Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ بلو اصن...دوست ندارم دیگه با تو بودم جگر...عطر فک کرد با اونم....گمراه کرد تورو فافای من فقط تویی واقعا؟! بنده هم همسایه بغلی هستم!!!:cry2:(:persiana__hahaha:) 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ واقعا؟! بنده هم همسایه بغلی هستم!!!:cry2:(:persiana__hahaha:) خودت چی فک میکنی؟ خب عطر بارونم فقط تویی 2 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ بچه های مکانیک میدونن ،مکانیک ی درس واقعا سختو نفس گیر و ............ داره بهش میگن ارتعاشات مکانیکی .وقتی نمرم اومد شدم 12.5 خیلی حال کردم 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ خودت چی فک میکنی؟ خب عطر بارونم فقط تویی اینکه میگی دوستم نداری دروغه محضه به خدا:persiana__hahaha: نوی خوام....من الان شیکست خوردم! 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ اینکه میگی دوستم نداری دروغه محضه به خدا:persiana__hahaha:نوی خوام....من الان شیکست خوردم! 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ اوکی!!!ترسیدم!:banel_smiley_52: عطربارون تو فقط منما!!! 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ چقدر اسپم میکنید آخه؟؟؟ بافت فسوده شدم 16.5 باید 20 میشدم 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ نمره های من نیومده هنوز 6 تیر تموم شده امتحانام هنو بلاتکلیفم :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ نمره های من نیومده هنوز6 تیر تموم شده امتحانام هنو بلاتکلیفم :icon_razz: وااااااااااای....کاملا درکت میکنم خیلی خیلی حسه بدیه! آدم دلش میخواد بره یقه استادُ بگیره!!! 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ من یه درسمو که از ترم 1 هی میوفتادمو بلاخره این ترم با 10 پاس کردم تابلو ِ استاد بهم ترحم کرده 6 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ نمره های من نیومده هنوز6 تیر تموم شده امتحانام هنو بلاتکلیفم :icon_razz: من 24 خرداد امتحان دادم هنو نیومده نمرش... 2 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ من 24 خرداد امتحان دادم هنو نیومده نمرش... این دختر کوچولو چقدر اشناست تو کارتون هیولا ها بود مرسی ستایش با این عکس اواتار زیبات 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ تربیت بدنی(2) 20 کاربرد کامپیوتر 20 معماری معاصر 18 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ تربیت بدنی(2) 20کاربرد کامپیوتر 20 معماری معاصر 18 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ من یه درسمو که از ترم 1 هی میوفتادمو بلاخره این ترم با 10 پاس کردم تابلو ِ استاد بهم ترحم کرده :w58: یعنی انقد درست خرابه:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ خوب من این ترم 6 واحد پایان نامه دارم، تا شهریور از نمره خبری نیس ولی ترم پیش معدلم 18.83 شد محمد واسه بچه درس خونا، (امیدهای آینده و از این اراجیف) امتیاز نمیده؟ 3 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ این دختر کوچولو چقدر اشناست تو کارتون هیولا ها بود مرسی ستایش با این عکس اواتار زیبات اره تو کارتون هیولاها بود ولی دخمل خودمه ها :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ چیه ؟ هیچی فقط زشته این نمره ها واسه یه دانشجو 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده