CehckMate 2026 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 این پاتوق که کلا داره خاک میخوره خوبه یکی از ارکان فعالیت شهرسازی زنده کردن پاتوق هاست ولی پاتوق خود شهرسازا تعطیل شده .... یکم هم بیخیال این همه تاپیک مقاله و پروژه و گفتگو و مسابقه و غیره و غیره و غیره بشید بیاید دور هم جمع شید گل بگید گل بشنوید .. یه چای قلیونی ، یه بط عرقی ، یه بساط دود و دمی ..... به هر حال بیاید یه تکونی به خودمون بدیم دیگه زندگی که همش مثبت بودن نیست گاهی هم به لذات دنیوی برسیم تکون اول رو شما به خودت بده، بقیه هم میان اینجا واسه خودتکونی! 3
bpcom 10070 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 سلاممممممممن شهرساز نیستما اومدم یه کاری بکنمو برم بهاری بگمممممممم بالاخره میخوای یه کاری بکنی یا یه چی بگی یا میخوای یه کاری بکنی بدش بگی یا میخوای بگی که چی کار میخوای بکنی یا اگه بگی دیگه اون کارو نمیکنی ؟ 4
bpcom 10070 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 تکون اول رو شما به خودت بده، بقیه هم میان اینجا واسه خودتکونی! ای آقا مسیح جان من که کلا رو ویبررررررررررم همش دارم تتتتتتتتکوووووووووووون میخورم هر وقت من اومدم وسط همه گفتن تو قزوینی دیگه ما نمیایم وسط الان باز منو بفرستی وسط کلا وسط خالی میشه پارسال با این شیخ و محمد مهدی بقیه رفتیم یه توری بذاریم و یه چرخی بزنیم نامردا همشون وسط بودن و در حال تکون دادن اندام ، تا من پا میشدم همشون پارچنگولی صندلیاشونو میچسبیدن دیگه تکون نمیخوردن نمدونم این اسم ما چرا بد در رفته 3
Bahareh.S 3069 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 سلاممممممممن شهرساز نیستما اومدم یه کاری بکنمو برم بهاری بگمممممممم حانيه ميري بيرون از تاپيك ما يا بيام دانشگاه حالت رو بگيرم بلند شو برو بيرون 4
Bahareh.S 3069 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 بالاخره میخوای یه کاری بکنی یا یه چی بگی یا میخوای یه کاری بکنی بدش بگی یا میخوای بگی که چی کار میخوای بکنی یا اگه بگی دیگه اون کارو نمیکنی ؟ اين حانيه خانم ميخواد ابروي منو ببره اومده انتقام بگيره ديوانه شده به حرفاش توجه نكنيد 1
haniye.a 5626 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 بالاخره میخوای یه کاری بکنی یا یه چی بگی یا میخوای یه کاری بکنی بدش بگی یا میخوای بگی که چی کار میخوای بکنی یا اگه بگی دیگه اون کارو نمیکنی ؟ دههه قاطی کردم بابا قراره یه کاری بکنم که اون کار اینکه یه چیزی بگم 3
Bahareh.S 3069 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 ای آقا مسیح جان من که کلا رو ویبررررررررررم همش دارم تتتتتتتتکوووووووووووون میخورم هر وقت من اومدم وسط همه گفتن تو قزوینی دیگه ما نمیایم وسط الان باز منو بفرستی وسط کلا وسط خالی میشه پارسال با این شیخ و محمد مهدی بقیه رفتیم یه توری بذاریم و یه چرخی بزنیم نامردا همشون وسط بودن و در حال تکون دادن اندام ، تا من پا میشدم همشون پارچنگولی صندلیاشونو میچسبیدن دیگه تکون نمیخوردن نمدونم این اسم ما چرا بد در رفته چه جالب جاي هردوتاشون كلي خالي 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 حانيه ميري بيرون از تاپيك ما يا بيام دانشگاه حالت رو بگيرم بلند شو برو بيرون نمیرم اين حانيه خانم ميخواد ابروي منو ببره اومده انتقام بگيره ديوانه شده به حرفاش توجه نكنيد مثلا خودت الان خیلی عاقلی بچه پررو:vahidrk: 3
Bahareh.S 3069 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 دههه قاطی کردم باباقراره یه کاری بکنم که اون کار اینکه یه چیزی بگم نمي خواد بگي بلند شو برو تالار خودتون اينجا فقط مال شهرسازاست نمیرمبروووووووو خونتون مثلا خودت الان خیلی عاقلی بچه پررو:vahidrk: اره بهتر از تو هستم اصلا مدير اين تالار منم برو بيروووووووووون 2
bpcom 10070 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 اين حانيه خانم ميخواد ابروي منو ببره اومده انتقام بگيره ديوانه شده به حرفاش توجه نكنيد خوب چرا نمیذاری بچه حرفشو بزنه ، بذار اون روی تو رو هم ببینیم دیگه چی کار کردی هاااان ؟؟؟؟؟ اعتراف کن به گناهانت > به اشتباهاتت آخ حال میده مدیر روابط عمومی رو سوژه کنیم ... اون مینا که هیچ اتو دست کسی نمیداد اون رفیقش حانی هم که کاملا هواشو داشت هر چی میگفتیم بگو چی سوتی داده تو دانشگاه حرف نمیزد شاید تو رو بتونیم تخریب کنیم 4
haniye.a 5626 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 نمي خواد بگي بلند شو برو تالار خودتون اينجا فقط مال شهرسازاست اره بهتر از تو هستم اصلا مدير اين تالار منم برو بيروووووووووون برو بینم باو تالار ما چندتا مدیر جیگر داره بهتر از تو اومدم یه چی بگمو برم تا نگمم نمیرم در ضمنشم تالار ما فعال تر از تالار شماس خیلیم دلت بخواد من بیام اینجا 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 خوب چرا نمیذاری بچه حرفشو بزنه ، بذار اون روی تو رو هم ببینیم دیگه چی کار کردی هاااان ؟؟؟؟؟ اعتراف کن به گناهانت > به اشتباهاتت آخ حال میده مدیر روابط عمومی رو سوژه کنیم ... اون مینا که هیچ اتو دست کسی نمیداد اون رفیقش حانی هم که کاملا هواشو داشت هر چی میگفتیم بگو چی سوتی داده تو دانشگاه حرف نمیزد شاید تو رو بتونیم تخریب کنیم بنظرت من کجام شبیه بچه هاس؟ چقد حال میده بهاریو اذیت کنیم 3
bpcom 10070 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 دههه قاطی کردم باباقراره یه کاری بکنم که اون کار اینکه یه چیزی بگم حانیه خانوووم شما حاتون خیلی هم خوبه اینجام پاتوقه تو قسمت گفتگوهای تالار شهرسازی در نتیجه مسئولیت مستقیمش با منه هیچ از این بهاره خانوووم هم نترس ، اینجا قدرتی نداره :gnugghender: هر چی تو دلته بگو خودم مثل شیر پاک هواتو دارررررم ، غمت نباشه 3
CehckMate 2026 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 ای آقا مسیح جان من که کلا رو ویبررررررررررم همش دارم تتتتتتتتکوووووووووووون میخورم هر وقت من اومدم وسط همه گفتن تو قزوینی دیگه ما نمیایم وسط الان باز منو بفرستی وسط کلا وسط خالی میشه پارسال با این شیخ و محمد مهدی بقیه رفتیم یه توری بذاریم و یه چرخی بزنیم نامردا همشون وسط بودن و در حال تکون دادن اندام ، تا من پا میشدم همشون پارچنگولی صندلیاشونو میچسبیدن دیگه تکون نمیخوردن نمدونم این اسم ما چرا بد در رفته خب همین دیگه! باید کم کم وارد گود میشدی که ترسشون بریزه. ورق و عرق و زرورق و.... بعد وسط! :)) 2
Bahareh.S 3069 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 برو بینم باو تالار ما چندتا مدیر جیگر داره بهتر از تو اومدم یه چی بگمو برم تا نگمم نمیرمدر ضمنشم تالار ما فعال تر از تالار شماس خیلیم دلت بخواد من بیام اینجا بشيييييييييييييييين بابا هاااااااااااا دختر پروووووووو ميگم داود بياد سراغت هااااااااااااا نه خير ما الان پدر تالار شهرسازيمون رفته استراحت واسه همين يك خورده اينجاها ارومه فقط همين دلمون كه ميخواد اما نه اينكه بياي ابروي مدير روابط عمومي تالار شهرسازي رو ببري :vahidrk: 1
bpcom 10070 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 بنظرت من کجام شبیه بچه هاس؟ اون چشای شیطونت که داره زیر چشمی منو دید میزنه 3
Bahareh.S 3069 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 خوب چرا نمیذاری بچه حرفشو بزنه ، بذار اون روی تو رو هم ببینیم دیگه چی کار کردی هاااان ؟؟؟؟؟ اعتراف کن به گناهانت > به اشتباهاتت آخ حال میده مدیر روابط عمومی رو سوژه کنیم ... اون مینا که هیچ اتو دست کسی نمیداد اون رفیقش حانی هم که کاملا هواشو داشت هر چی میگفتیم بگو چی سوتی داده تو دانشگاه حرف نمیزد شاید تو رو بتونیم تخریب کنیم من عين كف دست صاف صافم فقط به اين ديوانه يك چيزي گفتم ول نمي كنه بيا من خودم بهت اتو مي دم هرروز بياي سربه سرم بزاري اما نه اينكه حانيه چل ميگه رو نيمزارم عمرا كسي بتونه منو تخريب كنه من پشتم محكمه سخت و صفت 2
Bahareh.S 3069 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 بنظرت من کجام شبیه بچه هاس؟چقد حال میده بهاریو اذیت کنیم همه سرو قيافت بچه است بي تربيت اصلا من ميرم خيلي بدي 2
Bahareh.S 3069 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 حانیه خانوووم شما حاتون خیلی هم خوبه اینجام پاتوقه تو قسمت گفتگوهای تالار شهرسازی در نتیجه مسئولیت مستقیمش با منه هیچ از این بهاره خانوووم هم نترس ، اینجا قدرتی نداره :gnugghender: هر چی تو دلته بگو خودم مثل شیر پاک هواتو دارررررم ، غمت نباشه ااااااااا پس يك هوووووووو بگين من تو اين تالار نقش هويج رو ايفا مي كنم ديگه فقط كافيه بگه همين نصف شب ميرم در خونشون خرخره شو مي جوم :icon_razz: 2
ارسالهای توصیه شده