jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ ما به این آدم های هنرمند میگیم خرخون یکمی هم بی ادب باشیم چیرای بدتری میگیم این برای اسی 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ تا الان ۲تا۱۸ ی ۱۸نیم ی ۱۶نیم :w74: 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ تا الان ۲تا۱۸ ی ۱۸نیم ی ۱۶نیم :w74: تو کل دوران دانشجوییم فکر کنم اینقدر 18 نگرفتم خرخون لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ ما به این آدم های هنرمند میگیم خرخون یکمی هم بی ادب باشیم چیرای بدتری میگیم خنگول من یک خر هستم، پس خرخونی برای من طبیعیه. :zadan: 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ خنگول من یک خر هستم، پس خرخونی برای من طبیعیه. :zadan: پس انتظار بیخود از ما نداشته باش لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ دسای دو واحدی بین 16.5 تا 18 درس 3 واحدی 18.75 درس 4 وحدی 20 درس 5 واحدی هم ایشا...20 این ترم نسبت به ترمای قبلی افت داشتم.ایشا... ترم بعد جبران می کنیم.البته اگه استادا منصفانه و عادلانه تر رفتار کنن 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ احساس میکنم وقتم را با انسان هایی خنگ سپری کرده ام. لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ الکترونیک .. 17 چقد من خوشحالم 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ آخه خدا رو خوش میاد من بیام نمره های درخشان ارشدم رو جلوی چهارتا جوجه ترم خنگ بذارم روحیه اشون کلا به هم بریزه. چه قدر تواضع و فروتنی در برابر جماعت فلج مغزی. خاطرات هاشمی که یادته؟ شما رو تو حوضه یاد دادن چطوری باید درس خوند ما از این نعمت بی نصیب موندیم گیریم پست را حذف میکنی، با نقل قول به جا مانده چه میکنی؟ 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ به روز شد این بیسته خیلی مشکوکه چرا 2 طرفش سفیده؟ هم؟ 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ این بیسته خیلی مشکوکه چرا 2 طرفش سفیده؟ هم؟ آ ی کیو اون خط سفید تا بالا دادمه داره 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ آ ی کیو اون خط سفید تا بالا دادمه داره 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی من از بچه های این تاپیک همچین سئوال ریاضی امتحان بگیرم،اکثرا جوابشون اینه : امروز کسیکه ریاضیات بلد نباشه، نادونه، برین خجالت بکشین با این نمره های 8 و 10 که ردیف کردین. 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی من از بچه های این تاپیک همچین سئوال ریاضی امتحان بگیرم،اکثرا جوابشون اینه : امروز کسیکه ریاضیات بلد نباشه، نادونه، برین خجالت بکشین با این نمره های 8 و 10 که ردیف کردین. ریاضی یه دانش گسترده هست و هر رشته ای بر مبنای نیازی که داره ، از بخشی از اون استفاده میکنه. مهم ترین بخش ، مربوط به ریاضیات پایه هست و کافیه که فرد با مفهمومش آشنایی داشته باشه. برای مثال بدونه انتگرال چی هست. ولی لزوما نیازی نداره بدونه انتگرال square root of tgX چی هست! این موارد رو به کمک نرم افزار ها حل میکنه. یا به عنوان مثال معادلات دیفرانسیل درجه ی سه و . . . یکی اصلا در رشتش نیازی نداره بدونه تبدیل لاپلاس چی هست که بخواد معادلات پیچیده رو با لاپلاس حل کنه. فقط مفهومش رو بدونه کفایت میکنه. محاسبات پیچیده با نرم افزار! یکی نیازی نداره بدونه در ریاضی مهندسی معادله ی موج چی هست! ولی این مباحث جزء امتحان هست و سوال میاد ازش. خب طبیعیه نمره ها کم باشه در این زمینه. 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ گاز رو حذف کردم. جمعیت و تنظیم خانواده برا شما 1 واحدیه؟ 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ جمعیت و تنظیم خانواده برا شما 1 واحدیه؟ مگه برای شما چند واحدیه؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ ریاضی یه دانش گسترده هست و هر رشته ای بر مبنای نیازی که داره ، از بخشی از اون استفاده میکنه.مهم ترین بخش ، مربوط به ریاضیات پایه هست و کافیه که فرد با مفهمومش آشنایی داشته باشه. برای مثال بدونه انتگرال چی هست. ولی لزوما نیازی نداره بدونه انتگرال square root of tgX چی هست! این موارد رو به کمک نرم افزار ها حل میکنه. یا به عنوان مثال معادلات دیفرانسیل درجه ی سه و . . . یکی اصلا در رشتش نیازی نداره بدونه تبدیل لاپلاس چی هست که بخواد معادلات پیچیده رو با لاپلاس حل کنه. فقط مفهومش رو بدونه کفایت میکنه. محاسبات پیچیده با نرم افزار! یکی نیازی نداره بدونه در ریاضی مهندسی معادله ی موج چی هست! ولی این مباحث جزء امتحان هست و سوال میاد ازش. خب طبیعیه نمره ها کم باشه در این زمینه. اینها همش توجیهاته. ریاضیات ارتباط مستقیمی با باز بودن مغز داره. هر رشته ای هم ریاضی متناسب با خودش میخونه،دلیلی برای کسب نمره اندک جز نادونی نیست. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده