mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ این تاپیکو تا هفته ی دیگه نبندیدا...من هفته ی دیگه باهاش کار دارم...می خوام بعد از آخرین تحویلم بیام اینجا تا می تونم داد بزنم. بابا شاید نمرهات خوب بشههههههههههههههههههههههه تا اون موقع 1 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ چرا من دیگه استرس نمره ندارم ؟؟؟!!! 2 حالت داره یا انده درس خونایی یا انده تنبلا مثل من 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ 2 حالت داره یا انده درس خونایی یا انده تنبلا مثل من انده تنبلا نیستم باو 2 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ انده تنبلا نیستم باو پس زرنگی غمت نیست از نمره هات چون خوب بوده همیشه 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ پس زرنگی غمت نیست از نمره هات چون خوب بوده همیشه نه زرنگم نیستم ، 4 تا امتحان بود، دوتاش اومده یکی 12 شدم یکی 14، یکی دیگه هم بدون پروژه 15 شدم که با پروژه احتمالا 20 میشم . اون یکی هم مث همین میشم فک کنم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ اینم کارنامه این ترمم؛ یه نمره دیگه مونده؛ 4 اسفند تحویل پروژه طرحمه طراحی تولید صنعتیه بد لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ اینم کارنامه این ترمم؛ یه نمره دیگه مونده؛ 4 اسفند تحویل پروژه طرحمه طراحی تولید صنعتیه بد بابا آفریییییییییییییییییییییییییییییییین درود به همه معمارا :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ بابا آفرییییییییییییییییییییییییییییییییندرود به همه معمارا :hapydancsmil: آفرین چیه؛ طراحی و تولید صنعتی بالا 18 میشدم ولی خب؛ درود به معمااااارااااا:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ اینم کارنامه این ترمم؛ یه نمره دیگه مونده؛ 4 اسفند تحویل پروژه طرحمه طراحی تولید صنعتیه بد ای بابا... من نمیدونم این دختر خانوما چی جوری اینقدر خرخون میشن؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ ای بابا...من نمیدونم این دختر خانوما چی جوری اینقدر خرخون میشن؟؟؟؟ تو 1 هفته قبل امتحان همه درسا رو یه دور بخون؛ بعد روز قبلش هم 2 دور بخون؛ خوب میشی دیگه، ترمایه قبل حداقل 2 تا 20 تو کارنامم بود؛اما این ترم لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ تو 1 هفته قبل امتحان همه درسا رو یه دور بخون؛ بعد روز قبلش هم 2 دور بخون؛ خوب میشی دیگه، ترمایه قبل حداقل 2 تا 20 تو کارنامم بود؛اما این ترم میشه یه سوال بپرسم؟؟؟ کدوم دانشگاهید؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ میشه یه سوال بپرسم؟؟؟کدوم دانشگاهید؟ جابربن حیان رشت لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ جابربن حیان رشت آخییییییی!! همون دانشگاه کوچولوهه؟؟؟!!! 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ آخییییییی!! همون دانشگاه کوچولوهه؟؟؟!!! کجاش کوچولوئه؟!!4 طبقه رو ندیدی؟! همین دانشگاه داغونمون کرد؛ 5 صبح بیدار میشدم تا 2 شب درس خوندم؛ استاداش خیلی سختگیرن من کاردانی جهاد بودم ؛ خیلی راحت بود ؛ استاداش خوب نمره میدادن؛ اما اینا نه؛ فکر میکنی 20 میشی اما میبینی بهت 18 میدن؛ مشکل دارن :icon_razz: لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ کجاش کوچولوئه؟!!4 طبقه رو ندیدی؟! همین دانشگاه داغونمون کرد؛ 5 صبح بیدار میشدم تا 2 شب درس خوندم؛ استاداش خیلی سختگیرن من کاردانی جهاد بودم ؛ خیلی راحت بود ؛ استاداش خوب نمره میدادن؛ اما اینا نه؛ فکر میکنی 20 میشی اما میبینی بهت 18 میدن؛ مشکل دارن :icon_razz: به خاطر این میگم کوچولوئه چون خودم آزاد کرج میخونم! پارکه تا دانشگاه! امان از دست استاداش... بیخیال درس که باهاشون برمیداری باس رو 10 حساب کنی!!! 20 شدن آرزوئه!:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ به خاطر این میگم کوچولوئه چون خودم آزاد کرج میخونم! پارکه تا دانشگاه!امان از دست استاداش... بیخیال درس که باهاشون برمیداری باس رو 10 حساب کنی!!! 20 شدن آرزوئه!:icon_pf (34): شماها چقدر سوسولید ما فقط به پاس شدن و افتادن با نمره ای که مشروط نشیم می اندیشم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ شماها چقدر سوسولید ما فقط به پاس شدن و افتادن با نمره ای که مشروط نشیم می اندیشم خوب منم همینو گفتم دیگه 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ خوب منم همینو گفتم دیگه گفتی به 10 فکر می کنی نگفتی ؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ گفتی به 10 فکر می کنی نگفتی ؟ یه دو تا پست بالاترو نیگاه کن!!! گفتم: "درس که باهاشون برمیداری باس رو 10 حساب کنی" منظور اینه که زور بزنی تازه میشی 10 و نمیفتی! 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ یه دو تا پست بالاترو نیگاه کن!!!گفتم: "درس که باهاشون برمیداری باس رو 10 حساب کنی" منظور اینه که زور بزنی تازه میشی 10 و نمیفتی! آهان الان فهمیدم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده