mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ [FLASH=[flash="quality='high' width='16' height='16'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH]"][/FLASH] هیلدا زود بیا منتظریم باید بیای برقصی با این آهنگ 9 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ کسی ازش خبر داره؟ عملش چطور بوده؟ 7 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ [FLASH=[flash="quality='high' width='16' height='16'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام "][/FLASH] 7 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ نای نای نای...:w31: بیا وسط هیلدااااااا... 6 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ :w14::w42::w330::w330::w42::w14: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- هیلدا زود خوب شو 6 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها من از صبح نبودم.اگه می شه یه نفر بگه از نتیجه عمل کسی خبر داره؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ تایید می شود.بچه ها جواب دیگرانو دادن واجبه ها 7 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ چی شده ؟ من و محمدرضا پرسیدیم کسی از نتیجه عمل خبر داره یا نه..ولی انگار نه انگار!!! 5 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ من و محمدرضا پرسیدیم کسی از نتیجه عمل خبر داره یا نه..ولی انگار نه انگار!!! من هم توی پروفایل هردو نفرتون جواب دادم 7 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ من هم توی پروفایل هردو نفرتون جواب دادم لطف کردی مرسی :flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ چی شده ؟ من و محمدرضا پرسیدیم کسی از نتیجه عمل خبر داره یا نه..ولی انگار نه انگار!!! داد من واسه اون نبود که لینک این اسمایلی رو میخواستم مجبور شدم یه جا بذارم 7 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ دوستان من تماس گرفتم با دوستشون گفتن تا وقتی به هوش بیاد پیشش بودن و بعد رفتن خونه چون نذاشتن کسی بمونه پیشش به هوش اومده بخش مراقبت ویژه هست از پشت شیشه هم سر تکون داده دکترش هم نظر مساعدی داشته احتمالا 5 روزی بستری هست گوشی رو هم روشن کردن براش اس ام اس هاتون میرسه بهتر که بشه میخونه پیام هاتون رو منتها دیگه توقع جواب نداشته باشین چون هم خوابه و نیاز به استراحت داره هم توانایی جواب دادن رو نداره پیغام دادم بهش بگن همه سلام میرسونیم و منتظرشیم فعلا همین تا انشالله خبر های بعدی 13 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ دوستان من تماس گرفتمگفتن به هوش اومده بخش مراقبت ویژه هست از پشت شیشه هم سر تکون داده دکترش هم نظر مساعدی داشته و حتمالا 5 روزی بستری هست گوش رو هم روشن کردن براش اس ام اس هاتون میرسه میخونن براش منتها دیگه توقع جواب نداشته باشین چون هم خوابه و نیاز به استراحت داره هم توانایی جواب دادن رو نداره پیغام دادم بهش بگن همه سلام میرسونیم و منتظرشیم فعلا همین تا انشالله خبر های بعدی گفتم برم ملاقات و خبر و بگیرم که گفت متاسفانه این ابراز محبت ها واسش دردسر ساز شده و نباید!! لذا بهش گیر ندید!! مخصوصا آقایون!!!! خودش قول داد حالش بهتر شده به همتون خبر بده! اما دلتون بسوزه من یه راه بهش پیشنهاد دادم و اونم قبول کرد و قرار شد(اگه بشه!) من فردا شب زنگ بزنم و حالش رو بپرسمیه بار دیگه می گم به هیچ عنوان بهش زنگ نزنین از فردا گوشیش دست خودش نیست اون اصلا نگران عملش نیست بلکه نگران اینه که نکنه گوشیش دست خودش نیست شماها بهش زنگ و مسیج بدین!! افتاد الان؟؟:JC_thinking: با این چیزایی که پری گفت فک نکنم درست باشه بهش اس ام اس بدیم 8 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ با این چیزایی که پری گفت فک نکنم درست باشه بهش اس ام اس بدیم اگه این لطف رو دوستان بکنن و اجازه بدن خبر هارو همین جا از من یا سایر دوستان بشنون خیلی بهتره هم اون بنده خدا به استراحتش میرسه هم مشکلی پیش نمیاد من خودم هم با گوشیش و خانوادش تماس نگرفتم با دوستشون تماس گرفتم که مشکل ساز نشه اما خب چیزهایی که دوستشون گفتن رو نوشتم گفتن گوشی روشنه در ضمن من فکر میکنم دیگه خبر سلامتیش تا همین حد راضی کننده باشه دیگه منتظر شیم خودش بهتر که شد خبر بده به یکی از دوستاش من دیگه تماس نمیگیرم تا انشالله خودش خبرمون کنه 11 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ اگه این لطف رو دوستان بکننو اجازه بدن خبر هارو همین جا از من یا سایر دوستان بشنون خیلی بهتره هم اون بنده خدا به استراحتش میرسه هم مشکلی پیش نمیاد من خودم هم با گوشیش و خانوادش تماس نگرفتم با دوستشون تماس گرفتم که مشکل ساز نشه اما خب چیزهایی که دوستشون گفتن رو نوشتم گفتن گوشی روشنه در ضمن من فکر میکنم دیگه خبر سلامتیش تا همین حد راضی کننده باشه دیگه منتظر شیم خودش بهتر که شد خبر بده به یکی از دوستاش من دیگه تماس نمیگیرم تا انشالله خودش خبرمون کنه البته منظورم شما نبودیا:rose: 6 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ :62izy85:امیدوارم روز به روز که نه، دقیقه به دقیقه بهتر و بهتر بشه :62izy85: 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده