mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ تازه اینا خوش خطاشونن! یه سری دیگه هم هست که به دلایلی روم نمیشه بذارم! 8 تا رو انداختم ازچند نفر 8 تارو انداختی حالا؟ بهت نمیاد استاد گیری باشیاااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ ازچند نفر 8 تارو انداختی حالا؟بهت نمیاد استاد گیری باشیاااااااااااااااااااااا از 40 نفر آخه قربونت یکی که 2.5 بشه برگه ، کل کلاسارو هم نیومده، سوال دادم کروکی چیه واسه من کروکی آدرس خونه شونو کشیده، پروژه هم نداده، من چیکارش کنم؟ 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ اگه راست گفته بود و مینداختیش حلالت نمیکردم اینکه من چیکاره ام این وسط به خودم مربوطه راستم میگفت بازم مینداختمش! برگه از 15 ، 4 نمره نوشته! 5 نمره پروژه هم نداده! 1 نمره کلاسی هم که نمیگیره! اونم بهش بدم باز نمیرسه! 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ از 40 نفرآخه قربونت یکی که 2.5 بشه برگه ، کل کلاسارو هم نیومده، سوال دادم کروکی چیه واسه من کروکی آدرس خونه شونو کشیده، پروژه هم نداده، من چیکارش کنم؟ نههههههههههههههه دانشجویی که نمیدونه کروکی چیه چجوری دانشگاه قبول شدهههههههههه 1 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ از 40 نفرآخه قربونت یکی که 2.5 بشه برگه ، کل کلاسارو هم نیومده، سوال دادم کروکی چیه واسه من کروکی آدرس خونه شونو کشیده، پروژه هم نداده، من چیکارش کنم؟ نه دیگه این مدلی قبول دارم خداوکیلی بندازیش حق داری امار انداختنت زیاد بدهم نیست بابا خداروشکر 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ راستم میگفت بازم مینداختمش! برگه از 15 ، 4 نمره نوشته! 5 نمره پروژه هم نداده! 1 نمره کلاسی هم که نمیگیره! اونم بهش بدم باز نمیرسه! حرف حق جواب نداره خو ولی فکر کن اگه راست میگفت چه موقعیت دردناکی بوده یکم دلرحم باش 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ نه دیگه این مدلی قبول دارم خداوکیلی بندازیش حق داری امار انداختنت زیاد بدهم نیست بابا خداروشکر اینایی که بهت میگم افتادن حداقل 6 جلسه غیبت داشتن و من حذفشون نکردم. بی معرفتن دیگه. من این همه باهاشون راه اومدن، بی معرفتا ننشستن یه دور بخونن حداقل! 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ حرف حق جواب نداره خو ولی فکر کن اگه راست میگفت چه موقعیت دردناکی بوده یکم دلرحم باش من اگه استاد بودم هر کی واسم نامه می نوشت قسمم می داد می گفت فلان کسم مریضه ، بهش نمره می دادم 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ حرف حق جواب نداره خو ولی فکر کن اگه راست میگفت چه موقعیت دردناکی بوده یکم دلرحم باش بابا به خدا باید حذف میشد 8 جلسه غیبت داشت! من گذاشتم بیاد سر جلسه. همین 4 هم که گرفت من بهش رسوندم. نمیدونی چی جوری از یه صندلی میدوئیدم به اون یکی صندلی به اینا برسونم. مراقبه از دستم شاکی شده بود. واسه یه نفر که رسما گرفتم کشیدم! چرا هیشکی اینارو نمیبینه. 3 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ اینایی که بهت میگم افتادن حداقل 6 جلسه غیبت داشتن و من حذفشون نکردم. بی معرفتن دیگه. من این همه باهاشون راه اومدن، بی معرفتا ننشستن یه دور بخونن حداقل! اهان گرفتم داستان رو فهمیدم حال دادی سر غیبتا خداوکیلی جدا پولی که میگیری از شیر مادر حلال ترههههههههههههههههههههه یادش بخیر استاد داشتم دوره لیسانس با 9.99 مینداخت 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ بابا به خدا باید حذف میشد 8 جلسه غیبت داشت! من گذاشتم بیاد سر جلسه. همین 4 هم که گرفت من بهش رسوندم. نمیدونی چی جوری از یه صندلی میدوئیدم به اون یکی صندلی به اینا برسونم. مراقبه از دستم شاکی شده بود. واسه یه نفر که رسما گرفتم کشیدم! چرا هیشکی اینارو نمیبینه. خب نگفتی که! الان میگی باورم نمیشه! زیادی دلرحمیااااا استادی مثلا!! ترم دیگه نمیری؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ خب نگفتی که! الان میگی باورم نمیشه! زیادی دلرحمیااااا استادی مثلا!! ترم دیگه نمیری؟؟ نه دارم میرم یه جا دیگه. 2 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ بابا به خدا باید حذف میشد 8 جلسه غیبت داشت! من گذاشتم بیاد سر جلسه. همین 4 هم که گرفت من بهش رسوندم. نمیدونی چی جوری از یه صندلی میدوئیدم به اون یکی صندلی به اینا برسونم. مراقبه از دستم شاکی شده بود. واسه یه نفر که رسما گرفتم کشیدم! چرا هیشکی اینارو نمیبینه. کاش استادی من بودیااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خداوکیلی تو کف این طور استادی بودم نداشتیم اصلااااااااااااااا بلا نسبت هم اول جلسه امتحان میومدن استرس الکی وارد میکردن به بچه ها یه استاد داشتم پایان ترم قبل از این که برگه ها رو بدن گفت بچه ها هر کسی زیاد نخونده بره حذف کنه کسی 2 بگیره همون 2 رو واسش رد میکنم دید رنگ من یهو پرید بهم گفت مهندس رنگت پرید؟ برو صورتت اب بزن بیا 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ نه دارم میرم یه جا دیگه. یه یونی دیگه؟؟ حالا چرا با ناراحتی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ یه یونی دیگه؟؟ حالا چرا با ناراحتی؟؟ چون بعدش باید برم سربازی. 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ چون بعدش باید برم سربازی. اخی...چرا معاف نیستی خب..حیف 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ چرا من دیگه استرس نمره ندارم ؟؟؟!!! لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ کاش استادی من بودیااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خداوکیلی تو کف این طور استادی بودم نداشتیم اصلااااااااااااااا بلا نسبت هم اول جلسه امتحان میومدن استرس الکی وارد میکردن به بچه ها یه استاد داشتم پایان ترم قبل از این که برگه ها رو بدن گفت بچه ها هر کسی زیاد نخونده بره حذف کنه کسی 2 بگیره همون 2 رو واسش رد میکنم دید رنگ من یهو پرید بهم گفت مهندس رنگت پرید؟ برو صورتت اب بزن بیا ما یه استاد داریم سر جلسه امتحان بچه ها جواب تک تک سوالارو باش چک میکنن؛ غیر از من. چون معمولا جواب سوالارو بلد نیستم. نه تو برگه التماس میکنم و نه بعد امتحان. این ترم خیلی خوشم اومد ازش. رفتیم تو اتاقش، برگه هامونو بهمون داد، رو برگه بهم داده بود 14، یه سوال رو که اصلا جواب نداده بودم نیم نمره گذاشته بود جلوش، سوالای دیگه رو معلوم نیست چقد بهم ارفاق کرده، تازه تو سایت هم یه نمره بهم اضافه کرده و شدم 15 4 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ ما یه استاد داریم سر جلسه امتحان بچه ها جواب تک تک سوالارو باش چک میکنن؛ غیر از من. چون معمولا جواب سوالارو بلد نیستم. نه تو برگه التماس میکنم و نه بعد امتحان. این ترم خیلی خوشم اومد ازش. رفتیم تو اتاقش، برگه هامونو بهمون داد، رو برگه بهم داده بود 14، یه سوال رو که اصلا جواب نداده بودم نیم نمره گذاشته بود جلوش، سوالای دیگه رو معلوم نیست چقد بهم ارفاق کرده، تازه تو سایت هم یه نمره بهم اضافه کرده و شدم 15 یا خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بابا فرشتس 100 درصد انسان نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت خوش بحالتونننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن 1 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ این تاپیکو تا هفته ی دیگه نبندیدا...من هفته ی دیگه باهاش کار دارم...می خوام بعد از آخرین تحویلم بیام اینجا تا می تونم داد بزنم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده