ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ وای خدااااااااااااااااااااا چرا اخه ؟ امیدوارم زود خوب بشه نمیدونم چی بگم ....خیلی ناراحت شدم .... 17 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ چه ناراحت کننده..... من زیاد نمی شناسمش ...اما وقتی همه می گن ستارس، حتما هست دیگه ایشاالله ستاره انجمنمون دوباره صحیح و سالم بر می گرده پیشمون...حتما :w16: 16 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ یا من اسمه دواء و ذکره شفا 16 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ از شنیدن این خبر شوکه و همچنین ... بی نهایت متاثر و ناراحت با روحیه ای که از این فرشته کوچولو سراغ دارم حتما باز خواهند گشت... 15 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ در این لحظات ، آدم ارزش سلامتی رو بیشتر درک میکنه ... ( برای خدا ... ) امیدوارم به بهترین و راحت ترین شکل ممکن حالشون کاملا خوب شه ... 16 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ خوب ميشي هيلدا... شك ندارم... رحمت خدا بيشتر از اين حرفاس! 14 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ الاهی با شفای قلب هیلدا قلب نواندشان راهم شفا میدی پس قلب نواندشانرو از تو میخوام 15 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ خــــــــــدایــــــــــا ......... واقعا متاثر شدم با تمام وجود براش دعا می کنم :ws21: 16 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ Hosein.T, eder*, F|UID, hamed.zizo, M.R.Y.M, Neutron*, Peyman, sina-civil, آریوبرزن یکی نیست جواب بده!؟ 10 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ پیوند مجدد میخواد که باید دوباره عمل شه . . .؟ 11 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ 2 تیر man s dadam behesh k khabar bedam beheton goft 2 roz oftade jolo va shoe 2 tir :icon_pf (34): 11 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ پیوند مجدد میخواد که باید دوباره عمل شه . . .؟ نه ........ باید عضو پیوند شده تخلیه بشه...... مصنوعی..... 12 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ man s dadam behesh k khabar bedam beheton goft 2 roz oftade jolo va shoe 2 tir :icon_pf (34): آره ... اگه بازم جلو بیافته که بهتره 10 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان بیاید به احترام هیلدا برای اینکه نشون بدیم هر روز به یادشیم و براش دعا می کنیم... تا زمان بازگشت هیلدا آواتارمون را به آواتار هیلدا تغییر بدیم... 16 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان بیاید به احترام هیلدا برای اینکه نشون بدیم هر روز به یادشیم و براش دعا می کنیم...تا زمان بازگشت هیلدا آواتارمون را به آواتار هیلدا تغییر بدیم... khosh b halesh b khater hamchin dostai 10 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ خدایا خودت کمکش کن امیدم فقط به توئه 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده