HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ دوستان عزیز هیلدا به من گفت امروز میخواد استراحت کنه وتنها باشه با خودش و بهتون بگم که زیاد بهش اس ام اس و زنگ نزنید...ممکنه حواب نده و حمل بر بی احترامی بشه... انشاا.. صحیح و سالم و پر انرژی بر میگرده پیشمون... 9 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ خدایااااااااااااا خودت کمکش کن خداجونم همه منتظریم 7 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها هیلدا خواهش کرد اینقدر مسیج ندیدن!!! آخه کدوم آدم ...ی شماره ی هیلدا رو داده به همه ؟ بابا یکی هم به خونشون زنگ زده!! اینکارا چیه ؟ کمک که نمیکنید دارین بدتر هم میکنین هیلدا گفت در اولین فرصت بعد از عمل خودم میام انجمن تا اون موقع تو رو خدا کسی تماس نگیره 12 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ تو رو خدا یه خورده کنترل کنین خودتون رو 8 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ وای درست نیست انقدر بهش اس ام اس بدین و زنگ بزنین وقتی خودش می گه این کارو نکنین! بهترین کمک اینه که به خواستش احترام بزارین.کاری نکنین از دستتون عصبانی بشه دیگه:icon_pf (34):دوستان نزدیکش که مارو در جریان حالش قرار میدن. 10 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ اميد وارم خوب شه سالم و تندرست 8 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ آخه کدوم آدم ...ی شماره ی هیلدا رو داده به همه ؟ بابا یکی هم به خونشون زنگ زده!! اینکارا چیه ؟ :banel_smiley_52: خوبه من شمارشو ندارم هیلدا بهدا خوف شدی تلتو به منم بده:4chsmu1: 9 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها هیلدا خواهش کرد اینقدر مسیج ندیدن!!!آخه کدوم آدم ...ی شماره ی هیلدا رو داده به همه ؟ بابا یکی هم به خونشون زنگ زده!! اینکارا چیه ؟ کمک که نمیکنید دارین بدتر هم میکنین هیلدا گفت در اولین فرصت بعد از عمل خودم میام انجمن تا اون موقع تو رو خدا کسی تماس نگیره تو رو خدا یه خورده کنترل کنین خودتون رو :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :rose::rose::rose::rose::rose::rose: 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ تاپیک تا اومدن خود هیلدا قفل میشه 18 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده