shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ یک برنامه ریزی به سبک شیرازی برای درس خوندن شروع 9 صبح تا 22 شب بدون استراحت من میتونم پس میرم بخونم درسهامو حالا آتروس میاد میگه همه لحظه لحظه های زندگیشو اینجا مینوسه:icon_razz: خوب نمیبینه اکثرا همین کارو میکنند تودلم همینا بود دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 پ.ن برنامه ریزی کنید تا خودتون و خجالت بدهید.. 10 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ متنفرم از عشق.... نمیخواهم عاشق شود..... عشق فقط آزار است و درد و رنج..... دردو رنجی که فقط تو متحمل آن خواهی شد،نه دیگری...... چون دیگری گزینه ی "بعدی" را شامل میشود...اما تو تا ابد باید بسوزی و دَم نزنی.... ع ش ق....برایم بی معنی شده است.... حتی از کلمه اش هم چیزی نمیفهمم.....کلمه ای که اگر حقیقی باشد (که نیست)برای خودش جمله ایست نا تمام بدون نقطه ای سر خط.....دنیاییست... عشق تلخ است.....به تلخی یک قهوه! عشق برایم بی معناست...................به آن اعتقادی ندارم،و نخواهم داشت! 12 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ به من بفهمون کجای سرنوشتم دارم میرم جهنم یا راهی بهشتم از این دوراهی دل خوشی ندارم یا میخورم به پاییز یا میرسه بهارم به رسم ابرا همش تبعید میشم با هیچ کوهی سر سازش ندارم یه موجم که با دریا قهر کرده بدون تو من آرامش ندارم گمت کردم ولی غافل از اینکه خدا با این بزرگی گم نمیشه مواظب بودی از دستت نیفتم هوامو داری و داشتی همیشه دارم نابود میشم دود میشم بزار آتیشه این دوری تموم شه خودم دیدم همین نزدیکیایی نزار عمرم با جون کندن حروم شه 9 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ برف رو دوست دارم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ از تنهایی گریزی نیست؛بگذار آغوشم برای همیشه یخ بزند نمی خواهم کسی شال گردن اضافی اش رادور گردن آدم برفی احساسم بیندازد 14 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ اینقدر خودت رو نگیر ؛ اینقدر با تکبر و غرور با آدم حرف نزن .... وقتی کسی به تو ابراز علاقه کرد ، فکر نکن که فوق العاده ای ؛ شاید اون کم توقعه ... !!! 17 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ غلام همت آنم که زیر چرخ کبود ز هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است. 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ چقدر دلم واسه همتون تنگ شده بود :w42: 12 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ چقدر دلم واسه همتون تنگ شده بود :w42: واسه منم آره؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چقدر تنگ شده بود دقیق؟ 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ سهم تو از زندگی چیست ؟ 3تا تاپیک 2 تا پست ؟ جز این نیست؟ .............. 7 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ بعضی اوقات فک می کنم...نسل با نسل چقد فرق کرده رفتارشون.... بچه های نسل های قدیمی....از نوجوونی...دنبال این بودن که بزرگ بشن.....زودتر مسولیت بپذیرن.... مرداشون....سینه سپر کنن...بگن ما مرد شدیم.... در کنار درس کار می کردن....یا حتی...می شدن نون آور خونه... حرف زدنشون...سنگین می شد....هنوز پشته لبش سبز نشده....صداش رو کلفت می کرد حرف می زد... خانوماشون...از بچگی...شروع می کردن...به کامل شدن..... البته حرفام....قطعی نیست...شامله همه نمی شه...بیشترشون.... و حالا...ما تو حرف می گیم بزرگ شیم...بزرگ می شیم.... حوصله مسولیت ندارم..در می ریم از زیرش...بهونه میاریم...دور و زمونه عوض شده.... آره درسته...ولی همت هام کم شده...غر زدن ها زیاد شده.....قناعت ها کم شده.... راستی حرف زدنامون....بچگانه شده....کلمه هارو عوض می کنیم... بامزه شده حرف زدنمون...قنج می ره دلون این جوری حرف می زنیم... ناخودآگاه دنبال اینیم که خودمون رو بزنیم به کوچه بچگی.... . . . یک دوره فکره آدمکا...بزرگ شدن تو عین کوچکی بود...تو یک دوره....کوچیک بودن تو عین بزرگی.... نسل بعد چه طور می شه.... 16 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ آسمونم دیگه تکلیف خودشو نمیدونه ! یه بار برف ! یه بار بارون ! فقط میخواد حال ما رو بگیره ! 9 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ می گم حرف حسابه...می گن سخت گیریه... می گم چرا اون چیزی که هست رو نباید اعمال کنیم؟ می گن: حالا اینقدر تند نرو.... تا کی می خوایم ازحرفهای خودمون فرار کنیم؟؟؟ ....نمی دونم..... 11 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ چقدر بدم میاد برای بیرون رفتنشون از من مایه میزارن و با من هماهنگ نمیکنن..:vahidrk:...بعدم که گند مالی میشه ازت ناراحت میشن:w000: 8 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ هرچی میگذره وضع ما هم آشفته تر می شه انگار خدایا این چه رسمشه آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ یه وقتایی احساس میکنی دیگه اخراشه!!!! 12 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ خدایا....... کاشکی الان اونی که دوسش دارم اینجا بود 10 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ نفرت چه مؤدبانه میخواهد با صدای گوش خراشش محفل سکوت عشاق را بشکند... 15 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده