hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 7 مهر، 2011 حمید ...داشتیم...:w821:بگو چماقشون غلاف کنن من می ترسم... تا گشت ارشاد چماق به دستان را خبر نکردم... باشه گریه نکن حالا 1
توحید فروغی 751 ارسال شده در 7 مهر، 2011 افسار دلم دست خدا بود چنین شد!!! ای وای اگر دست خودم بود چه می شد؟!!! مقصود دلم مهر و وفا بود چنین گشت! گر مقصد من جور و جفا بود چه می شد؟!!! 3
توحید فروغی 751 ارسال شده در 7 مهر، 2011 بیشتر مردان موفقیتشان را مدیون زن اولشان هستند و زن دومشان را مدیون موفقیتشان !!! 1
Construction 4752 ارسال شده در 7 مهر، 2011 [/url] افسار دلم دست خدا بود چنین شد!!!ای وای اگر دست خودم بود چه می شد؟!!! مقصود دلم مهر و وفا بود چنین گشت! گر مقصد من جور و جفا بود چه می شد؟!!! مهندس... این نوشته ها از خودتون می باشه؟ پیشنهاد می کنم یه تاپیک در تالار ادبیات بزنید و این جملات زیبا را در اونجا قرار بدید... حیفه ...توی این اسپم ها گم میشه 2
Construction 4752 ارسال شده در 7 مهر، 2011 چی [/url]تمام شده؟؟ اول کو سلامت... دوم الکی به بچه مردم نخند.. سوم خیلی چیزا...رفاقت ها...معرفت ها...مرام ها...همینطوردرس. :flowerysmile: 2
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 7 مهر، 2011 سلام خب درس که به سلامتی تو شهری که تو یه خیابونش اشتباه بپیچی گم میشی و دیگه آدمایی که میشناختی ر و پیدا نمیکنی ...توقع داری ها... 1
Construction 4752 ارسال شده در 7 مهر، 2011 [/url] سلامخب درس که به سلامتی تو شهری که تو یه خیابونش اشتباه بپیچی گم میشی و دیگه آدمایی که میشناختی ر و پیدا نمیکنی ...توقع داری ها... آره ...درسته بی خیال... موتورم داشته باشید...فردا میخام باش برم تنگه واشی... 1
Construction 4752 ارسال شده در 7 مهر، 2011 مامور مخصوص حلکم بزرگ رو هم ببر با خودت نه... فقط داداش میتونم با خودم ببرم.... اگه آبجی با خودم ببریم گشت بهم گیر میده ..موتورم را توقیف می کنه... داداش کایکو را خبر کن تا ببرمش... 1
Artaria 13629 ارسال شده در 7 مهر، 2011 افسار دلم دست خدا بود چنین شد!!!ای وای اگر دست خودم بود چه می شد؟!!! مقصود دلم مهر و وفا بود چنین گشت! گر مقصد من جور و جفا بود چه می شد؟!!! جالب بود 1
ho0da 2321 ارسال شده در 7 مهر، 2011 آشنا به نظر میرسی...واستا خب فک کنم وای سینا دلم می خواد کلتو از جا بکنم م م :3384s: این جه طرز پروفایله....؟؟؟؟:w00: 1
Construction 4752 ارسال شده در 7 مهر، 2011 وای [/url]سینا دلم می خواد کلتو از جا بکنم م م :3384s: این جه طرز پروفایله....؟؟؟؟:w00: وای ی ی ی خشن...من هم موهات را می کنم دیجه دیجه...تقصیره روزگاره... 1
ho0da 2321 ارسال شده در 7 مهر، 2011 وای ی ی ی خشن...من هم موهات را می کنمدیجه دیجه...تقصیره روزگاره... ای بچه بد....:167: روزگار چه ربطی به پروفایل داره؟؟؟؟ چند روز پیش باهات کار واجب داشتم کلی حرسم دادی !!!! به هر حال غصه نخور همه چیز درست می شه ...:flowerysmile: 1
SH E I KH 18713 ارسال شده در 7 مهر، 2011 روزی ز سر سنگ عقابی به هوا خاست وندر طلب طعمه پر و بال بیاراست بر راستی بال نظر کرد و چنین گفت امروز همه ملک جهان زیر پر ماست بر اوج چو پرواز کنم از نظر تیز میبینم اگر ذرهای اندر ته دریاست گر بر سر خاشاک یکی پشه بجنبد جنبیدن آن پشه عیان در نظر ماست بسیار منی کرد و ز تقدیر نترسید بنگر که از این چرخ جفا پیشه چه برخاست ناگه ز کمینگاه یکی سخت کمانی تیری ز قضا و قدر انداخت بر او راست بر بال عقاب آمد آن تیر جگر سوز وز عرش مر او را به سوی خاک فرو کاست بر خاک بیفتاد و بغلتید چو ماهی بگشود پر خویش سپس از چپ و از راست گفتا: عجب است این که ز چوبی و ز آهن این تیزی و تندی و پریدن ز کجا خاست؟ بر تیر نظر کرد و پر خویش بر او دید گفتا: ز که نالیم که از ماست که بر ماست! 3
.FatiMa 36560 ارسال شده در 8 مهر، 2011 سلام شهرسازای گل بچه ها شما پاتوق خونه تون کجاست پس؟ می خواستم اینو بزنم!! مسابقه عکس معماری سری سه! 2
ارسالهای توصیه شده