goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ آقایون محترم زحمته این ریسه هارو بکشین لفن هیلدا جون زودی بیا مصرف برقمون میره بالاهاااااااااااا...:4chsmu1: 7 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ :flowerysmile::w14::w14::flowerysmile::62izy85: 6 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ :w16:Thank God:w16: :w70::w70::w70::w70::w70: 6 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ خب خدارو شکر :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w42::w14::w330: 5 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ ببخشید دوستان.... من نبودم ... نرسیدم پست های قبل رو هم بخونم ... الان حال هیلدا چطوره؟ 5 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ ببخشید دوستان.... من نبودم ... نرسیدم پست های قبل رو هم بخونم ... الان حال هیلدا چطوره؟ خوووووووووووووووووب بهتر از هميشه! :aghosh: پ.ن: با هيلدا بودم! 4 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ خوووووووووووووووووببهتر از هميشه! :aghosh: پ.ن: با هيلدا بودم! خدا رو شکر ... کی از بیمارستان مرخص میشه؟ 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ خوووووووووووووووووببهتر از هميشه! :aghosh: پ.ن: با هيلدا بودم! خوج بحال هيلدا همه بخلش ميكنن 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ خدا رو شکر ... کی از بیمارستان مرخص میشه؟ الان تو انجمنه! چند روزه مرخص شده هيلدا خوش اومديييييييييييييييييي :aghosh: 5 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ خوج بحال هيلدا همه بخلش ميكنن خو توام بيا بخلم :aghosh: 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ به به :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خوش اومدی فرشته کوشولو :aghosh: 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ setiya, alireza 6271, eder*, S.K.Y, SH E I KH هنوز نرسيده:4chsmu1: خوج اومدي هيلدايي:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ سلام بچه ها واقعا نمیدونم چی بگم چه کردین به خدا توقع نداشتم گریم درومد خیلی شرمندم بخدا هم نگرانتون کردم هم خیلی شرمنده شدم از لطفتون و پیام هاتون خیلی روحیه بخش بود خیلی از تنهایی ها و دلتنگی هام کم شد ممنون از همگی فقط ببخشید که نمیتونم جبران کنم و آرزو میکنم که همشه خودتون و خانواده هاتون سلامت و شاد باشی نمیدونم دیگه چی بگم شرمندم کردین تک تک جواب میدم و تشکر میکنم فقط یه مقدار فرصت بدید کاملا حالت طبیعی رو پیدا کنم دوستتون دارم از ته ته ته دلم:flowerysmile: 32 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ سلام بچه هاواقعا نمیدونم چی بگم خیلی شرمندم بخدا هم نگرانتون کردم هم خیلی شرمنده شدم از لطفتون و پیام هاتون خیلی روحیه بخش بود خیلی از تنهایی ها و دلتنگی هام کم شد ممنون از همگی فقط ببخشید که نمیتونم جبران کنم و آرزو میکنم که همشه خودتون و خانواده اتون سلامت و شاد باشی نمیدونم دیگه بگم شرمندم کردین دوستتون دارم از ته ته ته دلم:flowerysmile: خوب میبینم که من اولین نفرم ... سلام و درود بی پایان بر تک ستاره ی انجمن " هیلدا " ی عزیز همه ی دوستان در این چند روزه نگران شما بودند ولی دست دعا به سوی پروردگار داشتند و ارزوی سلامتی شما را طلب مینمودند ... بسیار مشعوفم از اینکه شاهد بازگشت شما هستم . به امید سلامتی همیشگی شما و شفای همه ی بیماران . 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده