیت خواهی داشت....مهمترین تاثیرش تو شکل گیری نگرش آدمه

آره مهم نیست چه رشته ای و کجا و کدوم دانشگاه

وقتی تمومش می کنی خودت متوجه می شی که چقدر نگاهت با گذشته ها فرق کرده

درسی که هیچ وقت تو هیچ کتابی نوشته نمی شه و هیچ استادی هم اونو درس نمیده:ws37::icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

من عاشق این مارپله ام... با همه ی سختی هاش... خیلی دلم میخواد تموم نیشه... بدم نمیاد یه ده سالی طول بکشه... :ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه

مهمترین خوبیش همون تغییر نگرشه.

تفاوت شخصیتی.:ws37:

احساس می کنم الان یکمی سردرگمی. هنوز هیچی نشده دلت واسه دانشگاه تنگ شده؟

حتی امتحاناش و سختیاش؟:JC_thinking:

موقته این حس.

• Like 6
لینک به دیدگاه

الآن کجای این مار پله ایستاده اید؟؟

من الان خودم مار این مارپله شده ام.... :sigh:

قبل از دانشگاه رفتن کی بودیم،الان کی شدیم،از لحاظ باورهای ایدئولوژیکی میگم.

خیلی فرق کردم،البته شاید تنهایی در دوران دانشجویی،بیشتر بهم فرصت داد تا فکر کنم روی همه چیز.

به نظرم ارزشش را داشت،الان هم که خوش به حالتون که فارغ التحصیل شدین،ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم و داریم مثل همین مار ، پوست میاندازیم.

• Like 8
لینک به دیدگاه
مهمترین خوبیش همون تغییر نگرشه.

تفاوت شخصیتی.:ws37:

احساس می کنم الان یکمی سردرگمی. هنوز هیچی نشده دلت واسه دانشگاه تنگ شده؟

حتی امتحاناش و سختیاش؟:JC_thinking:

موقته این حس.

هیچ وقت تو هیچ مقطعی از زندگیم از تعطیل شدن و روز اخر مدرسه و دانشگاه خوشحال نشدم

همیشه روز آخر گریه می کردم معلما می اومدن بهم می گفتن وقتی رفتی بازم بیا بهمون سر بزن!

الانم همینه حتی با همه سختیاش بهترین سال زندگی من سال کنکورم بود:w58::w58:

من الان خودم مار این مارپله شده ام.... :sigh:

قبل از دانشگاه رفتن کی بودیم،الان کی شدیم،از لحاظ باورهای ایدئولوژیکی میگم.

خیلی فرق کردم،البته شاید تنهایی در دوران دانشجویی،بیشتر بهم فرصت داد تا فکر کنم روی همه چیز.

به نظرم ارزشش را داشت،الان هم که خوش به حالتون که فارغ التحصیل شدین،ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم و داریم مثل همین مار ، پوست میاندازیم.

همین تغییرات خیلی قشنگن به همه این سختی ها می ارزن

همین سختی هاست که بین تو و بقیه فرق می ذاره!

همین فرقه که شیرینه!

نه بابا کجا راحتیم؟ فارغ از کل که نشدیم!حالا کو تا تمومی فوق لیسانس؟:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

نه بابا کجا راحتیم؟ فارغ از کل که نشدیم!حالا کو تا تمومی فوق لیسانس؟:ws3:

ای بابا،هنوز بچه به دنیا نیومده به فکر پوشک هستی براش !!! :banel_smiley_4:

همین چند ماه خوشیتان را قدر و غنیمت بدانید.

• Like 1
لینک به دیدگاه

اهل دانشگاهم!

قبله ام استاد است!

جانمازم نمره!

پیشه ام مشروطی...

من کتابم را وقتی می خوانم

که بگوید استاد:

امتحان نزدیک است!!

امشب اما خواندم یک ورق از آن را...

همه ذرات وجودم متعجب شده است!!!!:ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
اهل دانشگاهم!

قبله ام استاد است!

جانمازم نمره!

پیشه ام مشروطی...

که بگوید استاد:

امتحان نزدیک است!!

نه بابا فقط یه کم دلت تنگ نشده.

خیلی حالت بده.:ws3:

بزار من یه دوست دارم روانشناسه می گم بیاد کمکت کنه:persiana__hahaha:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ای بابا،هنوز بچه به دنیا اومده به فکر پوشک هستی براش !!! :banel_smiley_4:

همین چند ماه خوشیتان را قدر و غنیمت بدانید.

نیومده منظورته دیگه؟:banel_smiley_4:

خودت چرا غنیمت نمی شماری؟

ریاضی ات ضعیفه؟:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نیومده منظورته دیگه؟:banel_smiley_4:

خودت چرا غنیمت نمی شماری؟

ریاضی ات ضعیفه؟:ws52:

سخنان منرا تحریف نکنید....

نوشته ام نیومده. :w589:

من که فرصت فارغ التحصیلی نداشتم تا حالا که غنیمت بشمارم،همینجور داریم میرم جلو فعلا. :sigh:

ریاضیاتم دیگه چرا ضعیفه !!!! :zadan:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سخنان منرا تحریف نکنید....

نوشته ام نیومده. :w589:

من که فرصت فارغ التحصیلی نداشتم تا حالا که غنیمت بشمارم،همینجور داریم میرم جلو فعلا. :sigh:

ریاضیاتم دیگه چرا ضعیفه !!!! :zadan:

آره می دونم!:banel_smiley_4:

چون بلد نیستی فرصت هاتو غنیمت بشماری! حسابت ضعیفه دیگهgiggles.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
اهل دانشگاهم!

قبله ام استاد است!

جانمازم نمره!

پیشه ام مشروطی...

که بگوید استاد:

امتحان نزدیک است!!

:ws3::ws3::ws3::ws3:

من پشیمونم

یاد اون همه سختی که کشیدم میافتم پشیمون میشم:ws44:

اگه بر گردم سعی میکنم برم تو بیزینس:ws3:یا اینکه میرفتم یه دانشگاه دیگه:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

این راه رو سال 84 رفتم همون سال اول تازه پیشم تمام شد که نتایج امد برق ازاد و itاصفهان برق رو انتخاب کردم چشم و گوش بسته بدون اطلاعات دقیق و کافی رفتم کاشکی یکسال میموندم تا دولتی قبول میشدم اونموقع عقل الانم رو نداشتم همه چیز رو توی دانشگاه میدیم

این شد که دو سال تمام به سختی درسخوندم اینقدر به خودم فشار اوردم حالا که فکر میکنم میبینم اصلا ارزش نداشت حتی اگر درس هم نمیخوندم هیچی نمیشد

روزی که رفته بودم مدرکم رو بگیرم برای سر کار رفتن مدیر کارخونه بهم زنگ زد و گفت چرا نیامدی ؟گفتم دنبال مدرکم هستم گفت نمیخوایمش خودت بیا

جالب بود برام که مدرکم که براش زحمت کشیدم بی ارزش بود جایی رفتم سر کار که اصلا به رشتم ربطی نداره

حالا بعد از 3 سال کار کردن امسال به این نتیجه رسیدم که دوباره برم دانشگاه ......

• Like 5
لینک به دیدگاه

این درد تو رشته ما عمومیه!!!کاش یه ذره بیشتر تلاش میکردم کاش اینقدر بد شانسی نمی اوردم.

خوبه تو کارم داری تو دوران تحصیل استادا به ریشمون میخندیدن که زود تموم کنید میخواین چیکار کنین.ارزش هیچکدوم از زحمتارو نداشت حتی1%

تحمل فوق ندارم والا دانشگاه بهتر از بیکاری با تمام اعصاب خوردیها و استرسها.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...