.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ این هفته کنفرانس درس انقلاب دارم با موضوع بیداری اسلامی آخه برم چی بگم اونجا من؟ 12 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ درسته که پسر نوح با بدان بنشست، ولی باباشم یه مشت حیوون دور خودش جمع کرده بود!!! 8 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ خدایا او کی قبول میشود ؟؟ خب معلومه وقتی زیاد به نت نیاید. نمیشد نقل قول بگیرم ممنوعه 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ بزرگی میگه: به خوشگلیت نناز که به تبی بنده به پولت نناز که به شبی بنده من دراین دنیای نامردی قد یه مورچه هم مفید نیستم حتی قد یه گرد و غبار آلوده هم نیستم که دنیایی رو به نابودی بکشه من قد خودمم قد یک انسان که کسی نمیبینتش بعضی وقتها بهتره که کسی هم نبینتش من خاکستریم همیشه و همه وقت بی رنگ بی رنگم پاتونو از حلق زندگیم بردارید تا بتونه نفس بکشه و بنفش نشه که دیده بشه و چشمتونو بزنه....... خواسته ای دیگر ندارم فقط همین 6 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ عجیبه که همهی موجودای زنده بعد از مرگشون فاسد میشن ، ولی بعضی آدما قبل از مرگشون. 14 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ همین الان تو دلم یه ارزویی برای یه نفر کردم امیدورام که بشه... 15 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ آلبوم " آه باران " استاد شجریان رو واقعا" باید زیر بارون گوش داد تا حس کنی خدا چقدر بهت نزدیکه 12 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ اگه قدر خدا رو می دونستیم آخر کارمون این نبود که از کسی عشق بخوایم عشق فقط خدا به خدااااااااا 5 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ بعضی وقت ها کارایی از بس تاسف بار میبینیم که بجای گاه نوشته باید گفت اه نوشته !! 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ دنیا را بد ساخته اند... کسی را که دوست داری، تو را دوست نمی دارد. کسی که تو را دوست دارد تو دوستش نمی داری... . اما کسی که تو دوستش داری و او هم تو را دوست دارد به رسم و آیین هرگز به هم نمیرسند این رنج است و زندگی یعنی این... 13 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ - فردا نمیخواد بری ، دکترت رو عوض کن و یه جای دیگه نوبت بگیر. = چرا؟ چطور شده مگه؟ پول نداری؟ - ربطی به پولش نداره . تو خووب نشدی. همش وقتی قرص میخوری خوبی و وقتی ولش میکنی دوباره دیوونه بازیات عود میکنه! = چطور!؟ چیکار کردم !؟ - کارای هر روزت . 24 ساعت پشت لپتاپتی و هرچی توو دلت هست به زبون میاری و از خونه بیرون نمیری و . . .! تو خوب نشدی بیخودی نرو پیش اون دکتر. = که اینطور . . . راستی میدونی من برای چی رفتم پیش اون دکتر؟ مشکل اصلیم چی بوده!؟ - خب استرس داشتی! = آره استرس داشتم . ولی استرس چی رو داشتم!؟ مگه آدم عادی همینطوری الکی الکی استرس میگیره!؟ - سکوت . . . = میبینی مادر جان!؟ اوووووونقققققققدر تفکراتت با من فرق میکنه که حتی از ترس تمسخر و باز خواست شدن مثل الان ، دلیل استرسمم بهت نگفتم . . . - گریه . . . 16 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ چه رسم جالبي است، محبتت را ميگذارند پاي احتياجت، صداقتت را ميگذارند پاي سادگيت، سکوتت را ميگذارند پاي نفهميت، نگرانيت را ميگذارند پاي تنهاييت، و وفاداريت را پاي بي کسيت. و آنقدر تکرار ميکنند که خودت باورت ميشود که تنهايي و بيکس و محتاج ! میشه بدون هیچ وابستگی خاصی کسی رو بی نهایت دوست داشت، میشه دلت براش تنگ بشه بدون اینکه ببینیش، میشه نگرانش باشی وقتی حتی هیچ دلیلی برای داشتنتش نداری...میشه...باور کن میشه! ............. 9 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ امروز تو خیابون دست یه نفر یه قناری دیدم پرسیدم : فروشیه؟ گفت : نه ؛ رفیقمه ... به سلامتی همه اونایی که رفیقاشونو نمیفروشن 11 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ خدا یا همه استادان را سختگیر کن خدا یا همه دختران را کچل کن خدایا همه پسران متلک گو را اب دماغو بفرما خدایا همه جزوه نویسان کلاس را دیر به کلاس برسان آمین 4 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ کمی زود بود، ولی... دعایت گرفت مادر بزرگ ! پیر شدم... !!! 13 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ سخت است صبور باشی و در حجم این سکوت نفست بند نیاید... 11 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ هیچی چندش اورتر از نگاه مردایی نیست که همزمان با راه رفتن همراه زن و بچشون، چشم دخترا رو درمیارند...:icon_razz: نمیدونم چه اشتباهی کردم که اینقدر با اینجور نگاه ها مواجه میشم :icon_razz: 12 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ یک خط بنویس.... بنویس از خودت...از دلتنگی هات.....این پا و اون پا کردنات..... از زندگی ات....که چه جور می گذره.....دوستش داری....یا دوست داری تموم شه...... بنویس...بنویس از اینکه رویات چیه....اصلا بهشون بها می دی....یا می گی با رویا نمی شه زندگی کرد.... هدف داری....می خوای راه بری...یا بدوی تو این جاده.....می خوای تنها باشی.....یا یکی چشم انتظارت باشه.... یک خط بنویس از همه چی....از چیز هایی که بی اهمیت برای دیگران...و برای تو اصل...... و به حرف و نگاه دیگران نمی نویسیشون...... بنویس یک خط.....یک خط بنویس...واسه کسی که شاید دوست داره بنویسی..... بنویسی تا بخونه.....تا دلش خوش شه...که اگه نمی بینتت.....اگه حضورت رو درک نمی کنه..... حداقل حرفت رو دیده....در قاب یک نامه....یک نوشته..... یک خط بنویس....واسه هر بهانه ای.... . . . نوشتن...گاهی اونقدر سخت می شه...که جای حرفات سه نقطه می زاری.... حالا هر کی از اون سه نقطه هزار معنی می گیره...از وصف حالت تا شخصیتت.... ولی وقتی یک خط می نویسی...خودت رو از اون قالب محو می کشی بیرون...یک صورت می دی بهش..... اگه دوست داری...یک خط بنویس.... 11 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ بهم گفت منم باهات بیام بیرون؟ نمیدونم چی تو جوابم بود که خودش پشیمون شد... بیرون رفتنم کوفتم شد...(چی تو این تنها رفتن بود که به اون ترجیحش دادی؟) میخوام برم بهش بگم این بار تو منو میبری بیرون؟ میدونم معلومه که میخوام جبران کنم ولی باید یه کاری بکنم... از عذاب وجدان بدم میاد.... 27 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده