HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ بارو ماهواره میخره از ترس اینکه نریزن توخونش بگیرنش،رو دیشش مینویسه کولر 18 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ سیلام هیلی جونی تخدیم با عخش به عمه کوشولوی خودم امروز یه کارت خوشجل خریدم :gnugghender: هر وخت دیدمت بهت میدم 18 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ یه آرزو واسه هیلدا جونی: آرزوی ریاضی: عرض سلام+طول عمر +ارتفاع سلامتی برای مساحت وجود نازنینت ! حالا منم چند تا جک بگم يه چوب كبريته سرش رو مي خوارونه آتيش مي گيره دوست دخـــ ــتر غضنفر میخواسته باهاش بهم بزنه غضنفر میفهمه میگه من حامله ام يک روز راننده تاکسي به مسافره که شبيه ژاپني ها بوده ميگه آقا ببخشيد شما ژاپني هستيد اون ميگه نه، بار دوم ازش مپرسه شما ژاپني هستيد بازم ميگه نه، بارسوم بازم ميپرسه ياروه از کوره در ميره ميگه آره راننده تاکسي ميگه به قيافت نمياد لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها من اصولا جک یادم نمی مونه... اما نیشم که باز شه دیگه بسته نمیشه لامصب.. الانم این شکلی ام... به علاوه من مسابقه رو هستم... ببینم چیکار میکنیا هیلدا...:aghosh: 14 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ مسابقه دو چیه؟ کوهم میریم حالا پا میشه میاد میگه پارک ارم راستی هیلدایی، یه گوش بندم قراره بگیرم که نتونی رنگ گوشا رو ببینی جک بلد نیستم بگم که واسه جک یه پی ام بزن به اون آیدی که خودت دادی، جک تراز اول بخون 14 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ اینم ی آهنگ :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v من ک ازین آهنگ خیلی خوشم اومده :w31::w31: :ws3: [flash=witth=25heigh=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 18 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ هیلدا جونم برات نقاشی کشیدم خوسجله؟ 20 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ هیلدا اومد بریم بالن سواری :w14: :w14: 11 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ :ws48:هاااااااااااااااااااااااااااااااااااا بیا وسططططط:ws48: 11 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ این جک رو خطاب به خودم میگم که به کسی بر نخوره یه موقع اگر با من دعوات شد و دویدم رفتم،فکر نکن ترسیدم . . . . . . . . . . . . رفتم آجر بیارم 14 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ بهش بگين به سرخپوست درماني فكر كنه خودش مي دونه چي ميگم 14 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ من نمی تونم پست بدم:w00: 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ من نمی تونم پست بدم:w00: پس این چیه؟ پسته دیگه! 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ هیلدایی میخوام برات جک بذارم نمیشه 7 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ هیلدایی میخوام برات جک بذارم نمیشه الان 10 دقیقه هست منم میخوام جک بزارم نمیشه .. فک کنم ب خاطر جک باشه 7 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ این نی نی به من یه دنیا انرژی مثبت می ده.تقدیم به هیلدای عزیز :flowerysmile: پشر خودمه ها بهش چشم نداشته باشین 14 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده