Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ دالی ... به به اسپمر بانوی خودمون چطوره؟ 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ مکان سازی؟؟ میشه یه کم توضیح بدی . منبع بده برادر من 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ مکان سازی؟؟میشه یه کم توضیح بدی . منبع بده برادر من PPS.org Cabe.co.uk همینا بسته به عنوان منبع برو حالشو ببر. 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ دستت درد نکنه منبع وطنی نداری ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ مکان سازی؟؟میشه یه کم توضیح بدی . منبع بده برادر من یه چندتا پایان نامه هست تو شهید بهشتی و دانشگاه تهران و کتاب یحرینی با عنوان مکان سازی. پایان نامه آیدا اسماعیل زاده تو بهشتی. 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ به به اسپمر بانوی خودمون چطوره؟ ... خیلی مشکوکی ... قبلا تا اینجاها فر می خوردم دعوام می کردی و می گفتی بدو بچه دم تالار خودتون بازی کن :girl_blush2: حالا چی شده مهربون شدی ؟؟؟!!!!! حال می پرسی؟ تشکر می زنی؟ دعوا نمی کنی؟ گیر نمی دی؟ ... .. . یالا اعتراف کن .... یالا ... .... چرا ازین این رو به اون رو شدی!!!!!!!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ ... خیلی مشکوکی ... قبلا تا اینجاها فر می خوردم دعوام می کردی و می گفتی بدو بچه دم تالار خودتون بازی کن :girl_blush2: حالا چی شده مهربون شدی ؟؟؟!!!!! حال می پرسی؟ تشکر می زنی؟ دعوا نمی کنی؟ گیر نمی دی؟ ... .. . یالا اعتراف کن .... یالا ... .... چرا ازین این رو به اون رو شدی!!!!!!!!!!!! برای اینکه اینجا جای اسپمه... اونجاهایی که تو میرفتی اسپم میکردی تالار های تخصصی بود 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ برای اینکه اینجا جای اسپمه... اونجاهایی که تو میرفتی اسپم میکردی تالار های تخصصی بود خوب شد گفتی و یاد آوری کردی یه چند وقت بود که یادم رفته بود برم تالار تخصصی اسپم کنم ... هی ... عاقبت مدیرا هم اسپمه ... ... من از روییدن ناظر ارشد مدیریتت دانستم ... که نوترون اخلاقش عوض نمی شه بدین بالا نشینی ها یادم باشه بیام تالاز تخصیصی حالتو بگیرم 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ خوب شد گفتی و یاد آوری کردییه چند وقت بود که یادم رفته بود برم تالار تخصصی اسپم کنم ... هی ... عاقبت مدیرا هم اسپمه ... ... من از روییدن ناظر ارشد مدیریتت دانستم ... که نوترون اخلاقش عوض نمی شه بدین بالا نشینی ها یادم باشه بیام تالاز تخصیصی حالتو بگیرم بیای اونجا یک اخطار و یک حذف پست و یک شکلک : در انتظارت خواهد بود. 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ بیای اونجا یک اخطار و یک حذف پست و یک شکلک : در انتظارت خواهد بود. فقط همین ... :viannen_38: ... انتظار یک حرکت ویژه داشتم ... استعداد = 0 من آب از سر گذشتم .... می خوای یه لطف در حق خودم و خودت و مابقی مدیرا کن ... برو به ممد.ای بگو من رو اخراج کنه ... به همین راحتی ... به همین خوشمزگی ... ... ملت راحت می شن ... :thumbsdownsmiley: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ فقط همین ... :viannen_38: ... انتظار یک حرکت ویژه داشتم ... استعداد = 0 من آب از سر گذشتم .... می خوای یه لطف در حق خودم و خودت و مابقی مدیرا کن ... برو به ممد.ای بگو من رو اخراج کنه ... به همین راحتی ... به همین خوشمزگی ... ... ملت راحت می شن ... :thumbsdownsmiley: سرعت اینترنتت چنده !؟ تاپیک و پست رو نزده میری جواب میدی! بعد از ستی تو دومین اسپمری هستی که نمیدونم چطور شده باهات کنار میام... :JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ سرعت اینترنتت چنده !؟ تاپیک و پست رو نزده میری جواب میدی! بعد از ستی تو دومین اسپمری هستی که نمیدونم چطور شده باهات کنار میام... :JC_thinking: اینجا چون شهر مذهبیه اینترنت الهی داریم ... وصل به شبکه ملکوته... هر آنچه را که در مغزت می گذرد سریعا به ما گزارش می دهند 4 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ اینجا چون شهر مذهبیه اینترنت الهی داریم ... وصل به شبکه ملکوته... هر آنچه را که در مغزت می گذرد سریعا به ما گزارش می دهند :lol::lol::lol: 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ یادش به خیر!! بچه بودیم اسپم میکردیم! 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ سلااااااااااااااااااااااااام 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ ... اسپم خونم اومده پایین اینجا تزریقاتی نداره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده