رفتن به مطلب

دخترااین‌ور،پسرااون‌ور! توهین به دانشجویان یا بازده بهتر درسها و اسلامی کردن دانشگاه ها!

ارسال های توصیه شده

نمیتونند بابا،اون دوران هم ربطی به اصـــلاحات و.....نداره،اینها همش نتیجه تلاش خود ایرانی های نخبه و... است.

سگ زرد برادر شغال است،من به هیچکدام از این دو گروه اعتقاد نداشته و ندارم.

کره شمالی،اگر مردم آدمی داشت به این وضعیت دچار نمیشد،این خود مردم هستند که یک دیکـــتاتور را علم میکنند.

با تفکیک جنسیتی دانشگاه،خیلی از ملاحظات از بین میره،هرچی ممنوع بشه تو دهنی محکم تری به سردمداران تحجر پس زده میشه.

حالا شاید من زیادی خوش بینم. :jc_thinking:

نه قبول ندارم....هر چقدر هم ایرانی نخبه و تلاشگر بازم نیاز به جمایت دولتی داره و این تفاوتش تو دو تا دولت کاملا مشخصه...

منم از پایه به هیچ کدومشون اعتقاد ندارم اما نمیتونم تفاوت دوره اصلاحات رو با قبل و بعدش از هر جهت انکار کنم...

در مورد مردم کره شمالی نمیشه اینجوری نظر داد ولو اینکه هر کسی از خارج از ایران هم وضع ما رو ببینه همین قضاوت رو میکنه

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 51
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نمیتونند بابا،اون دوران هم ربطی به اصـــلاحات و.....نداره،اینها همش نتیجه تلاش خود ایرانی های نخبه و... است.

سگ زرد برادر شغال است،من به هیچکدام از این دو گروه اعتقاد نداشته و ندارم.

کره شمالی،اگر مردم آدمی داشت به این وضعیت دچار نمیشد،این خود مردم هستند که یک دیکـــتاتور را علم میکنند.

با تفکیک جنسیتی دانشگاه،خیلی از ملاحظات از بین میره،هرچی ممنوع بشه تو دهنی محکم تری به سردمداران تحجر پس زده میشه.

حالا شاید من زیادی خوش بینم. :jc_thinking:

تو از یه طرف داری میگی مردم ما تفاوت دارند با افغانستان از یه طرف دیگه میگی که یه سری.....هستند

اسی تو دیگه مردم رو دو دسته نکن.....صد البته که آگاهی و شعور همه مردم یه اندازه نیست.....اما همه ی ما از همین مردمیم

منم به هیچ کدوم از دو گروه اعتقادی ندارم اما دارم نتیجه ی یه دوره رو که خود آگاه یا ناخود آگاه اتفاق افتاد رو میگم....البته این نظر شخصی منه

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه قبول ندارم....هر چقدر هم ایرانی نخبه و تلاشگر بازم نیاز به جمایت دولتی داره و این تفاوتش تو دو تا دولت کاملا مشخصه...

منم از پایه به هیچ کدومشون اعتقاد ندارم اما نمیتونم تفاوت دوره اصلاحات رو با قبل و بعدش از هر جهت انکار کنم...

در مورد مردم کره شمالی نمیشه اینجوری نظر داد ولو اینکه هر کسی از خارج از ایران هم وضع ما رو ببینه همین قضاوت رو میکنه

حالا بر فرض هم که اینطور باشه.

من که فکر نکنم اون قشر ابله جامعه را بشه با آگاهی بخشی و حرف به راه راست هدایت کرد.

اگر کسی میتواند،خودش کمر همت بر ببندد.

• Like 4
لینک به دیدگاه
حالا بر فرض هم که اینطور باشه.

من که فکر نکنم اون قشر ابله جامعه را بشه با آگاهی بخشی و حرف به راه راست هدایت کرد.

اگر کسی میتواند،خودش کمر همت بر ببندد.

شما کلا سعی کن احتمال هیچ چیزی رو صفر در نظر نگیری...هیچی رو:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

این کار شدنی نیست.

مثلا یه درسی که فقط در یک دانشکده هست ارائه بشه و 2 تا پسر و 50 تا دختر اون درس رو بردارند چجوری ببه اینا کلاس ارائه میشه؟یه بار گفتند می خان یه روز دخترا بیان یه روز پسرا که دیدن چنین چیزی استاد و وقت زیاد می خاد و یه برنامه ریزی دقیق که نتونستند می مونه که ساختمانهاشونو جدا کنند این هم امکان نداره چون از الان باید برای هر رشته باید دو تا ساختمون بسازند ...

فقط حرف میزنند تا سره مردم رو به نحوی گرم کنند.

لینک به دیدگاه

دادنا: صبح دخترها بیایند و عصر پسرها بیایند. چه می‌شود؟ آنوقت دخترها اگر خودشان باشند، می‌توانند چادرشان را هم بردارند، روسری‌شان هم بردارند.

به گزارش برنا، حجت الاسلام محسن قرائتی هم نسبت به تفکیک جنسیتی در دانشگاه ها موضع گرفت تا معلوم شود او علاوه بر موضع گیری حرف های جدیدتری هم برای این مساله دارد.

حجت الاسلام قرائتی در جلسه این هفته از سلسله مباحث درسهایی از قرآن درباره اختلاط دختر و پسر در دانشگاه ها و اثرات آن گفت: برادرها و خواهرها روز بعثت است، قرآن می‌گوید: راه تعلیم، راه حكمت، راه تزكیه، راهش... آن كسی كه ما را ساخته حق دارد به ما بگوید چه كن و چه نكن. چه كن و چه نكن؟ اسلام می‌گوید: ازدواج زود، حالا هرچه جامعه‌شناسان، روان‌شناسان، هرچه می‌خواهند بگویند، بگویند. اینها یك پشه هم خلق نكردند.

آن خدایی كه ما را خلق كرده گفته سن ازدواج این است. دختر باید زود ازدواج كند. رسم نیست، باسمه تعالی رسم غلط است. دخترعموها، دختر خاله‌ها.... هنوز در دانشگاه ما كسی ازدواج نكرده. اینها چه دلیلی می‌شود؟ آن كسی كه تو را آفرید، می‌گوید: سن ازدواج این است. اینطور نیست كه ما حالا باسواد هستیم حرف‌هایمان، اینقدر باسوادها كارهای غیر حكیمانه می‌كنند.

من گاهی خنده‌ام می‌گیرد، می‌گویم: مدرسه دختر و پسر از هم جداست. راهنمایی‌ها كه هنوز شهوت ندارند، از هم جداست. دبیرستانی‌ها كه شهوتشان شكوفا می‌شود، آنها هم از هم جداست، دانشجو كه شهوتش گر می‌كشد، مختلط است. آنوقت خنده این است كه یك مشت دكتر در یك اتاق نشستند، من از این دكترها خنده‌ام می‌گیرد. اسمش را اسلامی كردن دانشگاه می‌گذارند. دختر و پسر را قاطی هم كردند، در اتاق نشستند موز می‌خورند.

می‌خواهند دانشگاه اسلامی كنند. راست می‌گویید یا دروغ؟ آخر زشت است كه آدم خودش را سركار بگذارد. آدم مردم را سركار بگذارد بد نیست. این آقایان خودشان، خودشان را سر كار گذاشتند. صبح دخترها بیایند و عصر پسرها بیایند. چه می‌شود؟ مگر یك جاهایی كه واقعاً استادش نایاب است، اضطرار است. چه اشكالی دارد. آنوقت دخترها اگر خودشان باشند، می‌توانند چادرشان را هم بردارند، روسری‌شان هم بردارند. لباس مشكی هم لازم نیست بپوشند. لباس سفید بپوشند راحت راحت هم باشند. همه خانم هستند دیگر. چه اشكالی دارد؟

اینكه دختر و پسر را قاطی هم می‌كنیم، بعد در تلویزیون بحث می‌گذارند رابطه دختر و پسر، آقا من راحت به شما بگویم. چون من با كسی رودروایسی ندارم. حرف‌هایم را هم احدی یاد من نداده. همه از قرآن و حدیث است. رابطه دختر و پسر حرام است. یا ساعت اول حرام است یا بعد از چند دقیقه به حرام كشیده می‌شود.

یك كسی می‌گفت: امام خمینی گفته، گفتند: بابا امام خمینی نگفته، گفت: حرف حسابی است بعداً خواهد گفت. یعنی هر حرف حسابی را... به او گفتیم: بابا امام خمینی چنین حرفی نزده است. گفت: حرف حسابی است. بعداً خواهد گفت. حالا او در حق است در باطل هم اینطور است.

به گزارش برنا، وی ادامه می‌دهد: رابطه دختر و پسر حرام است. شوخی هم نداریم. حالا ما خواهر و برادریم. با گفتن خواهر و برادر انسان خواهر و برادر نمی‌شود. ازدواج را باید تلاش كنیم، قوه‌ی قضاییه بخشی از پولهایش، نیروی انتظامی بخشی از پولهایش، قوای مسلح بخشی از پولهایش، دانشگاه بخشی از پولهایش، بسیاری از پولهایی كه ما خرج می‌كنیم اگر این مسأله ازدواج را راه بیاندازیم، دو سوم، اینكه می‌گویم حدیث است. حفظ دو سوم دین نسل نو مربوط به شهوت است.

مشكل نسل نو ما دو چیز است: غفلت، شهوت. دوای غفلت نماز است، دوای شهوت همسر است. خلاص! خودسازی و نمی‌دانم این حرف‌ها را هم اینها... مثل یك مار زنده هرچه هم خاك بریزی، از اینجا سر می‌آورد. دوباره از اینجا سرمی‌زند. اینها چیز نمی‌شود، كسی كه تشنه است آب می‌خواهد. حالا راست او برقصید. ممكن است در یك لحظه تشنگی از یادش برود، رقص تو را ببیند. دوباره می‌گوید: آب. باز دوباره یك تمبك می‌زنی، باز می‌گوید: من تشنه هستم. تو برای من تمبك می‌زنی؟! كنسرت و نمی‌دانم فرض كنید كه اردو و كامپیوتر و خطاطی و مسابقات و اینها همه تمبك زدن راست تشنه است. ممكن است در یك لحظه این را از تشنگی منصرف كنی اما دوباره برمی‌گردد می‌گوید: تشنه هستم.

مسلمان‌ها را برده بودند فیلم عیسی را نشانشان بدهند، كه اینها مسیحی شوند. مسلمان‌ها فیلم را كه می‌دیدند خوب كه گل می‌كرد، می‌گفتند: «اللهم صل علی محمد و آل محمد» گفتند: ای بابا! ما هرچه فیلم عیسی را نشان می‌دهیم اینها بر محمد صلوات می‌فرستند. نه شعر، نه جن، نه خواب، نه ریاضت و نه عرفان‌هایی كه كاذب است. «یتْلُوا عَلَیهِمْ آیاتِكََ وَ یعَلِّمُهُمُ الْكِتاب‏»

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 4
لینک به دیدگاه

مثلا الان نیست؟ ما نمیتونیم تو لابی یا تو حیاط با یه پسر حرف بزنیم سریع کلاه قرمزی(حراستمون) ظاهر میشه:banel_smiley_4:حداقل جداش کنن میگیم جداست اینطوری ما رو خ ... فرض کردن:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه

این کار امسال توی دانشگاه ما(صنعتی اصفهان) برای درسای پایه ی بچه های جدیدالورود انجام شد

هرچی هم متن اعتراضی نوشتیم که چرا و ما اعتراض داریم هیچ فایده ای نداشت!:banel_smiley_4:

کارشون کاملا حساب شده است،اول سال جدیدالورودی ها رو بردن مشهد کلی هم مخشون رو پر کرده بودن!تا حدی که خود بچه ها به ما گیر می دادن که چرا اعتراض می کنید.

از همین جدیدالورودیا شورع کردن و اینجوری ادامه میدن تا 4 سال دیگه این قانون در همه ی دانشگاها اجرا میشه:icon_pf (34):

البته به شرط بقای نظام!!!!(انشاا...)

• Like 4
لینک به دیدگاه

پس از دانشگاه شریف که اعلام کرد دانشجویان ورودی سال 90 را تفکیک جنسیتی می کند، دانشگاه مازندران هم چنین تصمیمی را البته گسترده تر گرفته است.

رییس دانشگاه مازندران با اشاره به آغاز طرح تفکیک جنسیتی در کلاسهای دروس عمومی این دانشگاه، گفته: "اگر تعداد دانشجویان دروس تخصصی به حد نصاب لازم برسد و امکانات وجود داشته باشد، کلاسهای این دروس هم تفکیک می‌شود."

دکتر احمد احمدپور با اشاره به اجرای صد در صدی طرح تفکیک جنسیتی در دروس عمومی این دانشگاه، به ایسنا گفت: "سایر دروس و واحدها نیز در دستور کار اجرای این طرح قرار دارند. طرح تفکیک جنسیتی برای تمامی دانشجویان جدید الورود نیز اجرا می‌شود."

به گفته او از مهرماه اجرای طرح تفکیک جنسیتی در دانشگاه مازندران با جدیت بیشتری پیگیری می‌شود: "با توجه به برگزاری جلسات مشترک با روسای دانشکده‌ها و مدیران گروه‌ها، این طرح تا جایی که در حد امکانات دانشگاه باشد اجرا می‌شود."

پیش از این دکتر رضا روستا آزاد، رئیس دانشگاه صنعتی شریف درباره برنامه های این دانشگاه برای تفکیک جنسیتی گفته بود: "کلاسهای جداگانه ای برای دانشجویان پسر و دختر سال اول دانشگاه برگزار می شود. در این راستا دانشگاه شریف برنامه هایی را برای تفکیک جنسیتی در نظر گرفته است."

همچنین جلیل دارا، مدیر کل اداره امور فرهنگی وزارت علوم درباره تفکیک جنسیتی در دانشگاه ها و اجرای آن از سال تحصیلی جدید گفته است: "مطابق قوانین موجود بایستی این تقاضاها و درخواست‌ها سال‌ها پیش اجرا می‌شد. مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی این بوده است که اگر دانشگاه‌ها امکان جداسازی کلاس‌ها را داشته باشند، باید کلاس‌ها و فضای دانشگاه را جدا کنند و سیاست وزارت علوم نیز این است که تا جای امکان، دانشجویان دختر و پسر از هم تفکیک شوند. دانشگاه‌هایی که این امکان را دارند به تاکید وزیرعلوم ملزم به اجرای این طرح هستند."

:icon_pf (34)::icon_pf (34):

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 4
لینک به دیدگاه

ما امتحانامونو جدا کردن پسرارو تو دو سه ردیف میزارن دخترا این ور .میگن خدای نکرده بخاطر تقلب با هم حرف نزنیم گناه بشه

• Like 3
لینک به دیدگاه

همون بهتر که جدا کنن شاید یکم جنبه پیدا کنن:viannen_38:

میگید باید مختلط باشه تا جنبه پیدا کنن من میگم نه به اینا نیست وقتی یه بچه رو از کودکی جداش میکنن تو به قول خودشون آموزش راه زندگی و معنویات هر روز دارن از جنس مخالف دورتر و دورترش میکنن و جنس مخالف رو مثل یه موجود دست نیافتنی واسش میکنن که با حرص طمع بهش نگاه بکنه چه انتظار دیگه ای هست جز ...

دانشگاه ما که دروس عمومی اسلامیمون مثل اندیشه اخلاق و قرائت(البته قرائت که باید جدا باشه در صدر اسلام قرائت زن عفیف در کنار یک اخوی گناه کبیره است )جدا هستش

همین اختصاصی و آزمایشگاهارم که با همند خودمونو گول نزنیم چه ها تو دانشگاهتون میبینید و میشنوید که بسی فراتر از یه رابطه همکلاسی یا دوست معمولی هست... پاک هم باشی چیا میبینی؟ شده راحت باشی هر وقت دوس داری با همکلاسی جنس مخالفت راحت حرف بزنی بدون اینکه فک کنی نکنه من اینجوری باهاش حرف بزنم فک کنه عاشقشم!!!

الان انقدر بچه ها بی جنبه و پر رو هستن که وسط دانشگاه تیکه میندازن !( قدیمایه فرقی بین چاله میدون و دانشگاه بود)

ما ایرانیا خانه مان از پایبست ویران است

حالا چیه که مثل موریانه افتاده به ریشه دیگه خودتون بخونید تا تهش رو...

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...