goddess_s 16415 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 سلام بچه هاواقعا نمیدونم چی بگم چه کردین به خدا توقع نداشتم گریم درومد خیلی شرمندم بخدا هم نگرانتون کردم هم خیلی شرمنده شدم از لطفتون و پیام هاتون خیلی روحیه بخش بود خیلی از تنهایی ها و دلتنگی هام کم شد ممنون از همگی فقط ببخشید که نمیتونم جبران کنم و آرزو میکنم که همشه خودتون و خانواده اتون سلامت و شاد باشی نمیدونم دیگه بگم شرمندم کردین دوستتون دارم از ته ته ته دلم:flowerysmile: ووووووووووووووووووووووووی ببین کی اینجااااااااااااااااااااس. سیلام سیلام صد تا سیلاااااااام هزار و شونصدتا سیلااااااااااااام. خیبی؟؟؟؟ خ.شی؟؟ سرحالی؟؟؟ چی به موقع اومدی تفلده منم هسسسسسست. بیا کادو بیده به منننننننننننننن. زوهدی بیااااااااااااا تفلدممممم. 9
sookut 13735 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 هیلدااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی خیلی خیلی خوش اومدیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خوشخالم که خوبی خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت 7
الهام. 8079 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 منم بلخ میکنی؟؟؟ آره توام بياااااااااااااا :aghosh: بخل من واسه همه دخملاي خوب جا داره :4chsmu1: فخط با ستي دعواتون نشه هاااااااااااااااااا 4
setiya 12665 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 آره توام بياااااااااااااا :aghosh:بخل من واسه همه دخملاي خوب جا داره :4chsmu1: فخط با ستي دعواتون نشه هاااااااااااااااااا :aghosh: ايش ميشه اين حسوووت رو بخل نكني؟ 4
SH E I KH 18713 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 هیلدا جان میخوای بری استراحت کنی برات خوب نیست نشستی و دستاتو هی تکون میدیا. بخیه هات که خوب شد بیا از همه تشکر کن. الآن باید استراحت کنی تا خوب خوب بشی. 6
سـارا 20071 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 وااااااااااایییییییییی تشکرای هیلدارو دیدم چشام اینطوری شد :w58: خوش اومدیییییییییییییییییییییییییی دوست جدیدم که با اینکه نمی شناختمت اما خیلی خیلی خوشحالم که دوباره می بینمت تو انجمن :aghosh: 5
الهام. 8079 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 :aghosh:ايش ميشه اين حسوووت رو بخل نكني؟ خو گونا داره از حسودي ميتركه منفجر ميشه اونوخ كي انجمنو پاك كنه از تيكه هاش؟ 3
saray89 3064 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 هیلدا جان میخوای بری استراحت کنی برات خوب نیست نشستی و دستاتو هی تکون میدیا.بخیه هات که خوب شد بیا از همه تشکر کن. الآن باید استراحت کنی تا خوب خوب بشی. منم موافخم 3
setiya 12665 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 خو گونا دارهاز حسودي ميتركه منفجر ميشه اونوخ كي انجمنو پاك كنه از تيكه هاش؟ اگه قول بده منفجر بشه بهدش تيكه تيكه بشه من انجمنو تميس ميكنم:gnugghender: 2
goddess_s 16415 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 خو گونا دارهاز حسودي ميتركه منفجر ميشه اونوخ كي انجمنو پاك كنه از تيكه هاش؟ ایـــــــــــــش بوخشید مامانم گفته بلخه غریبه ها نرو! لفن مزاخمم نشین...:w589: من که مثه ستی ندید بدید نیستم .. ایـــــش 4
سـارا 20071 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 ماشاالله چه سرعتی هم داره تو تنکس زدن ثانیه ای 10 تا تنکسسسسسسسسسسسسس:icon_pf (34): 4
سـارا 20071 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 ایـــــــــــــشبوخشید مامانم گفته بلخه غریبه ها نرو! لفن مزاخمم نشین...:w589: من که مثه ستی ندید بدید نیستم .. ایـــــش خیلی باحال بود 4
سـارا 20071 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 بچه ها من خیلی خوشحالم :w14: امشب شب عید هم هست، هیلدا هم اومده :w14: 5
goddess_s 16415 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 خیلی باحال بود :persiana__hat::persiana__hahaha: شوما خودت اصله باحالیییی... 3
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 هیلدا با دیدن اینجا خیلی هیجان زده شده و هیجان هم براش مثل سم میمونه به من گفت که میره استراحت کنه و به خاطر این که بی خبر رفت ناراحت نشید از دستش بازم :aghosh::aghosh::aghosh: 6
الهام. 8079 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 اگه قول بده منفجر بشه بهدش تيكه تيكه بشه من انجمنو تميس ميكنم:gnugghender: ایـــــــــــــشبوخشید مامانم گفته بلخه غریبه ها نرو! لفن مزاخمم نشین...:w589: من که مثه ستی ندید بدید نیستم .. ایـــــش :viannen_38: اصنشم نيا 3
SH E I KH 18713 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 هیلدا با دیدن اینجا خیلی هیجان زده شده و هیجان هم براش مثل سم میمونه به من گفت که میره استراحت کنه و به خاطر این که بی خبر رفت ناراحت نشید از دستش بازم :aghosh::aghosh::aghosh: آره آره کار خیلی خوبی کرد. حالا میاد از همه تشکر میکنه :aghosh: 6
سـارا 20071 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 :persiana__hat::persiana__hahaha:شوما خودت اصله باحالیییی... :persiana__hat: هیلدا با دیدن اینجا خیلی هیجان زده شده و هیجان هم براش مثل سم میمونه به من گفت که میره استراحت کنه و به خاطر این که بی خبر رفت ناراحت نشید از دستش بازم :aghosh::aghosh::aghosh: وایییییییی برو استراحت کننننننننننننننن:icon_pf (34): ما همچنان از خودمون محبت در میکنیم 6
ارسال های توصیه شده