.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ خدای من..... اصلا باورم نمی شه هیلداااااا ایشالا خوب می شه 10 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ امیدوارم هرچه زودتر حالش خوب شه .... خدا بزرگه .... 10 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ حتما حالش خوب میشه. براش امیدوارم. 10 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ خدایا [/url]دل چی بود که افریدی من نمیخامش بیا ازم بگیرش و نقص عضوم کن این چیه هیلی ؟ 10 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ ایشالا که هر چه زودتر حالش خوب بشه يا من اسمه دوا و ذكره شفا 10 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ ایشالا که به زودیه زود خوب بشه ادم وقتی ناراحتی دیگرون رو میبینه مخصوصا یه دوست رو خیلی ناراحت میشه مخصوصا که کاری هم از دستش بر نیاد 12 لینک به دیدگاه
barane eshgh 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ دعا می کنم با تمام وجود هستی ات جاودانه گردد 11 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ اوخي ايشالله كه براي ابد سلامتيشو بدست بياره و ديگه قلبش درد نكنه... 12 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ هیلدا عزیزم هیلدای نازم هیلدای مهربونم هیلدای صبورم هیلدای ماهم من طاقت دیدن این خبر رو نداشتم هیچی ازم بر نمی یاد جز اینکه گریه کنم و دعا کنم دعا کنم و نذر کنم که تو بازم بتونی دوستت دارم برات تموم این مدت رو دعا می کنم عزیزم برگردددددددددددددددد 15 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ نازی جوووونم... با اینکه خیلی نمیشناسمت اما دوست دارم.دوووووووست من میدونم خیلی زود برمیگردی کسی که اون بالاس کارش درسته. 12 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان می خوام برم ملاقاتش(البته اگه بذاره) از دوستان شوخ طبع و صمیمیش کسی هست بخواد باهام بیاد؟ می خوام خیلی قوی باشه!! 10 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ نمیشناسمش ولی برای سلامتیش دعا میکنم . من همیشه برای سلامتی دیگران صلوات نذر میکنم : اللهم صل علی محمد وآل محمد و بحق محمد و آل محمد اشف مرضانا 10 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ برای سلامتیت دعا میکنم هیلدای عزیز... 9 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ ختم صلوات برای سلامتی هیلدا و زهرا لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ خدایا هر آنچه را که خود صلاح می دانیهمان را مقدر گردان. هیلدا جان امیدوارم که خوب بشی. 11 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ omidvarim tavakol mikonim va doa mikonim gheyr az in kari az dastam barnemiad hilda jon motmaenam barmigardi va dava mikoni ke chera in tapic hazf nashode 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده