Place.Maker 4554 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 هیچ کس حق نداره بهاره رو اذیت کنه حالا حانیه تو خصوصی بهم بگوو 3
Bahareh.S 3069 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 شما ديگه تورور خدا نخند هیچ کس حق نداره بهاره رو اذیت کنه حالا حانیه تو خصوصی بهم بگوو اي قربونت مرتضي به فريادم برس يك چيزي به اين دهن لق گفتم ول نمي كنه درد مرتضي چي چي تو خصوصي بهت بگه همتون دارين منو اذيت مي كنين 1
haniye.a 5626 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 اون چشای شیطونت که داره زیر چشمی منو دید میزنه بحثو منحرف نکن همه سرو قيافت بچه استبي تربيت اصلا من ميرم خيلي بدي الهیییییییی خب نمیگم ناراحت نباش هیچ کس حق نداره بهاره رو اذیت کنه حالا حانیه تو خصوصی بهم بگوو نه دیگه بهاری ناراحت میشه 3
haniye.a 5626 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 بشيييييييييييييييين بابا هاااااااااااا دختر پروووووووو ميگم داود بياد سراغت هااااااااااااانه خير ما الان پدر تالار شهرسازيمون رفته استراحت واسه همين يك خورده اينجاها ارومه فقط همين دلمون كه ميخواد اما نه اينكه بياي ابروي مدير روابط عمومي تالار شهرسازي رو ببري :vahidrk: برو بینم باو من یه پخ بگم داوود ترسیده حالا منو از اون میترسونی دوس دارم 3
Bahareh.S 3069 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 برو بینم باو من یه پخ بگم داوود ترسیده حالا منو از اون میترسونیدوس دارم مي بينمت فقط پس افتادي اصلا بگو ببينم ميخواي چي بگي زود باش هاااااااااا ماخام برم 2
bpcom 10070 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 بحثو منحرف نکن الهیییییییی خب نمیگم ناراحت نباش نه دیگه بهاری ناراحت میشه چی چیو نمیگم ..... کلی رو حرفای تو حساب باز کردم میخوام کاری کنم عطای مدیریت روابط عمومی رو به لقایش ببخشه و بذاره بره تازه داره اذیت و آزارش حال میده بعد مدتها سوژه افتاده این وسط تو میخوای خرابش کنی ؟ عمرا اگه بذارم نگی و بری 3
haniye.a 5626 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 مي بينمت فقط پس افتادي اصلا بگو ببينم ميخواي چي بگي زود باش هاااااااااا ماخام برم بهاره هر کی ندونه تو که خوب میدونی تیتان ازم میترسه دیگه نمیگم 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 چی چیو نمیگم ..... کلی رو حرفای تو حساب باز کردم میخوام کاری کنم عطای مدیریت روابط عمومی رو به لقایش ببخشه و بذاره بره تازه داره اذیت و آزارش حال میده بعد مدتها سوژه افتاده این وسط تو میخوای خرابش کنی ؟ عمرا اگه بذارم نگی و بری اگه تونستی از زیره زبونم بکش بیرون:(87): 3
bpcom 10070 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 ااااااااا پس يك هوووووووو بگين من تو اين تالار نقش هويج رو ايفا مي كنم ديگهفقط كافيه بگه همين نصف شب ميرم در خونشون خرخره شو مي جوم :icon_razz: نه بابا هویج چیه إإإإإإإإإ نگوووووووو .... چرا خودتو انقدر دست کم میگیری لااقل یک کلم بروکلینی ، تربچه ای اوه اوه مسئله داره به سمت فیلمای خون آشامی میل می کنه بگو حانیه خودم واست گل شاه پسند میفرستم دم خونتون بذار خون آشاما نمیتونن بیان خرخرتو بجون 3
haniye.a 5626 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 نه بابا هویج چیه إإإإإإإإإ نگوووووووو ....چرا خودتو انقدر دست کم میگیری لااقل یک کلم بروکلینی ، تربچه ای اوه اوه مسئله داره به سمت فیلمای خون آشامی میل می کنه بگو حانیه خودم واست گل شاه پسند میفرستم دم خونتون بذار خون آشاما نمیتونن بیان خرخرتو بجون زرنگی فک کردی گول میخورم؟ اگه راس میگی ادرسه خونمونو بده تا منم بگم 2
bpcom 10070 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 اگه تونستی از زیره زبونم بکش بیرون:(87): حانیه واست قاقا میخرماااااا رشوه میدم اصلا قول پست بهاره رو بهت میدم با حقوق اضافی و هفته ای 5 روز مرخصی با حقوق 2
Bahareh.S 3069 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 نه بابا هویج چیه إإإإإإإإإ نگوووووووو ....چرا خودتو انقدر دست کم میگیری لااقل یک کلم بروکلینی ، تربچه ای اوه اوه مسئله داره به سمت فیلمای خون آشامی میل می کنه بگو حانیه خودم واست گل شاه پسند میفرستم دم خونتون بذار خون آشاما نمیتونن بیان خرخرتو بجون نه خير فقط هويج نه جدي من كه اينجا هيچ سمتي ندارم بخش مسابقات كه هيچي اكادمي كه هيچي هيچ جا جاي ما نيست ادرس نداري هوووووووووووووووووووراااااااا بهاره هر کی ندونه تو که خوب میدونی تیتان ازم میترسهدیگه نمیگم اااااا جدي يادم باشه به داود حتما اين مسئله رو بگم تا دانشگاه شخصا به حسابت رسيدگي كنه اما من جدي گفتم بگو هرچي مي خواي بگو طلا كه پاكه چه منتش به خاكه 2
Place.Maker 4554 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 ها حانیه شی فک کردی ، اگه بگی وای به حالت مدیر روابط عمومی ما رو اذیت میکنی ...:vahidrk: 3
Bahareh.S 3069 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 حانیه واست قاقا میخرماااااا رشوه میدم اصلا قول پست بهاره رو بهت میدم با حقوق اضافی و هفته ای 5 روز مرخصی با حقوق مگه بچه پنچ ساله اس قاقا مي خري نيم خواد اصلا مي خواي من خودم بهت ميگن مامان با پستم چي كار داري من پستمو به زور از عابدي گرفتم به راحتي هم از دستش نمي دم حتي اگه لازم باشه خودم بگم اااااااا براي ما اين امكانات نيست چطور واسه غريبه ها هست دستون درد نكنه باشه اقا مهراد داشتيم :icon_razz: 3
bpcom 10070 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 نه خير فقط هويج نه جدي من كه اينجا هيچ سمتي ندارم بخش مسابقات كه هيچي اكادمي كه هيچيهيچ جا جاي ما نيست ادرس نداري هوووووووووووووووووووراااااااا اااااا جدي يادم باشه به داود حتما اين مسئله رو بگم تا دانشگاه شخصا به حسابت رسيدگي كنه اما من جدي گفتم بگو هرچي مي خواي بگو طلا كه پاكه چه منتش به خاكه بعله ... بعله منم همینو میگم شما که طلایید و مدالم داریو مدیری و غیره و غیره و غیره دیگه از چی میترسی دختر خوب الان تو مملکت طرف جنایت میکنه ، لو میره یا با طلاش یا با مقامش همه چیو رو لاپوشونی میکنی تو که همشو با هم داری نترس بذار بگه من قول میدم هیچ اتفاقی نمی افته آب از آسیاب تکون نمیخوره .... 3
Bahareh.S 3069 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 ها حانیه شی فک کردی ، اگه بگی وای به حالت مدیر روابط عمومی ما رو اذیت میکنی ...:vahidrk: قربون همداني حرف زدنت عجيجمي چه عجب يكي اينجا هواي منو داشت 3
Bahareh.S 3069 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 می خندم خوبم می خندم بخند كه داري خوب مي خندي چندتا ريختين دارين منو دست ميندازين بايدم بخندين 3
Bahareh.S 3069 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 بعله ... بعله منم همینو میگم شما که طلایید و مدالم داریو مدیری و غیره و غیره و غیره دیگه از چی میترسی دختر خوب الان تو مملکت طرف جنایت میکنه ، لو میره یا با طلاش یا با مقامش همه چیو رو لاپوشونی میکنی تو که همشو با هم داری نترس بذار بگه من قول میدم هیچ اتفاقی نمی افته آب از آسیاب تکون نمیخوره .... نه بابا هااااا همش باد هواست من در اين انجمن هويج هم حساب نميشم تو فك كن حتي هويجم جنايت چي دلت خوشه بابا يك حرف كوچولو در مورد يكي از بچه هاي انجمن زدم ميخواد اينجا بگه طرف خودشو معرفي كنه همين تكون كه ميخوره حساب هم ميخوره 2
ارسالهای توصیه شده