vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ خداشفاش بده انشاالله. آرزو می کنم بزودی حالش خوب بشه. میشه واسه سلامتیش ختم صلوات هم شروع کنیم.:icon_gol: 11 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ خداشفاش بده انشاالله.آرزو می کنم بزودی حالش خوب بشه. میشه واسه سلامتیش ختم صلوات هم شروع کنیم.:icon_gol: آره فکر خیلی خوبیه 8 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ آره فکر خیلی خوبیه در تاپیک صلوات بچه ها دارن برای سلامتی هیلدای عزیز ،صلوات میفرستند....شما هم شرکت کنید. 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ نه نمی دونستم الان جا خوردم موندم چی بگم فقط می تونم بگم خدااااااااااااااااااااااااااااااااا هر چی زود تر شفاش رو بده موندم چی بگم الان 14 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ انشاا.. خداوند به هیلدای عزیز کمک میکنه و بر میگرده تو جمع دوستاش تاپیک رو الان مریم داد بهم من از مریضیش خبر داشتم کاری از دستم بر نمیاد و فقط میتونم دعا کنم براش... 11 لینک به دیدگاه
sorood 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ اللهم اشف كل مريض... اميدوارم خدا هر چه زودتر شفاشون بده 9 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ مرسی ازهمه دوستانی که زودتر از ما این کار رو شروع کردن. :icon_gol: :icon_gol:اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم :icon_gol: 10 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ سلام به همه....... :flowerysmile: ممنون Eder جان از اینکه خبر دادی......... :rose: ان شاءالله به حق همه خوبان درگاه خدا، خدا خودش بهش صحت و سلامتی بده و به خیر و خوبی و دلخوشی به زندگی رومزه خودش برگرده با روندی بهتر و دلی شاد و جسمی سالم و روحی با ایمان........ :rose: توکل به خدا........ :rose: امید همه خداست پس میشه هر آنچه به خیر و خوبی هستش..... :rose: ان شاءالله صحت و سلامتی اش رو بدست میاره........ :rose: ولی بچه ها هستند کسانی غیر از ایشون که چنین مشکلی دارند........ :rose: پس این دعا رو برای ایشون مختص و برای همه بیماران در کل داشته باشیم....... :rose: :rose: 14 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ خدایا تو رو به عظمت و بزرگیت قسمت میدم هیلدا عملش با موفقیت به پایان برسه و هر چه زودتر برگرده به جمع ما خدایا بنده رو سیاهم ولی اگر اشک بندت برات ارزش داره رو از من بر نگردون هیلدا رو از خودت میخوام 16 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ هیلدا یک چیزی ازم خواست که شرایط انجامش و ندارم ولی بخاطر گل روز حتما انجام میدم هیلدا منتظرتم 11 لینک به دیدگاه
شب ستیز 660 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ امن يوجيبو مظطر اذا دعاو ويكشف السوا ايشالا شفا پيدا كنه 10 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ هیلدا اگه خوب نشی باهات قهر میکنم حالا خودت میدونی . جرات داری خوب نشو ببین قهر میکنم یا نه میرم با خدا معامله کنم اون بیشتر از تو به حرفم گوش میده 12 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=591797#post591797 7 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ :w821: ناراحت شدم خدا شفاش بده... دیگه چیزی ندارم بگم 8 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ omidvaram halesh khoob beshe.doctor ha chi migan? 10 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ ایشالا خوب میشه.من به کار دکترای ایرانی ایمان دارم... 9 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ امیدوارم که هر چه زودتر با سلامت کامل به جمع ما برگرده............ انشاالله که حالت زودتر خوب میشه هیلدا جان........... 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده