M!Zare 48037 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 سوال اول: تا حالا فکر کرده اید که چرا آب چشمه در تابستان سرد و در زمستان گرم است؟ 5
alimec 23102 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 سوال اول:تا حالا فکر کرده اید که چرا آب چشمه در تابستان سرد و در زمستان گرم است؟ حررارت همش از منبع گرم به منبع سرده در تابستون زمین منبع سرده و لذا گرمای چشمه رو می گیره در زمستون زمین منبع گرمه و به چشمه گرما میده و گرمش می کنه 7
alimec 23102 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 سوال سوم: دو لیوان آب یکی با دمای 100درجه سانتی گراد و دیگری 50 درجه سانتی گراد را داخل قسمت بالای یخچال قرار می دهیم اما آب با دمای 100 درجه سانتی گراد زودتر از آب 50 درجه سانتی گرادیخ می زند .چرا؟ 4
alimec 23102 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 سوال دوم: چرا در تابستان انسانهایی که در منطق گرمسیرزندگی می کنند برای اینکه بدنشان خنک شود میوههای گرم مزاج می خورند؟:viannen_38: 4
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 23 شهریور، 2011 علی آقا لطفا پاسخ ها را نگذارید تا نظر دوستان را بشنویم.ممنون 4
alimec 23102 ارسال شده در 24 شهریور، 2011 علی آقا لطفا پاسخ ها را نگذارید تا نظر دوستان را بشنویم.ممنون سلام سوالات سنگینی هستن منم می دونید که چطور جواب سوال اول رو ... سوال سوم که فوق سنگینه/ ولی بازم صبر می کنم 5
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 24 شهریور، 2011 سوال سوم:دو لیوان آب یکی با دمای 100درجه سانتی گراد و دیگری 50 درجه سانتی گراد را داخل قسمت بالای یخچال قرار می دهیم اما آب با دمای 100 درجه سانتی گراد زودتر از آب 50 درجه سانتی گرادیخ می زند .چرا؟ بدلیل اینکه dT لیوان با آب 100 درجه بیشتره پس انتقال حرارت بیشتری رخ میده.. Q=m.c.dT البته یه جواب دیگه هم میشه داد و که البته این سوال رو استاد سر کلاس انتقال حرارت 1 هم عنوان کردند و جواب این شد که که چون اون آب 100 درجه برفک زیر لیوان رو زودتر آب میکنه و به بدنه فریزر میرسه و بهش میچسبه زودتر یخ میزنه... 8
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 24 شهریور، 2011 سوال اول:تا حالا فکر کرده اید که چرا آب چشمه در تابستان سرد و در زمستان گرم است؟ بدلیل انتقال حرارت از منبع گرم به سرده که علی هم بیان کردند... 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 24 شهریور، 2011 سوال دوم:چرا در تابستان انسانهایی که در منطق گرمسیرزندگی می کنند برای اینکه بدنشان خنک شود میوههای گرم مزاج می خورند؟:viannen_38: من خودم وقتی میوه های گرم میخورم گرمم میشه... پس باید یه رابطه بین این گرمای بدن و او گرمای بیرون باشه... فکر کنم باز هم همون انتقال حرارت از منبع گرم به سرده... یعنی دمای بدن که بره بالا انتقال دما یا کمتر میشه (دمای بدن کمی کمتر از دمای بیرون و بیشتر از حالت عادی -37 درجه) و یا از بدن به هوای بیرونه (دمای بدن بیشتر از هوای بیرون بشه) و یا انتقال حرارتی نداریم (دمای بدن و دمای بیرون برابر بشن) :wubpink: درسته یا نه؟ 5
alimec 23102 ارسال شده در 25 شهریور، 2011 من خودم وقتی میوه های گرم میخورم گرمم میشه...پس باید یه رابطه بین این گرمای بدن و او گرمای بیرون باشه... فکر کنم باز هم همون انتقال حرارت از منبع گرم به سرده... یعنی دمای بدن که بره بالا انتقال دما یا کمتر میشه (دمای بدن کمی کمتر از دمای بیرون و بیشتر از حالت عادی -37 درجه) و یا از بدن به هوای بیرونه (دمای بدن بیشتر از هوای بیرون بشه) و یا انتقال حرارتی نداریم (دمای بدن و دمای بیرون برابر بشن) :wubpink: درسته یا نه؟ منم وقتی ... گرمم میشه. اگه دمای بدن رو 37 در نظر بگیریم و بیرون هم 37 باشه دیگه فایده نداره خوردن میوه گرم بلکه بدتر بشه بیشتر برا جاهایی که دما حدود 50 هست مثلا استوا 4
alimec 23102 ارسال شده در 25 شهریور، 2011 بدلیل اینکه dT لیوان با آب 100 درجه بیشتره پس انتقال حرارت بیشتری رخ میده..Q=m.c.dT البته یه جواب دیگه هم میشه داد و که البته این سوال رو استاد سر کلاس انتقال حرارت 1 هم عنوان کردند و جواب این شد که که چون اون آب 100 درجه برفک زیر لیوان رو زودتر آب میکنه و به بدنه فریزر میرسه و بهش میچسبه زودتر یخ میزنه... دلتا تی که گفتین نیست. چون آب 100 درجه باید هم گرمای بیشتری از دست بده تا یخ بزنه نسبت به آب 50 درجه مثلا/ در واقع اون فرمول در مورد زمان چیزی نگفته... دلیل دوم هم که گفتین ناقصه:JC_thinking: فرض اصلا برفک نداریم 5
Hossein.B 3666 ارسال شده در 25 شهریور، 2011 سوال سوم:دو لیوان آب یکی با دمای 100درجه سانتی گراد و دیگری 50 درجه سانتی گراد را داخل قسمت بالای یخچال قرار می دهیم اما آب با دمای 100 درجه سانتی گراد زودتر از آب 50 درجه سانتی گرادیخ می زند .چرا؟ حتی بجای لیوان 100درجه 90درجه هم باشه به همین صورته؟؟؟ 5
alimec 23102 ارسال شده در 25 شهریور، 2011 حتی بجای لیوان 100درجه 90درجه هم باشه به همین صورته؟؟؟ آره 5
Hossein.B 3666 ارسال شده در 25 شهریور، 2011 آره چون آب در 100 درجه سریعتر تبخیر میشه و جرمش هم کمتر میشه واسه همین سریعتر یخ میبنده..و عواملی دیگر که به یخ بستن کمک میکنن...البته خیلی خلاصه توضیح دادم...:ws2: 6
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 25 شهریور، 2011 منم وقتی ... گرمم میشه. اگه دمای بدن رو 37 در نظر بگیریم و بیرون هم 37 باشه دیگه فایده نداره خوردن میوه گرم بلکه بدتر بشه بیشتر برا جاهایی که دما حدود 50 هست مثلا استوا اتفاقا من در تایلند که بسر میبردم و میوه هایی مثل انبه و موز میخوردم اینطوری میشدم اونجا هم استواییه 4
EVF 5465 ارسال شده در 25 شهریور، 2011 حالا به من بگید که: توی کویر درچه حرارت اطراف یک چشمه حدود 5 درجه سانتی گراد هستش، اما خود چشمه یخ می زنه. این اتفاق تو شب های کویر رخ میده، با اون که درجه حرارت اطراف به نقطه انجماد آب نرسیده،چرا چشمه یخ زده؟ 5
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 25 شهریور، 2011 حالا به من بگید که:توی کویر درچه حرارت اطراف یک چشمه حدود 5 درجه سانتی گراد هستش، اما خود چشمه یخ می زنه. این اتفاق تو شب های کویر رخ میده، با اون که درجه حرارت اطراف به نقطه انجماد آب نرسیده،چرا چشمه یخ زده؟ چون آسمان در شب مانند یک جسم سیاه عمل میکنه و جسم سیاه هم بهترین جاذب حرارت هستش... 4
alimec 23102 ارسال شده در 25 شهریور، 2011 چون آب در 100 درجه سریعتر تبخیر میشه و جرمش هم کمتر میشه واسه همین سریعتر یخ میبنده..و عواملی دیگر که به یخ بستن کمک میکنن...البته خیلی خلاصه توضیح دادم...:ws2: داره کامل میشه چرا خلاصه؟ 4
alimec 23102 ارسال شده در 25 شهریور، 2011 اتفاقا من در تایلند که بسر میبردم و میوه هایی مثل انبه و موز میخوردم اینطوری میشدماونجا هم استواییه چه جوری می شدین؟ موز که معتدله 4
alimec 23102 ارسال شده در 25 شهریور، 2011 حالا به من بگید که:توی کویر درچه حرارت اطراف یک چشمه حدود 5 درجه سانتی گراد هستش، اما خود چشمه یخ می زنه. این اتفاق تو شب های کویر رخ میده، با اون که درجه حرارت اطراف به نقطه انجماد آب نرسیده،چرا چشمه یخ زده؟ نقطه انجماد آب چشمه چنده؟ ذهنم بسمت فشار آب رفت و / ناخالصی های آب چشمه و /منبع گرم و سرد 5
ارسال های توصیه شده