رفتن به مطلب

شما کدام راه رابرای آشنایی پیش ازازدواج با همسرتان انتخاب میکنید؟

peyman sadeghian

کدام راه برای آشنایی پیش از ازدواج مناسب تراست؟  

32 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کدام راه برای آشنایی پیش از ازدواج مناسب تراست؟

• 4
    • 18
    • 2
    • 8

ارسال های توصیه شده

:icon_gol:سلام دوستان همیشگی تالار خانواده:icon_gol:

مبحثی که امروز آغاز میکنم شاد قبلا مشابه داشته اما این بحث کمی متفاوت از سایر مباحث است.:w16:

بحث اینکه آشنایی دختر وپسر قبل از ازدواج بهتر است از چه طریقی باشد؟دوستی؟نامزدی؟یا آشنایی بعداز عقد؟

به نطر شما کدام راه مناسب تر است؟

اگر بعداز مدتی این قضیه بهم خورد در کدام نوع ارتباط وآشنایی ضرر بیشتری دوطرف به خصوص دخترها میبینند؟

اگر انتخاب شما سایر موارد است توضیح دهید

وباز تکرار مکررات:

اسپم نکنید:w72:

• Like 20
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 50
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

با عرض سلام خدمت آقا پیمان.

اینطوری که میبینم شما مدافع حقوق زنانید.درسته؟

آشنایی دختر وپسر به نظر می بایست در دوران نامزدی وقبل از عقد صورت پذیرد. به شرطها

که مهمترینش خود دختر پسر هستند که همو دور نزنن-به هم به چشم بد نگاه نکنن.روراست باشن

البته قبل از اینا خونواده ها مطرحند که موقع پا پیش گذاشتن حقیقت گو باشن.

• Like 7
لینک به دیدگاه
سلام

خب راستش به نظره یه رابطه دوستی که تحت نظره دو خانواده باشه بهترین حالته!:ws31:

خب نوکرتم.دوستی زیر نظر خونواده به عبارت ما قدیمی ها میشه نامزدی.:icon_pf (34):

ولی به شرطی که طرفین بتونن نظراتشونم به خونوادشون ابراز بکنن تا تصمیم گیری بهتر بشه.

نرن بیرون فقط محو تماشای هم بشن ویه چیزی بخورن وبیان.

رو حرفها رفتارها قولها رفت وامد لباس پوشیدن بیان و.......:ws2::a030:

• Like 8
لینک به دیدگاه
خب نوکرتم.دوستی زیر نظر خونواده به عبارت ما قدیمی ها میشه نامزدی.:icon_pf (34):

ولی به شرطی که طرفین بتونن نظراتشونم به خونوادشون ابراز بکنن تا تصمیم گیری بهتر بشه.

نرن بیرون فقط محو تماشای هم بشن ویه چیزی بخورن وبیان.

رو حرفها رفتارها قولها رفت وامد لباس پوشیدن بیان و.......:ws2::a030:

خب تو رسوماته ما نامزدي با عقد شروع ميشه يعني اسمه داماد ميره تو شناسنامه و همه خبر دار ميشن اونوخ بهم زدن خيلي سخته!!!ميشه طلاق! 869919_leer.gif

• Like 10
لینک به دیدگاه

به نظر من اول دوستی ... اگه کمی بیشتر مطمئن شدم ، مطرح کردن با خانواده ... رفت و آمد خانوادگی ... در صورت موافقت ، نامزدی و بقیشم روال عادی ...

البته این حالت پیش فرض و ممکن در شرایط که قرار بگیرم ، طور دیگه ای عمل کنم ...

( البته کو تا اون موقع :ws3: )

:icon_gol:

• Like 11
لینک به دیدگاه

به عقيده ي من بهترين و كاملترين روش براي انتخاب شريك زندگي يك " دوستي عميق‌ ،‌ آگاهانه ، بدون غرايض از پيش تعيين شده (‌ ازدواج و .. ) ، بلند مدت و باز " است .

در يك رابطه ي دوستي باز با شرايط گفته شده دو طرف مي تونن به بهترين وجه ممكن به شناخت بسيار خوبي از فرد مقابل برسند .

به طور مثال در روش هايي مانند خواستگاري به روش سنتي و قرار گرفتن در دوره ي نامزدي ، دو طرف به قصد صرفا ازدواج پا پيش گذاشته اند و به همين موجب اغلب سهوا و بعضا به صورت مغرضانه سعي در بهتره جلوه دادن خود نسبت به شخصيت واقعي خود دارند .

به نظر شما به طور مثال در ده جلسه رفت و آمد مشترك ( مثلا كافي شاپ ، رستوران ، پارك ، اسكله و ... ) شما مي تونيد شناخت دقيق از شخصيت فرد مقابل بدست بياريد ؟ قطعا خير

براي يك شناخت كافي بايد فرد رو در انواع شرايط (‌خوشحالي ، ناراحتي ، عصبانيت و .. )‌ ببينيد و رفتارش رو بسنجيد و اين خود بهتره در شرايطي باشه كه طرف مقابل با قصد ازدواج در رفتار هاش ظاهر سازي رو دخيل نكرده باشه .

بنابراين به عقيده ي من بهترين نوع شناخت در يك رابطه ي دوستي بلند مدت و باز با شرايط گفته شده بدست مياد .

و اما بيشترين آسيب در صورت منتفي شدن موضوع به ترتيب :

◘ رابطه ي دوستي معمولي

◘ نامزدي

◘ دوستي به روش گفته شده

موفق باشيد

• Like 14
لینک به دیدگاه

من با نامزدی موافقم ..چون هم تحت نظر خانواده هاست و هم اینکه فرصت تصمیم گیری خوبی بدون داشتن تعهد (مانند عقد) فراهم می شود.

• Like 8
لینک به دیدگاه
خب تو رسوماته ما نامزدي با عقد شروع ميشه يعني اسمه داماد ميره تو شناسنامه و همه خبر دار ميشن اونوخ بهم زدن خيلي سخته!!!ميشه طلاق! 869919_leer.gif

نه قربونت.نامزدی قبل از عقد هست.نهایتاً خونواده های مذهبی به یک صیغه محرمیت بسنده میکنن والا نه دوستی با طلاع خانواده ونظارت آنها جهت دستیابی به تصمیمی درست واندیشمندانه.بعد از سنجش توسط طرفین اون موقع هست که عقد به میان می اید.

میگم ولی بهشرطی که خونواده ها درست تجزیه وتحلیل کنن.

مثلن سر خوناده پسر ودختر طرفشون شام دعوت کنه یه جمعه با هم برن پیک نیک چون اونموقع بزرگترها هم هستن وراحت تر میتونن ببینن وراهنمایی کنن.

چون از قدیم گفتن

اگه کسی رو میخوایی بشناسی یا باهاش هم سفره شو یا همسفر.:a030:

به نظر من اول دوستی ... اگه کمی بیشتر مطمئن شدم ، مطرح کردن با خانواده ... رفت و آمد خانوادگی ... در صورت موافقت ، نامزدی و بقیشم روال عادی ...

البته این حالت پیش فرض و ممکن در شرایط که قرار بگیرم ، طور دیگه ای عمل کنم ...

( البته کو تا اون موقع :ws3: )

نه دوستی فایده نداره.اونم پنهانی.فقط هیجان داره وبس.

• Like 7
لینک به دیدگاه
نه قربونت.نامزدی قبل از عقد هست.نهایتاً خونواده های مذهبی به یک صیغه محرمیت بسنده میکنن والا نه دوستی با طلاع خانواده ونظارت آنها جهت دستیابی به تصمیمی درست واندیشمندانه.بعد از سنجش توسط طرفین اون موقع هست که عقد به میان می اید.

میگم ولی بهشرطی که خونواده ها درست تجزیه وتحلیل کنن.

مثلن سر خوناده پسر ودختر طرفشون شام دعوت کنه یه جمعه با هم برن پیک نیک چون اونموقع بزرگترها هم هستن وراحت تر میتونن ببینن وراهنمایی کنن.

چون از قدیم گفتن

اگه کسی رو میخوایی بشناسی یا باهاش هم سفره شو یا همسفر.:a030:

نه دوستی فایده نداره.اونم پنهانی.فقط هیجان داره وبس.

شما ميخواي نظره خودتو به همه تحميل كني؟؟؟؟869919_leer.gif

بعدشم من خودم ميدونم نامزدي چيه من رسوماته خانوادگيمونو گفتم!!!:icon_razz:

• Like 4
لینک به دیدگاه
شما ميخواي نظره خودتو به همه تحميل كني؟؟؟؟869919_leer.gif

بعدشم من خودم ميدونم نامزدي چيه من رسوماته خانوادگيمونو گفتم!!!:icon_razz:

ببخشید الان من تفنگ رو سر کی گرفتم وگفتم بگو قبلتو.:167:

منم نظرمو دادم.فقط همین.:banel_smiley_52:

چرا همچین فکری کردید؟:ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ترجیح میدم دوستی باشه که خانواده های دو طرف در جریان باشن!

فک میکنم تا قبل اینکه ی رابطه قطعی بشه لزومی نداره که همه بدونن فقط خانواده دو طرف کفایت میکنه!

• Like 5
لینک به دیدگاه

راستش به نظر من آشنایی قبل ازدواج هرطوری که باشه،دو طرف باید با هم صادق و یکرنگ باشن..سعی نکنن خودشونو خوب جلوه بدن تا طرف خوشش بیاد.چون بعدها که برن زیر یه سقف،کم کم اخلاق اصلیشون رو می شه و ممکنه کار به جاهای باریک بکشه :icon_pf (34):

آشنایی به نظر منم یه رابطه ای قبل از عقد و نامزدی باشه تا نسبت به هم شناخت پیدا کنن.و اگه از هر خونواده حداقل یک بزرگتر در جریان باشه خیلی خوبه...

باز هم بستگی به خود دختر و پسر داره که تو اون مدتی که با هم رابطه دارن فقط خوشگذرونی و تفریح داشته باشن یا اینکه سعی کنن همدیگرو بهتر بشناسن.

• Like 6
لینک به دیدگاه

بحث اینکه آشنایی دختر وپسر قبل از ازدواج بهتر است از چه طریقی باشد؟دوستی؟نامزدی؟یا آشنایی بعداز عقد؟

آشنايي دختر وپسر قبل از ازدواج خوبه به شرط اينكه طرف بياد خواستگاري رسما چند جلسه دو خانواده همديگه رو ببينند و پسر دختر چند جلسه با هم حرف بزنند و بيرون بروند و بعد هم عقد

به نطر شما کدام راه مناسب تر است؟

دوستي اصلا

نامزدي اي بدك نيست البته به شرطي كه مهر طرف به دلشون بشينه

اگر بعداز مدتی این قضیه بهم خورد در کدام نوع ارتباط وآشنایی ضرر بیشتری دوطرف به خصوص دخترها میبینند؟ضررش در هر موردي غير قابل جبرانه

اگر انتخاب شما سایر موارد است توضیح دهید

وباز تکرار مکررات:

اسپم نکنید:w72:

آقا پيمان گفتيد قبل از عقد 6 ماه با هم باشند

خب بعد از 6 ماه امديم و پسر گفت نميخوام دختر كه هندونه نيست برش داري دو تا ضربه بزني بذاريش پايين پسر ابروي خانواده دختر چي ميشه

اولين حرفي كه پشت سر دختر بزنند اينه كه ميگن ببين دختر چه مشكلي داشت كه پسره ولش كرد

• Like 7
لینک به دیدگاه

خب بعد از 6 ماه امديم و پسر گفت نميخوام دختر كه هندونه نيست برش داري دو تا ضربه بزني بذاريش پايين پسر ابروي خانواده دختر چي ميشه

اولين حرفي كه پشت سر دختر بزنند اينه كه ميگن ببين دختر چه مشكلي داشت كه پسره ولش كرد

البته ببخشید.رابطه تحت نظر پدر ومادر واون بیرون رفتنای دسته جمعی برا همینه که 6 ماه هم دیگرو ببخشید مسخره نکنن.چون بلاخره پدر ومادر زودتر میتونن به نتیجه ادمو برسونن.

• Like 5
لینک به دیدگاه

سلم ممنون از شرکت در بحث:w72:

خوب ببینید چیزی که من مد نظرم بود از دوستی قبل از ازدواج ونامزدی با تعاریف شما کمی متفاوته:ws52:

درتعریف من دوستی رابطه ای است بین دختروپسر که پنهانی است وخانواده درجریان نیست

نامزدی رابطه ای منظم وحساب شده بین دختر وپسر است که از لحظه اول تا آخر تحت نظر خانواده باشدحال خانواده های مذهبی ومقید صیغه محرمیت میخوانندخانواده های دیگر نه

درمورد سوال شما به من بگید وجهه دختری که نامزد کرده بهم خورده بهتره یادوست پسر داشته؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

من کاملا به دوستی اعتقاد دارم...

درسته تو جامعه ی ما الان شاید 90 % دوستی ها دیدی غیر از ازدواج پشتشون باشه اما بازم به نظرم من کم خطر ترین راهه...

من اعتقاد دارم که وقتی که پای خانواده ها به طور جدی میاد وسط همه چیز رنگ و بوی دیگه ای به خودش میگیره...

اتفاقا این هیجان دوستی خصوصا اگه ختم به خیر بشه خیلی خاطره سازه ادم کلی می تونه بعدش بخنده به اون روزا...

• Like 8
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...