goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ سلام بچه هاواقعا نمیدونم چی بگم چه کردین به خدا توقع نداشتم گریم درومد خیلی شرمندم بخدا هم نگرانتون کردم هم خیلی شرمنده شدم از لطفتون و پیام هاتون خیلی روحیه بخش بود خیلی از تنهایی ها و دلتنگی هام کم شد ممنون از همگی فقط ببخشید که نمیتونم جبران کنم و آرزو میکنم که همشه خودتون و خانواده اتون سلامت و شاد باشی نمیدونم دیگه بگم شرمندم کردین دوستتون دارم از ته ته ته دلم:flowerysmile: ووووووووووووووووووووووووی ببین کی اینجااااااااااااااااااااس. سیلام سیلام صد تا سیلاااااااام هزار و شونصدتا سیلااااااااااااام. خیبی؟؟؟؟ خ.شی؟؟ سرحالی؟؟؟ چی به موقع اومدی تفلده منم هسسسسسست. بیا کادو بیده به منننننننننننننن. زوهدی بیااااااااااااا تفلدممممم. 9 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ خو توام بيا بخلم :aghosh: منم بلخ میکنی؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ هیلدااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی خیلی خیلی خوش اومدیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خوشخالم که خوبی خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت 7 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ منم بلخ میکنی؟؟؟ آره توام بياااااااااااااا :aghosh: بخل من واسه همه دخملاي خوب جا داره :4chsmu1: فخط با ستي دعواتون نشه هاااااااااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ آره توام بياااااااااااااا :aghosh:بخل من واسه همه دخملاي خوب جا داره :4chsmu1: فخط با ستي دعواتون نشه هاااااااااااااااااا :aghosh: ايش ميشه اين حسوووت رو بخل نكني؟ 4 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ هیلدا جان میخوای بری استراحت کنی برات خوب نیست نشستی و دستاتو هی تکون میدیا. بخیه هات که خوب شد بیا از همه تشکر کن. الآن باید استراحت کنی تا خوب خوب بشی. 6 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ وااااااااااایییییییییی تشکرای هیلدارو دیدم چشام اینطوری شد :w58: خوش اومدیییییییییییییییییییییییییی دوست جدیدم که با اینکه نمی شناختمت اما خیلی خیلی خوشحالم که دوباره می بینمت تو انجمن :aghosh: 5 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ :aghosh:ايش ميشه اين حسوووت رو بخل نكني؟ خو گونا داره از حسودي ميتركه منفجر ميشه اونوخ كي انجمنو پاك كنه از تيكه هاش؟ 3 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ هیلدا جان میخوای بری استراحت کنی برات خوب نیست نشستی و دستاتو هی تکون میدیا.بخیه هات که خوب شد بیا از همه تشکر کن. الآن باید استراحت کنی تا خوب خوب بشی. منم موافخم 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ خو گونا دارهاز حسودي ميتركه منفجر ميشه اونوخ كي انجمنو پاك كنه از تيكه هاش؟ اگه قول بده منفجر بشه بهدش تيكه تيكه بشه من انجمنو تميس ميكنم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ خو گونا دارهاز حسودي ميتركه منفجر ميشه اونوخ كي انجمنو پاك كنه از تيكه هاش؟ ایـــــــــــــش بوخشید مامانم گفته بلخه غریبه ها نرو! لفن مزاخمم نشین...:w589: من که مثه ستی ندید بدید نیستم .. ایـــــش 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ ماشاالله چه سرعتی هم داره تو تنکس زدن ثانیه ای 10 تا تنکسسسسسسسسسسسسس:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ ایـــــــــــــشبوخشید مامانم گفته بلخه غریبه ها نرو! لفن مزاخمم نشین...:w589: من که مثه ستی ندید بدید نیستم .. ایـــــش خیلی باحال بود 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها من خیلی خوشحالم :w14: امشب شب عید هم هست، هیلدا هم اومده :w14: 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ خیلی باحال بود :persiana__hat::persiana__hahaha: شوما خودت اصله باحالیییی... 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ هیلدا با دیدن اینجا خیلی هیجان زده شده و هیجان هم براش مثل سم میمونه به من گفت که میره استراحت کنه و به خاطر این که بی خبر رفت ناراحت نشید از دستش بازم :aghosh::aghosh::aghosh: 6 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ اگه قول بده منفجر بشه بهدش تيكه تيكه بشه من انجمنو تميس ميكنم:gnugghender: ایـــــــــــــشبوخشید مامانم گفته بلخه غریبه ها نرو! لفن مزاخمم نشین...:w589: من که مثه ستی ندید بدید نیستم .. ایـــــش :viannen_38: اصنشم نيا 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ هیلدا با دیدن اینجا خیلی هیجان زده شده و هیجان هم براش مثل سم میمونه به من گفت که میره استراحت کنه و به خاطر این که بی خبر رفت ناراحت نشید از دستش بازم :aghosh::aghosh::aghosh: آره آره کار خیلی خوبی کرد. حالا میاد از همه تشکر میکنه :aghosh: 6 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ :persiana__hat::persiana__hahaha:شوما خودت اصله باحالیییی... :persiana__hat: هیلدا با دیدن اینجا خیلی هیجان زده شده و هیجان هم براش مثل سم میمونه به من گفت که میره استراحت کنه و به خاطر این که بی خبر رفت ناراحت نشید از دستش بازم :aghosh::aghosh::aghosh: وایییییییی برو استراحت کننننننننننننننن:icon_pf (34): ما همچنان از خودمون محبت در میکنیم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده