رفتن به مطلب

نمره های نواندیشانی ها

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 949
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به من کوفتم ندادند هنوز... معلوم نیست اون تو چیکار می کنند اینا این همه مدت...

دوتا از درسام اومده... یکی 18 شدم یکی هم 17.5...

دوتا از درسام رو میدونم که میوفتم... هی نمره هاش نمیاد...

• Like 7
لینک به دیدگاه

واااااااااااااای کل 31 ص رو خوندم....بیکارم خودتی!!!:w02:

ماشالا اینجا همه درس خونن!!!!:jawdrop:

هر کس حدس بزنه،کمترین نمره تاریخ تحصیلی من مربوط به چه درسی بوده،خودم 100000 تومان میریزم به حسابش.

مال من کمترین نمره ای که گرفتم تنظیم خونواده 12نیم و تفسیر نهج البلاغه 12:icon_pf (34):

ریاضی 1 بیست گرفتم:2525s:

البته 20 نمیگرفتم ها.یکی دو نمره داده بود بهم:ws3:

ولی خداییش ریاضی 1 از ریاضی 2 خیلی سخت تر بود.

خو نابغه تو که از وضعیت خودت خبرداشتی حذف میکردی درسو...

منم ریاضی یکو 19نیم شدم و کلاسمون 30 نفر بود همه یا حذفیدن یا افتادن و فقط دو نفر قبولیدن که یکیش من بودم ...شکلک افتخار کردن به خود :دی

نگفتی این حکمش چی بود؟

خدایی مونده بودم واسه چی داره می پرسه:banel_smiley_4:

حالا این که چیزی نیس همین یه ماه پیش سر کلاس حالم بد بود و دوستام به استاد میگن ایشون حالشون خرابه میشه بره!

و استاد یه نگاهی به من کردو گفت اینشون کجاش حالشون بده! با این چشای درشتو پوست سفیدو لبای عنابیو...

منو میگی هم تعجبیده بودم و هم خندم گرفته بود

و استاد دوباره ادامه داد لبخند شکریم که میزنن کجاش حالش بده!!!

و اخرش دوستمو فرستاد برام آب قند بیاره:w58::w58::w58:

کل کلاس ساکت شدن و فقط اینجور بودن:w58:!!! و منم اینجور:jawdrop::ws52::ws17::girl_blush2:!!!

تازه ایشون متولد 60ه و ازدواجم کردن:banel_smiley_4:

ولی نمیدونم چرا بهم نمره کم میده :icon_razz:

چرا؟ آخه چرا یه درس عمومی باید گند بزنه به معدل آدم؟:4564:

تازه در حالی که درس رو خوندی امتحانش رو هم نوشتی ولی به خاطر بی جنبه بودن استاد در برابر انتقاد و البته بی شعوری بعضی دانشجوها توی بحث باید نمرت رو کم بده؟:ws44:

درسی که خودم بعد از امتحان جواب ها رو چک کردم گفتم خیلی بخواد بد صحیح کنه 18 میگیرم:ws44:

خودش گفت این ترم همتون رو میندازم.80 درصد رو هم انداخت آخرش:ws44:

یکی از دوستام که همیشه همه عمومی هاش رو 20 میگیره گرفته 10:icon_pf (34):

تفسیر موضوعی 12.5 :hanghead:

باور کنید من مقصر نیستم:hanghead:

دقیقا!!!واقعا چرا؟؟؟؟

من همیشه تخصصیام بالای 15 ایناس این عمومیا معدلمو وحشتناک میکشه پایین و بخاطر همین این ترم عمومی برنداشتم:banel_smiley_4:

مکانیکا ک دختر ندارن....:banel_smiley_4:

عاشق این استادایی ام که به دخترا خوب نمره میدن:ws3:

منم همینطور....ولی ما ازین استادا نداشتیم تا حالا:hanghead:

انقلاب به من 19 داده بود امروز رفتم دیدم شدئه 20:w58:

واااااااااااااو چقد مزه میده :4chsmu1:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

طبق آخرین نمرات اعلام شده

قوانین و تشکیلات مرمت شدم 14!!!

آخه چرا؟واقعا چرا؟؟؟من هنوز تو شوکم

آخه امتحان تستی باشه و خودتم خوب خونده باشی و بری برای دوستاتم مطالبو باز کنی و براشون بتوضیحی و نکات مهمو بهشون بگی و اتفاقا از همون نکات سوالم بیاد و خودت حساب میکنی و میبینی شاید 18 بگیری و هم به جز اون ،4 ص یه متن انگلیسی قوانین مرمت که بسیار بسیار سخت بودو ترجمه کنیو و واسش ببری و سر کلاس فقط جلسه اول غیبت داشته باشی!!!!اون وقت بشی 14؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!:jawdrop::icon_pf (34)::w000:

ولی طبق اخرین آمار بالاترین نمره 14ست! پس فک کنم فعلا منو دو تا از دوستام بالاترین نمره رو گرفتیم:hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه

تاریخ تحلیلی صدر اسلام :ws3: 18

زیاد بود حجمش..استرس داشتم

روز قبل امتحان ظهرش رفتم بخوابم..دراز کشیده بودم ...هیمنجور خواب و بیداری با خودم فکر میکردم...داشتم برای سرکوب مسلمونا و کمک به قبیله قریش نقشه میکشیدم تو ذهنم..مشورت میکردم باهاشون :ws3:

• Like 9
لینک به دیدگاه
تاریخ تحلیلی صدر اسلام :ws3: 18

زیاد بود حجمش..استرس داشتم

روز قبل امتحان ظهرش رفتم بخوابم..دراز کشیده بودم ...هیمنجور خواب و بیداری با خودم فکر میکردم...داشتم برای سرکوب مسلمونا و کمک به قبیله قریش نقشه میکشیدم تو ذهنم..مشورت میکردم باهاشون :ws3:

:ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه

باقی نمره های من هنوزم نیومده...

قعلا معدلم 17.76 هست... :ws3:

چه حس خوبی داره... امیدوارم یه چند روز دیگه هم نیاد... :4chsmu1:

• Like 4
لینک به دیدگاه

علم مواد 25-12

درسش اسون بود امتحانشم هلو بود خودم کم کاری کردم استادشم خیلی ماه بود :icon_pf (34):

• Like 5
لینک به دیدگاه
شوخی می کنی؟ مگه درس عمومی روئ هم می ندازن؟

تو دانشگاه من هرترم عمومیام پایین تر بود از اختصاصیام:banel_smiley_4: اینترم استادش گفت تو زیادی زبون داری میندازمت منم کلی خوندم اما خیلی شیرین انداخت:banel_smiley_4: مشروط میشم:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه

خون به مغزم نمیرسه دیگه:banel_smiley_4:

لامصبو خیلی هم خوندم که نندازه اما زهر خودشو ریخت:banel_smiley_4:

اولین درسی رو بود که افتادم اخه به کی ادم بگه اولین درس که افتادم اخلاق بود:banel_smiley_4:ادم میاد عقایدشو میگه ادمو میندازن:banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...